• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selam arkadaşlar🖐

2 aydır olduğu gibi süreci @mvscoffee @Kahveciningalaksirehberi @mtgg ile birlikte organize ediyoruz. Bayram öncesi sizlere Ağustos ayının toplu kahve alımıyla ilgili anketi yayınlıyorum.

Anket 02.08.2020 Pazar akşamına kadar açık kalacaktır. Bu ay alımında bayram dolayısı ile ufak bir sarkma olabilir. Biz olmayacağını düşünüyoruz ama yine de belirtmekte fayda var :)

Tartışma ortamı olmadan keyifli bir alım dileriz. Herkese şimdiden İyi Bayramlar :)

Probador yeniden listeye eklenmiş :)

Haziran ve Temmuz ayında oy verdiğim kavurucu tutmadı.Bu ay, çeşit kahvelerinden dolayı ve @mimds Denizhan abinin kavrumlarını beğeniyorum ibaresi üzerine “Spada” yı işaretledim.Sonucu merakla bekliyorum. :)

Sanki tüm sonuç benim bir oyuma bağlıymışcasına anketle 10 dakika bakışarak oyumu kullandım. Hangi kavurucu seçilirse seçilsin umarım yine cömert indirimler sunup kalitesini bozmadan bu alımın altından kalkabilecek biri olur :)

Bu alımda ben de coffeerem'den yana oyumu kullanıyorum.

İlk toplu ayım oyumu kullandım,daha önce kahvelerinden denemediğim,samimi üslubu ve yardımseverliğiyle gönlümü fetheden Coffeerem'e.

Buradaki yorumları okumadan gerçekten merak ettiğim bir kavurucuya oy vermiştim, üstteki arkadaşlarla denk gelmesi hoş bir tesadüf oldu. :)

Emeği geçen herkesin eline sağlık!

Dünya 3. olan Aslı Hanım’dan yana oyum yani Kimma!

Benden de Coffeerem’e gitti oy 🗳 forumdaki aktifliği, üslubu, sadece kendi kahveleri değil, başka kavurucuların kahvelerinden de olumlu sonuçlar almamız için yardımcı olan güzel bir insan kendisi. @hakanie

Kimseyi manipüle etmemeyim diye yazmamıştım ama ben de bu ay rem coffee ye kullandım. İyi alımlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri