Aeropress'te kullanacağım tabi bulabilirsemAeropress'te kullanmak için alacaksınız hiç düşünmeden alın. Ama eğer Delter Press için düşünüyorsanız çok da tavsiye etmem. Tatlılığı çok belirgin düzeyde azaltıp gövdeyi artırıyor. Bu da benim çok hoşuma gitmiyor.
Açıkçası ben delter için metal filtre önermem, tat profilini çok bozduğunu düşünüyorum.Konuyu hortlatayım , Delter için tavsiye edeceğiniz metal filtre var mı acaba ?
Olabilir tabii ama bende bi denemek isterim.Açıkçası ben delter için metal filtre önermem, tat profilini çok bozduğunu düşünüyorum.
O zaman Ameuus O1 modeline bakabilirsin. Delter'a tam uyuyor. Sanırım Specific Coffee satmaya başlamıştı yakın zamanda.Olabilir tabii ama bende bi denemek isterim.
Tamamdır O2 nin dış boyutu farklı mı O1 den acaba?O zaman Ameuus O1 modeline bakabilirsin. Delter'a tam uyuyor. Sanırım Specific Coffee satmaya başlamıştı yakın zamanda.
şimdi baktım, O1 çok az bir farkla O2'den daha küçük, çaplar arasında 1mm falan var sanırım.Tamamdır O2 nin dış boyutu farklı mı O1 den acaba?