• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Probador Colectiva'nın yeni kahveleri geldi. El salvador, Kostarika, ve Demokratik Kongo (özellikle en merak ettiğim) en çok merak ettiğim kahveleri. Umarım oylamada Probador Colectiva çıkar :rolleyes:

kulübün toplu alım etkinliğine katılmayacaklarını gayet açık (!) bir biçimde ifade eden pow (haddini aşarak ve de 2 kere) ve RAF (etkinliğimize katılmayacağını saygı kuralları çerçevesinde beyan etti) yine ankete eklenmiş durumda. ankette 1. çıksalar ne olacak? kusuruma bakmayın ama firmalar tarafından eziklenmek kahve kulübünün bir ritüeli haline mi gelecek acaba arkadaşlar?

Son düzenleme:
Kullandım emeği geçen herkese teşekkürler

3 Etiyopyası ve ve güzelim Kenya'sının hatırına oyumu Montag'a verdim, inşallah bu yazdıklarım sizin seçiminizi ve sonucu etkiler :)

kulübün toplu alım etkinliğine katılmayacaklarını gayet açık (!) bir biçimde ifade eden pow (haddini aşarak ve de 2 kere) ve RAF yine ankete eklenmiş durumda. ankette 1. çıksalar ne olacak? kusuruma bakmayın ama firmalar tarafından eziklenmek kahve kulübünün bir ritüeli haline mi gelecek acaba arkadaşlar?

İlkini bilmiyorum ama ikincisinde dediğiniz gibi “had aşma” vs durumu yoktu. Kungpow’u bireysel olarak da takip ettiğim için biliyorum, anket sonuçlandığı dönemde ellerinde kahve yoktu ve sanıyorum çekirdekleri covid sebebiyle gümrüğe mi ne takılmıştı.

İlkini bilmiyorum ama ikincisinde dediğiniz gibi “had aşma” vs durumu yoktu. Kungpow’u bireysel olarak da takip ettiğim için biliyorum, anket sonuçlandığı dönemde ellerinde kahve yoktu ve sanıyorum çekirdekleri covid sebebiyle gümrüğe mi ne takılmıştı.

normalde sattığı fiyat belli iken kafalarına göre zam yapıp bize zamlı fiyat üzerinden indirim vermeye çalışmıştı o arkadaşlar. hani onlar çok akıllı biz de... pek akıllı değiliz ya. buna itiraz ettiğimizde de işinize gelirse diye cevap yazmışlardı. acaba daha ne yapsınlar anamıza bacımıza mı sövsünler ;)

artık karar alınıp bu 2 firmanın kendileri tarafından bir teklif gelmediği müddetçe (kan davalısı değiliz neticede) oylamalara katılmaması gerektiği kanaatindeyim.

Ben de oyumu kullandım, herkese başarılar.

cofferem cikmazsa bu ay alim yapmayacağim!
forumu takmayan bir kavurucudansa işi gucu arasinda yardimci olmaya calisan hakan beye de saygimizi belirtelim lutfen

Oyu kullandım, ancak daha sonra Roast and Found websayfasında kahve satışının görünmediğini farkettim. Bu gibi durumlarda oylamanın sağlığı için birşeyler geliştirmek lazım. ??. Aday, listeye yazılmadan, bir kontrol belki de.

Israrla At Origin işaretliyorum. Umarım en yakın zamanda seçilir.

cofferem cikmazsa bu ay alim yapmayacağim!
forumu takmayan bir kavurucudansa işi gucu arasinda yardimci olmaya calisan hakan beye de saygimizi belirtelim lutfen
3 seferdir Coffeerem'i seçiyorum fakat, bu seçeneklerden hangisi çıkarsa çıksın, kahveleri ve fiyatları kafama yatarsa alım yaparım.
Benim dediğim olmazsa tepki veririm demek, bu toplu alımın mantığına ters.
Evet bu forumda en çok yardımcı olan kavurucu, fakat bu ay seçilmezse öbür ay, olmadı sonraki ay seçilir. Seçilmezse de, bu çoğunluğun takdiridir zaten, ki demokratik seçimin mantığı budur.
Burada veya coffeerem başlığında, neden coffeerem seçilmeli diye fikrinizi savunun tabi ama, herkes benim istediğim (sebebi haklı veya haksız)çıkmazsa alım yapmayacağım dediğinde, bu forumun/kulübün toplu alımını zedeleyecektir. Almamak tabi ki sizin tercihiniz, fakat bundaki sebep sizin oy verdiğiniz kavurucunun seçilmemesi olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri