kulübün toplu alım etkinliğine katılmayacaklarını gayet açık (!) bir biçimde ifade eden pow (haddini aşarak ve de 2 kere) ve RAF yine ankete eklenmiş durumda. ankette 1. çıksalar ne olacak? kusuruma bakmayın ama firmalar tarafından eziklenmek kahve kulübünün bir ritüeli haline mi gelecek acaba arkadaşlar?
İlkini bilmiyorum ama ikincisinde dediğiniz gibi “had aşma” vs durumu yoktu. Kungpow’u bireysel olarak da takip ettiğim için biliyorum, anket sonuçlandığı dönemde ellerinde kahve yoktu ve sanıyorum çekirdekleri covid sebebiyle gümrüğe mi ne takılmıştı.
3 Seçimdir işaretliyorum ama umudum yok bu seçimde deIsrarla At Origin işaretliyorum. Umarım en yakın zamanda seçilir.
Böyle bir ihtimal varsa Togay bey, oylayalımYurtdışı kavurucular için de anket açtığımızı hayal ettim bir an ve kısa bir mutluluk yaşadım, bu da iyiydi
![]()
+1Kullandık efenimbu ay oyum Coffeerem'e
![]()
3 seferdir Coffeerem'i seçiyorum fakat, bu seçeneklerden hangisi çıkarsa çıksın, kahveleri ve fiyatları kafama yatarsa alım yaparım.cofferem cikmazsa bu ay alim yapmayacağim!
forumu takmayan bir kavurucudansa işi gucu arasinda yardimci olmaya calisan hakan beye de saygimizi belirtelim lutfen