• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Zümrüt Karaca olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ah şu kahve tutkunları 😅

Eşim önceden sütsüz kahve sevmezdi. Şimdi beni zorla kahve köşesine ittiriyor V60 için
Sevmeye başlayınca kahve ekipman hediyeleri almaya başladı dikkat edin cebiniz de yanmaya başlayacak :)
 
Eşim önceden sütsüz kahve sevmezdi. Şimdi beni zorla kahve köşesine ittiriyor V60 için
Sevmeye başlayınca kahve ekipman hediyeleri almaya başladı dikkat edin cebiniz de yanmaya başlayacak :)
Yanıyor hem de nasıl 😄 kahve tutkunlarının öyle bir özeliği de var sadece kendileri değil çevresindeki herkes sevsin içsin istiyor
 
Böyle bir bitki yok başka :) O kadar çok çeşidi var ki. Lezzetleri de hepsinin ayrı bir güzel. Her bir metotla lezzet çeşitleniyor.

İnsan kahve içince mutlu oluyormuş. En güzel yanlarından biri bence. Buraya odaklanmak gerek.

Sonuçta insan yaptığını güzel bulduğunu başkaları ile de paylaşmak ister. Güzel bir yemek nasıl iltifat gerektirirse güzel bir kahve de öyle :)

Maddi boyutu var ama bence ev baristaları işini bilir en uygun kahve, en uygun ekipmanı bulur :)

A firmasına gidip bir white Moka bir kurabiye fiyatına 250 Gr kahve alır güzelce evinde demleyip içer.

Şunu da es geçmeyelim forum alışveriş yapmaya yönlendiriyor ister istemez :) Her yer yönlendiriyor. Forumda reklama yok en azından :) Gereksiz alışveriş ile mücadele topluluğumuz var dahası:
 
Eşi kahve tutkunu olup kendi de zoraki(!) kahve tutkunu olan var mı? (İstemem yan cebime koy) Bu forumdan çıkmayınca ben de bi gireyim bakayım dedim :) anlaşılan artık ben de çıkamayacağım 🤦🏻‍♀️ :)
Eşiniz kim acaba? :))
İlk mesajınızı beğenenlerden biri olma ihtimali yüksek diyorum ama emin değilim :)
 
  • Like
Tepkiler: zek
Geri
Üst