• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5*250 gr olarak ben de siparişimi geçtim. Tekrardan vesile olan herkese çok teşekkürler, zahmet sizden keyif bizden :)

WhatsApp 3 gruba geldik ama ne mesaj var ne bir şey.

5x150 gr olarak bende sipariş geçmiş bulunmaktayım. Kahve macerasına yeni başlayan biri olarak toplu alımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Arkadaşın mesajında ben pek bir saygısızlık görmüyorum. sadece şaşkınlığını dile getirmiş. yazı dilinde tonlama o kadar net değil, nasıl okuduğunuza göre mesajın anlamı değişebilir sakin olalım :)

Set 1 ve set 3 siparişi verdim. Aylık alımlarla ilgilenen arkadaşlarımızın çok emekleri var bu süreçlerde. Hepsinin emeklerine sağlık...

Üslübum yanlış anlaşıldıysa kusur bakmayın. Yine de problemimiz çözülmüş değil.

Uzun zamandır Pacamara türü içmediğimiz için Mikrolotları deneyelim dedik. Seçkilerden 3*150 paket 2 yi tercih ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İlk siparişimi verdim, emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkürler.

• Like
Tepkiler: mmm
Merhabalar,

bende siparişimi verdim. 3x250 olarak.
emeği geçenlere teşekkürler

3x250 Elsalvador seçkisinden sipariş geçtim. Değerli vakitlerini bize bu fırsatı yaratmak için ayıran kişilere teşekkür ediyorum.

Çok kısa soru: Linkler ne zamana kadar aktif olacak? Evdeki kahvelerimin bitmesine 3 haftam var galiba da.

Ben de bu gün 5x250 olarak siparişimi verdim, emeğe saygıyı çok önemsiyorum. Herkese selamlar. 🙏🧿🖐️

Paketlerden hangisi sizce Türk kahvesine en uygun olur?

Paketlerden hangisi sizce Türk kahvesine en uygun olur?
Görece paket 3 daha uygun olur ancak her kahveyle Türk kahvesi demlenebilir, sadece bazıları daha yakışıyor tabii ki özellikle de organik olanlar diyebilirim. Ama bazı yıkanmış kahvelerden de şaşırtıcı ve çok güzel sonuçlar aldım.
Bu arada 5*150 de ben aldım; öncelikle emeği geçenlere ve sonra da Probador'a teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri