• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Ameuus Aeropress metal filtre

ukturimedzo

İyi Bilinen Üye
İsim
utku
Daha fazla  
İsim
utku
Değirmen
Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG Kettle,Hiroia Jimmy, Hario tartı, Hario V60, Kalita dripper, Delter Press, Aeropress, Moccamaster, Origami cup, Flower dripper, Timemore Crystal Eye,Hario immersion

ilgili sitede dünyanın her yerine 3$ kargo ücreti varmış.Özellikle aeropress için metal filtre arayanlara duyurulur!

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim

ilgili sitede dünyanın her yerine 3$ kargo ücreti varmış.Özellikle aeropress için metal filtre arayanlara duyurulur!

Eski hatıralar; kahvekulübü öncesi melodrip sonrası yaptığımız 2.organizasyondu 40 a yakın kişi yüzde 50 indirimli almıştı bu filtreleri.

pofpof

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rancilio Silvia
Eski hatıralar; kahvekulübü öncesi melodrip sonrası yaptığımız 2.organizasyondu 40 a yakın kişi yüzde 50 indirimli almıştı bu filtreleri.
Valla hatırlıyorum hatta aeropressim yoktu, nasılsa alırım diye almıştım o zaman.
Not:Hala aeropress almadım ama bu filtre uğruna alacağım elbet :)

HaLiL

İyi Bilinen Üye
İsim
İbrahim Halil
Daha fazla  
İsim
İbrahim Halil
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Eureka MSD, 1Zpresso K-Plus&X Pro👍🏻, Sözen♾,
Ekipmanlar
Clever Dripper, Kalita 155, V60(01-02 plastik+02 İmmersion), Aeropress&Delter Press, Espro, Stagg Ekg
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Valla hatırlıyorum hatta aeropressim yoktu, nasılsa alırım diye almıştım o zaman.
Not:Hala aeropress almadım ama bu filtre uğruna alacağım elbet :)
Hahaha ben de aynen böyle düşünüp filtreyi toplu alımla almıştım, sonra tam aero alacakken ön siparişle delter alınca bu filtreler kalakaldı öyle.

PortatifBarista

İyi Bilinen Üye
İsim
Burak ATA
Daha fazla  
İsim
Burak ATA
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade Hand Grinder
Ekipmanlar
Konchero Gooseneck Kettle, Hario V60 Dripper, Hario İmmersion Dripper, Kaliteo Dripper, Kaan Hassas Tartı, Act Refraktometre
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Tepebaşı (Eskişehir)
Acaba delterpress için uyumlu mu bu filtreler? :unsure:

ukturimedzo

İyi Bilinen Üye
İsim
utku
Daha fazla  
İsim
utku
Değirmen
Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG Kettle,Hiroia Jimmy, Hario tartı, Hario V60, Kalita dripper, Delter Press, Aeropress, Moccamaster, Origami cup, Flower dripper, Timemore Crystal Eye,Hario immersion

HaLiL

İyi Bilinen Üye
İsim
İbrahim Halil
Daha fazla  
İsim
İbrahim Halil
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Ekipmanlar
Clever Dripper, Kalita 155, V60(01-02 plastik+02 İmmersion), Aeropress&Delter Press, Espro, Stagg Ekg
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Sayın @PepukKahve ; benim de, @pofpof arkadaşımız gibi, aero alabilme ihtimalime binaen elden çıkarmak gelmedi aklıma; ama kullanılmayan ekipmanı da tutmak istemem. Sıfır kutusunda duruyor. Baktım ışık yok bende o vakit bir aero aşığına hediyem olur. Sizi ilk sıraya yazdım.

