• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress Ödül Oyunu

Öncelikle aşağıdaki link referanslı bir linktir. Referanssız bir linkim yok çünkü oyun sanıyorum sadece böyle oynanıyor.

1. Linke girmeden önce aliexpress'i telefonunuza indirip giriş yapın.

2.Linke girdikten sonra ekranınıza gelen seçenekten Aç butonuna basın.

3. Karşınıza 77 veya 154 lira seçeneği gelecek. 77 seçerseniz yapmanız gereken tek şey banka kartınızı ekleyip talepte bulunmak. Ödül anında hesabınıza geliyor.

4. 154'ü seçerseniz sanıyorum 120 lira civarlarında başlıyorsunuz ve linkinizi paylaştıkça birkaç lira kazanıyorsunuz. 154 liraya erişince talepte bulunabilirsiniz.

Dikkat: Emin değilim ancak eğer 24 saatte örneğin ancak 140 liraya erişirseniz 24 saat sonunda kazancınız 0'lanıyor.

IMG-20210116-WA0011.jpg

EDIT: 154 yapmak imkansız. Bir süre sonra her yeni kişi 0 lira vermeye başladı ve 154 olamadığı için talepte bulunamadım. 77 liralık seçenek yeni kullanıcılar için garanti.

EDIT 2: Eğer 78 lirayı seçmenize rağmen 64 liradan başlatıyorsa oyuna, 78 e tamamlamak zor belki de imkansız. Bu yüzden konudaki linki kopyalayıp linke telefondan mobil verinizle gizli sekmeden girip adımları tekrarlayıp yeni bir hesap açarsanız ödül olan 10 doları hemen talep edebiliyorsunuz. Garanti olması açısından linke girmeden önce telefonunuzu 1 saniyeliğine uçak moduna alırsanız IP numaranız da değişecektir.

Son düzenleme:
Fark ettiğime göre zaten kayıtlı olan kullanıcılar 30 kuruş kazandırıyor. Yeni kullanıcılar ise 2 lira civarı. 77 veya 154 ü seçip seçmene konusunda yardımcı olabilir bu bilgi.

Hocam sizde de görev olarak "önce bir şeyler sipariş edin" çıktı mı? @nuclearmoonrise
Önce bir şeyler sipariş edin 23 liraya kadar ödülünüzü yükseltin gibi bi şey çıktı ve 77 yi seçmeme rağmen 64 ten başlatmıştı beni. Sanırım yeni hesaplar için hiçbir şey yapmaya gerek duymadan 77 yi seçince ödülü alabiliyoruz. Önceden herhangi bi alışveriş yapmış olan hesaplar için uğraştırıyo galiba. Yeni bi hesap açıp deneyebilirsiniz.

Önce bir şeyler sipariş edin 23 liraya kadar ödülünüzü yükseltin gibi bi şey çıktı ve 77 yi seçmeme rağmen 64 ten başlatmıştı beni. Sanırım yeni hesaplar için hiçbir şey yapmaya gerek duymadan 77 yi seçince ödülü alabiliyoruz. Önceden herhangi bi alışveriş yapmış olan hesaplar için uğraştırıyo galiba. Yeni bi hesap açıp deneyebilirsiniz.
Teşekkürler hocam, bir de öyle deneyeyim. Bir de lilydrip'in linki atar mısınız benim de planım aynı yerde kullanmaktı kuponu :)

Yeni hesap açtım önce 78 küsur çıktı seçtim , alındı gözüküyor kuponu bulamıyorum?!!

Referanslı bir link demişsiniz ,referanslı olması gerekmez mi?

Ok anladım olayı ilk başta göremiyordum ben talepte bulun butonunu şimdi çıktı ama tıklayınca takılıyor, daha sonra hallederim sağolun.

Benim hesabına 78 TL yüklendi simdi teşekkür ederim, simdi en etkili nasil kullanabilirim diye düşünüyorum 🤔. 100 liraya kadar önerilere açığım..

Evet cok teşekkürler 3 ünü de düşünebilirim. Aeropress metal filtrelerin işlevselliği hakkinda bi bilgim yok önce onu araştırayım, mantikliysa siparis gecerim.

benimde hesabıma 42 TL düştü buna da şükür , talepte bulun yapınca sistem hatası verip takılıyor her defasında. Lily drip için öneriniz var mı diamond veya gio ya da full takım .

metal fitreler delter press e de uyar mı acaba?

Geri