• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ameuus Aeropress metal filtre

Bende @NoDRaC sayesinde filtreleri alanlardan biriydim kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

Filtreleri Delterpress’te bir kere denedim ama kenarları biraz havada kaldı delterpressde kullanmak için bence çok uygun değiller.

SAtılık Ameuus filtreler değerinde alınır :)

Bende delter için ilk zamanlar kullanmayı denedim ama aynı kagot filtreler gibi hafif büyük geliyor. Pressleme esnasında filtreler bozulur diye kullanmadım.

Bende delter için ilk zamanlar kullanmayı denedim ama aynı kagot filtreler gibi hafif büyük geliyor. Pressleme esnasında filtreler bozulur diye kullanmadım.
Ben de yazdım önceki gönderilerimde; ama kullanan ve sorun deforme vb. olmadığını da yazanları okumuşsunuzdur. Elimde aero kağıt filtresi bol bunlarla devam ederim daha. Metal filtrelere kıyamam :)

Able'lar ile kıyaslama şansı olan var mı?

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu filtreyi alıp da kullanan biri kağıda göre nasıl olduğunu anlatabilir mi? Ve satmak isteyen var mıdır?

Benim bir sorum olacak sizce bu linkteki ürün nasıldır. İnternet sitesinde pek bir özelliğinden bahsetmemişler. Daha önce deneyimleyen oldu mu? Almaya değer mi?
Aeropress metal filtre

@orneken cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım çok mantıklı bir alışveriş olmayacak kendi adıma 😅

Konuyu hortlatayım,deneyimlerini paylaşacak kimse yokmu yahu? Bir de satan varsa talibim 😊

Konuyu hortlatayım,deneyimlerini paylaşacak kimse yokmu yahu? Bir de satan varsa talibim 😊
Aeropress'te kullanmak için alacaksınız hiç düşünmeden alın. Ama eğer Delter Press için düşünüyorsanız çok da tavsiye etmem. Tatlılığı çok belirgin düzeyde azaltıp gövdeyi artırıyor. Bu da benim çok hoşuma gitmiyor.

Öyleyse verdim bi o1/o2 kombo siparişi :D

Şu an o2 stokları yok gözüküyor. o1 ve o1/o2 var. Birkaç hafta içinde stokta olacak dendi.

Alan olursa o1 filtreyi satmayı düşünüyorum ama hele sağlam bi şekilde elime ulaşsın da :)
Ben o1 versiyonunu kullanıyorum. Ama o2 versiyonunun da çok iyi olduğunu söylüyorlar. Çok temiz fincanlara hazır ol 😂

Ben o1 versiyonunu kullanıyorum. Ama o2 versiyonunun da çok iyi olduğunu söylüyorlar. Çok temiz fincanlara hazır ol 😂
Able fine kullanıyorum şu an. Toz çıkarmayan çekirdeklerde pek sorun yaşamıyorum ama toz çıkaranlarda fincan türk kahvesine dönüyor neredeyse :D Bu yüzden o kahveler için mecbur kağıt filtre kullanıyordum. O da asiditeyi bir iki tık düşürüyor. Bakalım ameuus sorunu çözecek mi :D

Able fine kullanıyorum şu an. Toz çıkarmayan çekirdeklerde pek sorun yaşamıyorum ama toz çıkaranlarda fincan türk kahvesine dönüyor neredeyse :D Bu yüzden o kahveler için mecbur kağıt filtre kullanıyordum. O da asiditeyi bir iki tık düşürüyor. Bakalım ameuus sorunu çözecek mi :D
Bence çözecektir. Ama aslında fincanda biriken tozun nedeni, Aeropress filtresinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Mesela Delter'ın kendi kağıt filtresi çok iyi. Keşke Aeropress de o kalitede üretse filtreleri

Geri