• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anime/Manga

Ben de her gün en az 1 bölüm anime izlerim bazen daha fazla tabii. Kült olanların çoğunu izledim diyebilirim o yüzden yeni güzel anime bulmakta zorlanıyorum önerilere açığım

Ben anime ve manga oldukça izler ve okurum
Death Note
Fullmetal Alchemist
One Piece
Great Teacher Onizuka
Rainbow
Slam Dunk
Dragon Ball
Güncel olarak beğendiğim bir anime ''Jigokuraku'' tavsiye ederim

Bayılarak attack on titan izliyordum birkaç yıl önceden başlayıp ta ki 4.sezona kadar.
O kadar fazla politik ve karmaşık neden sonuç ilişkisini anlatmaya dayalı bir anlatıma döndü ki belki de her şeyin açıklandığı son sezonun son bölümlerini izlemeden diziden koptum, bayağı da oluyor izlemeyeli. O günden beri anime izlemiyorum.

pluto çok iyiymiş, monster seven bunu da sever bence. 10/10 bir seviyede benim için.

Neon Genesis Evangelion'u da geç de olsa izledim, psikolojiye ilgili olanlar için harika.

Nier automata oyununu sevenler varsa animesi de var bu arada, biraz daha aletnatif bir olay zinciri var. ahım şahım bir iş değil ne yazık ki ama oyunun delisi olan bunu sevecektir. oyunu oynamayana tavsiye etmiyorum.

Herkesin epey beğendiği orijinal ghost in the shell anime filmini ise tuhaf bir şekilde hiç beğenmedim. Pek orijinal bir şey varmış gibi hissettirmedi, diyaloglar da çok hızlı akıyor ve yapay duruyor. sanat filmi havası vermeye çok uğraşılmış gibi. benzer ekollerden olan blade runner gibi filmlerin çok daha üst seviye işler olduğunu düşünüyorum.

güncel tüketimlerimden not düşmüş olayım.

Daha önce önerildi mi bilmiyorum ama Orb: On the Movements of the Earth yeterince değer verilmeyen animelerden biri konusu işlenişi vs güzel ters köşe yapıyor biraz ağır ama boş animelerden değil tavsiye ederim

1, 2, 3 yıllar önce izlemiştim ve işsiz bir zamanımda Danmachi 4.1(11), 4.2(11), 5(15) 3 gün içerisinde bitirdim. Klasik shounen. Zamanında birçok MMORPG oynamış biri olarak gönlümü çalmıştı. Buffer, healer, warrior, assassin, mage, seviye, skilller, party kurmak, dungeon falan insan geçmişe gidiyor.

Merhabalar,

Takip ettiğim birkaç dükkân;

https://www.ankaracizgiroman.com/

Arkabahçe

Anasayfa
www.arkabahce.com.tr

Marmara Çizgi Dükkan

Marmara Çizgi resmi alışveriş sitesi.
dukkan.marmaracizgi.com.tr

https://www.presstij.com.tr/

Ücra Çizgi Roman

En hızlı ve en kaliteli Türkçe Çizgi Roman sitesi.
www.ucracizgiroman.com

Okumalık;

- Conan the Barbarian
- Watchmen
- The Dark Night Returns
- Teksas "Çelik Bilek"
- Tom Miks
- Red Kit
- Sin City
- The Boys
- Deadpool
- Sláine
- Red Sonja
- Berserk

İzlemelik;

- Cowboy Bebop
- Trigun
- Banana Fish
- Black Lagoon
- Bastard
- Ghost in the Shell
- Vampire Hunter D
- Bleach
- Code Geass
- Rurouni Kenshin
- Onimusha
- Steins Gate
- Samurai Champloo
- Non Genesis Evangelion
- Blue Eye Samurai
- Blood of Zeus
- Castlevania
- Psycho-Pass
- Shingeki no Kyojin
- Tokyo Ghoul
- Deca-Dence
- Dororo
- Arcane
- Berserk
- Koe no Katachi
- Ping Pong The Animation
- Samurai 7
- Sword Art Online Movie
- Zankyou no Terror
- Kimetsu no Yaiba
- Akame ga Kill!
- Akudama Drive
- Aoi Bungaku Series
- Hunter x Hunter
- Jiang Ziya
- Ne Zha zhi mo tong jiang shi
- Plastic Memories
- Yasuke
- Onmyoji
- Vampire in the Garden
- Perfect Blue
- Pluto
- Juubee Ninpuuchou
- Monster
- Tatakau shisho
- Tatsuki Fujimoto 17-26

- Spawn
- Blade Runner- Black Out 2022
- Star Wars _ Bad Batch
- Sin City

Son düzenleme:
Jujutsu Kaisen, Demon Slayer ve Frieren son günlerde denediğim animeler ama hiçbiri sarmadı.

Kimi no Na wa seyrettim, beğendim.

Mangadan adapte animeler yüzünden tüm anime hobimi kaybettim. Büyük heyecanla sezonu izliyorsun, e bunun devamı nerde diyorsun, manga daha bitmemiş çıkıyor, bir araştırıyorsun kısa sayılacak mangaların bile bitiş süresi minimum 10 yıl. Zamanında animesini izleyip gaza geldiğim tüm animeleri bıraktım, devam sezonlarını falan izlemedim, manganın bittiği haberini alınca malum sitelerden mangasını hızlıca okuyorum bitiyor. Okuduğum mangaların çoğunluğu final kısımlarında çozutuyor, kalite mahvoluyor çünkü mangala bunalıyor kaç yıl çize çize, resmen toplanın gidiyoruz mantığına giriyorlar.

Geri