• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress Ödül Oyunu

Benim Lilydrip de geldi. 15,86₺ gümrük ücreti çıktı. Ürünü de yanlış hatırlamıyorsam 2$ a almıştık.
120₺ verip alacağımı sanmıyorum ama bu fiyata denemeye değerdi. Teşekkürler @nuclearmoonrise

Fotoğrafını çekmiştim ama dosya boyutu büyük diye izin vermiyor. Kağıt katlama aparatı da çıktı.

Arkadaşlar şimdiye kadar AliExpress den çok alışveriş yaptım ama hep hep Çin den geldi ürünler , bir konu sormak istiyorum aynı satıcıdan vakum makinesi almak istiyorum Çin seçince 250 küsür fiyat Rusya seçince 123 TL . Bir sıkıntı olur mu ? Gümrük vs nasıl oluyor?
Rusya seçince Türkiye'ye gönderim yok diye çıkacaktır. Çin seçmeniz lazım.

Farkettim , aslında biliyordum ,sepette bekliyordu epeydir unutmuşum. Almak isteyince uyarıyor. 🙏

Büyükte gözüm yok küçük olsa dahi kâfi :)) tartı alıcam
İndirimi almak çok kolay kimse bahsedilene odaklanmıyor sanırım.
Öncelikle atılan herhangi bir linki kopyalayıp telefondan taraycınızın gizli sekmesine yapıştırıyorsunuz. Daha sonra üye olup (eski hesabınızı girmeyeceksiniz yeni üyelik açmanız gerekiyor) 75 TL/ 10 $ olan seçeneği seçeceksiniz. Daha sonra daha fazla kişiyle paylaş seçeneğine tıklayıp oluşturduğunuz linke sadece 1 kişinin tıklaması ile 10 dolar kuponu alabiliyorsunuz. Biri tıkladıktan sonra sayfayı yenileyip kartınızı eklediğinizde kupon geliyor. Ancak tavsiyem o hesaba tekrar sadece aynı cihazdan ve gizli sekmeden girip alışveriş yapmanız.

İndirimi almak çok kolay kimse bahsedilene odaklanmıyor sanırım.
Öncelikle atılan herhangi bir linki kopyalayıp telefondan taraycınızın gizli sekmesine yapıştırıyorsunuz. Daha sonra üye olup (eski hesabınızı girmeyeceksiniz yeni üyelik açmanız gerekiyor) 75 TL/ 10 $ olan seçeneği seçeceksiniz. Daha sonra daha fazla kişiyle paylaş seçeneğine tıklayıp oluşturduğunuz linke sadece 1 kişinin tıklaması ile 10 dolar kuponu alabiliyorsunuz. Biri tıkladıktan sonra sayfayı yenileyip kartınızı eklediğinizde kupon geliyor. Ancak tavsiyem o hesaba tekrar sadece aynı cihazdan ve gizli sekmeden girip alışveriş yapmanız.
yeni açılan üyelikle kuponu almak için birinin tıklamasını beklemek yerine alt kısımda oyuna yönlendiren bi seçenek vardı oraya tıklanabilir uygulamadan. ona tıklayıp geri gelince o eksik kalan miktarı tamamlayıp kuponu alma hakkını verdi bana

Geri