Acaba delterpress için uyumlu mu bu filtreler? :unsure:

Ben bunu bir ilk aldığımda bir de delterle uyumlu mu acaba diye çıkardım kutusundan; ama uyumlu değil malesef, ha el becerim var uğraşır kırparım derseniz olur, ben şöyle bir tutup zorlamadan tekrar yerlerine koydum.

seffa

İyi Bilinen Üye
Sayın @PepukKahve ; benim de, @pofpof arkadaşımız gibi, aero alabilme ihtimalime binaen elden çıkarmak gelmedi aklıma; ama kullanılmayan ekipmanı da tutmak istemem. Sıfır kutusunda duruyor. Baktım ışık yok bende o vakit bir aero aşığına hediyem olur. Sizi ilk sıraya yazdım.

Ben bunu bir ilk aldığımda bir de delterle uyumlu mu acaba diye çıkardım kutusundan; ama uyumlu değil malesef, ha el becerim var uğraşır kırparım derseniz olur, ben şöyle bir tutup zorlamadan tekrar yerlerine koydum.
Ben delter press de kullandım bu filtreyi çok kez.

HaLiL

İyi Bilinen Üye
İsim
İbrahim Halil
Daha fazla  
İsim
İbrahim Halil
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Ben delter press de kullandım bu filtreyi çok kez.
Dediğim gibi baktım biraz bastırmak icab ediyor , malum narin ince bir yapısı var filtrenin, elimde kalmasın diye hiç zorlamadım. O vakit sizden rica edeyim bastırınca birebir oturdu mu filtre, deforme olmadı mı, kağıt filtreyle kıyaslayınca kullanım, temizlik ve pratiklik açısından kıyaslamanız mümkün mü?
Cevaba göre ben de deneyebilirim :)

orneken

Aktif Üye
Aeropressle kullandım bahsedilen filtreyi. Bastırma ile sorun yaratmıyor bence, çünkü yüzey alanı geniş şekilde baskı oluşuyor. Dengeli yani. Temizliği de kolay, iki filtreyi birbirine sürtüyorsunuz su altında. İki silkele, sonra standına yerleştir. Aeropressimi sattım ama cold drip ekipmanı yapıp kullanırım diye tutuyorum elimde :)

seffa

İyi Bilinen Üye
Dediğim gibi baktım biraz bastırmak icab ediyor , malum narin ince bir yapısı var filtrenin, elimde kalmasın diye hiç zorlamadım. O vakit sizden rica edeyim bastırınca birebir oturdu mu filtre, deforme olmadı mı, kağıt filtreyle kıyaslayınca kullanım, temizlik ve pratiklik açısından kıyaslamanız mümkün mü?
Hocam çıkan kahveler gayet güzeldi. Filtreler gayet sağlamdı. Sonra sattım alan kişiden de şikayet almadım deforme olmuş vs diye. Temizlik olarak sıkıntı olmadı direk çıkarıp yıkıyordum.

kavebit

İyi Bilinen Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Comandante, Timemore Slim
Ekipmanlar
Cafelat Robot, V60, Kalita, Chemex, Origami, Torch Mountain Dripper, Aeropress, Delter, Soy, Kompresso..
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Altındağ
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya
Bu filtreleri ben de kullandım Delter Pressi ilk aldığım zamanlarda. Biraz büyük, tam oturmuyor. Zarar görür diye çekine çekine kullandım. Şu anda filtreler sağlam ama kullanmıyorum. Dolapta bir köşede kalmış, unutmuşum filtreleri. Temizliği rahat oluyor. Yarın tekrar deneyeyim en iyisi.

pofpof

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rancilio Silvia
Ya şimdi bir de delter almak zorunda kalıcaz uyuyorsa filtre :(

kavebit

İyi Bilinen Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Comandante, Timemore Slim
Ekipmanlar
Cafelat Robot, V60, Kalita, Chemex, Origami, Torch Mountain Dripper, Aeropress, Delter, Soy, Kompresso..
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Altındağ
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya
Güzel organizasyonlardı Suat Hocam. Emeğiniz çok. (y)Böyle ürünleri uygun fiyata tekrar alabilsek keşke.

HaLiL

İyi Bilinen Üye
İsim
İbrahim Halil
Daha fazla  
İsim
İbrahim Halil
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep