güzel günlermiş kaçırmışız....Eski hatıralar; kahvekulübü öncesi melodrip sonrası yaptığımız 2.organizasyondu 40 a yakın kişi yüzde 50 indirimli almıştı bu filtreleri.
güzel günlermiş kaçırmışız....
Ben de yazdım önceki gönderilerimde; ama kullanan ve sorun deforme vb. olmadığını da yazanları okumuşsunuzdur. Elimde aero kağıt filtresi bol bunlarla devam ederim daha. Metal filtrelere kıyamamBende delter için ilk zamanlar kullanmayı denedim ama aynı kagot filtreler gibi hafif büyük geliyor. Pressleme esnasında filtreler bozulur diye kullanmadım.
Aeropress'te kullanmak için alacaksınız hiç düşünmeden alın. Ama eğer Delter Press için düşünüyorsanız çok da tavsiye etmem. Tatlılığı çok belirgin düzeyde azaltıp gövdeyi artırıyor. Bu da benim çok hoşuma gitmiyor.Konuyu hortlatayım,deneyimlerini paylaşacak kimse yokmu yahu? Bir de satan varsa talibim![]()
Tatlılığı azaltıp gövdeyi artırması her ikisinde de mi yoksa sadece delter press'te mi?Aeropress'te kullanmak için alacaksınız hiç düşünmeden alın. Ama eğer Delter Press için düşünüyorsanız çok da tavsiye etmem. Tatlılığı çok belirgin düzeyde azaltıp gövdeyi artırıyor. Bu da benim çok hoşuma gitmiyor.
Yok sadece delter press'te. Aeropress'te tam tersi bir etki yaratıyor.Tatlılığı azaltıp gövdeyi artırması her ikisinde de mi yoksa sadece delter press'te mi?
Öyleyse verdim bi o1/o2 kombo siparişiYok sadece delter press'te. Aeropress'te tam tersi bir etki yaratıyor.
Ben o1 versiyonunu kullanıyorum. Ama o2 versiyonunun da çok iyi olduğunu söylüyorlar. Çok temiz fincanlara hazır olÖyleyse verdim bi o1/o2 kombo siparişi
Şu an o2 stokları yok gözüküyor. o1 ve o1/o2 var. Birkaç hafta içinde stokta olacak dendi.
Alan olursa o1 filtreyi satmayı düşünüyorum ama hele sağlam bi şekilde elime ulaşsın da![]()
Able fine kullanıyorum şu an. Toz çıkarmayan çekirdeklerde pek sorun yaşamıyorum ama toz çıkaranlarda fincan türk kahvesine dönüyor neredeyseBen o1 versiyonunu kullanıyorum. Ama o2 versiyonunun da çok iyi olduğunu söylüyorlar. Çok temiz fincanlara hazır ol![]()
Bence çözecektir. Ama aslında fincanda biriken tozun nedeni, Aeropress filtresinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Mesela Delter'ın kendi kağıt filtresi çok iyi. Keşke Aeropress de o kalitede üretse filtreleriAble fine kullanıyorum şu an. Toz çıkarmayan çekirdeklerde pek sorun yaşamıyorum ama toz çıkaranlarda fincan türk kahvesine dönüyor neredeyseBu yüzden o kahveler için mecbur kağıt filtre kullanıyordum. O da asiditeyi bir iki tık düşürüyor. Bakalım ameuus sorunu çözecek mi
![]()