• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 gün bekleyeceğimize, paketin ağzını 2 gün açık bırakarak ya da öğütüp 20 dakika bekleyerek zamanı lehimize işletsek daha hoş olmaz mı :)
Acil durumlar için 30+ dakika önce öğütüp beklemek kesinlikle pozitif yönde fark ediyor. Benim acelem yoktu bu ay o sebeple beklemek istedim. Daha öncelikli tüketebileceğim çekirdekler olmasa önerdiğiniz şekilde içerdim kesinlikle.

Bunu biraz da kavrum stillerine bağlamak gerek sanırım. Probador sonuçta omni kavuruyor, la cabra’dan daha az açık olduğu kesin, tat profili daha çabuk oturur.

Probador’un birkaç kahvesi bekleyince iyi oluyor olabilir, ama bunu kavurucuya değil kahveye bağlamak gerek demek istedim bu olay özelinde 😬
Benim La Cabra için tecrübem limitli onların bile her çekirdeği bu şekilde olmayabilir, doğru. Daha önceki siparişimde bu kadar beklememiştim ama zaman geçtikçe daha iyiye gittiğini hatırlıyorum. Geçen ayki Etiyopyalar için süre pozitif etki etti. Bu ayki Brezilya ve Kolombiya için de aynı şekilde olursa bundan sonrakiler için ilk tercihim beklemek yönünde olur.
Probador için fikir beyan edemeyeceğim zira bayadır onlardan çekirdek almadım.

Benim La Cabra için tecrübem limitli onların bile her çekirdeği bu şekilde olmayabilir, doğru. Daha önceki siparişimde bu kadar beklememiştim ama zaman geçtikçe daha iyiye gittiğini hatırlıyorum. Geçen ayki Etiyopyalar için süre pozitif etki etti. Bu ayki Brezilya ve Kolombiya için de aynı şekilde olursa bundan sonrakiler için ilk tercihim beklemek yönünde olur.
Probador için fikir beyan edemeyeceğim zira bayadır onlardan çekirdek almadım.

Ben normalde her gelen çekirdeği vakumlayıp dondurucuya atarım, bu adamların kahveleri paketinde durur, 1-1.5 ay boyunca üç günde bir denerim...

Hoş, son siparişim 1 ayda geldi, en son kaybolduğunu düşünüp iade istediğimde, sakin ol champ kahvelerimiz anca oturuyor gibi bir şey yazmışlardı 😆

ben de bekleme taraftarıyım. geçen hafta çok sıcaklayınca soğuk kahve yapayım dedim. genelde beğenmediğim çekirdekleri soğuk kahve yaparım ya da paketin dibinde kalan 5-10 gram kahveleri harmanlayıp demlerim. elime bir paket geldi, nereden alındığı belli değil. tam olarak tek seferlik kendime yetecek gramdaydı, şunu bir demleyeyim dedim ve hayatımda içtiğim en güzel soğuk kahveydi.

çekirdeği ilk yudumda anladım zaten. aylık alımdan kalmış olan ana sora'ydı. içtiğim şeyse soğuk kahve değil de meyve suyuydu sanki. aradan 3 ay geçmiş, kahveyi de düzgün saklamamışım buna rağmen harikaydı. diğer kahve fabrikası kahvelerini de bekletince harika sonuçlar almıştım. bu ayki coffee department için de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum.

Probador'u denemek için bende Set 3 sipariş vermiş bulunmaktayım. Alımı düzenleyenlere teşekkürler. Herkese afiyetli içimler diliyorum.

Kongo kahvesi galiba kungpowdaki ile aynı bölgeden. Kungpowdaki Kongo kahvesi müthişti bakalım probadorunki nasıl çıkacak ?

Emeği geçen herkese teşekkürler bir kez daha. :)

250 gram almak istiyorum, ama merak ettiğim tüm kahveler paket 4'te ve o kadar kahveye de ihtiyacım yok. Keşke o 5'liden Kongo ve herhangi ikisi başka bir pakette olsaydı, birçok kişinin merak ettiği Kongo için ya 150 gramlık paketten almak ya da 5x250 gram almak durumundayız, kendi adıma biraz tatsız oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri