MuratAttila
Barista
- İsim
- Murat Attila
Çifte kavrulmuşDondurmak kahvenin metabolizmasını yavaşlatıyorsa, e hızlandırmak için ısıtalım? Şimdi kafayı çift öğütüme taktım, çift kavurmaya takmayayım?![]()
Çifte kavrulmuşDondurmak kahvenin metabolizmasını yavaşlatıyorsa, e hızlandırmak için ısıtalım? Şimdi kafayı çift öğütüme taktım, çift kavurmaya takmayayım?![]()
Galiba paket 1'i seçicem. Bu kalitede bu kadar kahveyi bulmuşken kaçırmak istemedimBence farklı seçenekler sunması sebebi ile paket 1takdir sizin tabii
Acil durumlar için 30+ dakika önce öğütüp beklemek kesinlikle pozitif yönde fark ediyor. Benim acelem yoktu bu ay o sebeple beklemek istedim. Daha öncelikli tüketebileceğim çekirdekler olmasa önerdiğiniz şekilde içerdim kesinlikle.20 gün bekleyeceğimize, paketin ağzını 2 gün açık bırakarak ya da öğütüp 20 dakika bekleyerek zamanı lehimize işletsek daha hoş olmaz mı![]()
Benim La Cabra için tecrübem limitli onların bile her çekirdeği bu şekilde olmayabilir, doğru. Daha önceki siparişimde bu kadar beklememiştim ama zaman geçtikçe daha iyiye gittiğini hatırlıyorum. Geçen ayki Etiyopyalar için süre pozitif etki etti. Bu ayki Brezilya ve Kolombiya için de aynı şekilde olursa bundan sonrakiler için ilk tercihim beklemek yönünde olur.Bunu biraz da kavrum stillerine bağlamak gerek sanırım. Probador sonuçta omni kavuruyor, la cabra’dan daha az açık olduğu kesin, tat profili daha çabuk oturur.
Probador’un birkaç kahvesi bekleyince iyi oluyor olabilir, ama bunu kavurucuya değil kahveye bağlamak gerek demek istedim bu olay özelinde![]()
Benim La Cabra için tecrübem limitli onların bile her çekirdeği bu şekilde olmayabilir, doğru. Daha önceki siparişimde bu kadar beklememiştim ama zaman geçtikçe daha iyiye gittiğini hatırlıyorum. Geçen ayki Etiyopyalar için süre pozitif etki etti. Bu ayki Brezilya ve Kolombiya için de aynı şekilde olursa bundan sonrakiler için ilk tercihim beklemek yönünde olur.
Probador için fikir beyan edemeyeceğim zira bayadır onlardan çekirdek almadım.
11-15 Ağustos Alım. 17-21 Ağustos Hazırlama ve kargo.Arkadaslar bu kahveler ayni gun kavrulup mu gonderiliyor? Uyelikte bu sekilde isliyordu.
Çok teşekkürler bilgi için. Bende paket 1 den sipariş verdim. Haftaya tatile çıkıyorum, arayıp haberdar ederim artık. Bir şekilde teslimat adresi değiştirebiliriz.11-15 Ağustos Alım. 17-21 Ağustos Hazırlama ve kargo.
Linkler çalışmıyor mu yoksa kahveler mi tükendi ?
Yanlışlık vardır diye düşünmek istiyorum.
Acaba kampanya açık bir mecrada paylaşıldı da Çağatay Bey kapattı mı?..Yanlışlık vardır diye düşünmek istiyorum.