• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bozayı severler merhaba!

Birlikte geçireceğimiz toplu alımın 4. senesinde olmak ayrıca keyif verici. Her sene sizin sevdiğiniz/beğendiğiniz bir marka olduğumuz için çok mutluyuz.

Kahvelerinize %25’lik bir indirim sağlanacak.

Olmazsa olmaz, ekipmanlarda ve aksesuarlarda ise %15’lik bir indirim sağlacaktır.

Bu indirime, hali hazırda indirimi bulunan ürünler ve makine bundleları dahil değildir.

Sitemizin alt yapısı nedeniyle tek siparişte maalesef iki kod aynı anda kullanılamıyor.

Kodların aktive olması için websitemizde üyelik oluşturmanızı rica ederiz.

1000TL ve üzerinde siparişlerinizde kargo bizden. :)

Tabii ki bu tutar indirim uygulandıktan sonraki tutardır :)

Kahvelerde kavrulmuş stoğu kalmaması gibi bir durum olmadıkça 13.00’ye kadar verilen bütün siparişleriniz aynı gün kargodadır.

Yurtiçi ve Aras Kargo ile çalışmaktayız. Bazen kargo firması veri güncellemesi kaynaklı sms bildirimi biraz geç düşüyor olabilir. Kargonuzun geciktiğini düşünüyorsanız lütfen siparişinizden 1 iş günü sonra bizimle iletişime geçin, kontrol edelim.

Buradaki mesajları yoğunluk sebebi ile kaçırabilirim, takip etmeye çalışacağım ancak sipariş durumu veya problem ile ilgili lütfen
0536 558 8888 numaralı whatsapp hattımıza yazabilir veya info@espressoperfetto.com adresine mail atabilirsiniz. Ofisimiz haftaiçleri 08.00-18.00 arasında açıktır, Cumartesi günleri ise 11.00-15.00 arası sadece ekipman ve çekirdek kahve için showroomumumuz açıktır, bizim buraya da bekleriz.

Bol kahveli bir ay dilerim!

Bu arada kahvelerimizin stokları ile alakalı bilgi vereyim.

Net kg olmamakla beraber kritik olan stoklarımız:
Luz Helena Salazar - 45 kg
Inmaculada Chili Bourbon -20 kg
Los Cipreses 42 kg
Siberia CM Honey-190

Diğer tüm kahvelerde herkese yetecek kadar var :)

Not: Soranlarınız olur diye yazayım, demleme reçetesi paylaşmıyor oluşumuz bilinçli, denedikçe yorumlarınızı yazın, aranızda tartışın keyfi çıksın :)

Los Cipreses 42 kg
Siberia CM Honey-190

Not: Soranlarınız olur diye yazayım, demleme reçetesi paylaşmıyor oluşumuz bilinçli, denedikçe yorumlarınızı yazın, aranızda tartışın keyfi çıksın :)
Merhabalar, kahvelere bakarken dikkatimi çeken bir detay oldu. https://www.espressoperfetto.com/urun/espresso-perfetto-cafe-miscela bu kahvenin açıklamasında İtalya'da kavrulmuştur yazıyor. Kavrum tarihi ne zaman acaba ?

Selamlar Cem, guzel bir ay olsun. indirim kapsulleri de kapsiyor mu? bu hafta ulkeye gelmisken kapsul stoklayayim. :)

5b6f2fff154010706 ile alıma katıldım,teşekkürler @cemtolgaizm Herhangi birini degassing tamamlamış olanlardan veya en erken kavrumu gönderebilir misiniz? :cool:

Son düzenleme:
@cemtolgaizm, Cafe Miscela denemek istediğim bir çekirdek ancak bir sorum var. Sitede İtalya'da kavrulduğu yazıyor. Buna binaen kavrum tarihlerini sormak isterim. Bu çekirdekler ne zaman kavrulup Türkiye'ye yollandı acaba?

Los Cipreses 42 kg
Siberia CM Honey-190

Öncelik hayırlı olsun şimdiden.
Cold brew için önereceğiniz çekirdekleriniz nelerdir?

Günaydın herkese, topluca bir cevap vereyim istedim.
Ekipman indirim kodu kahve ve yedek parça dışında her indirimsiz üründe geçerli.
Kahve indirim kodu kapsülleri de kapsıyor tabii ki.

Miscela bizim alışık olduğumuz kavurma tarihine göre değil TETT’ye göre takip ediliyor, özel ambalaj olduğu için aylarca taze kalabiliyor. Tam tarih hatırlamıyorum ama TETT 2026, gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz.

Cold Brew için tavsiyemiz Dos Rios veya Peru Bellavista, yıkanmış kahveler çok keyifli çıkıyor bizce. Ama biz bazen blend yapıyoruz Luz Helena ve Dos Rios ile çok enteresan bir fincan çıkıyor, tavsiye ederim. ✌🏼

Kodlar 01.08.2025 00.00 itibari ile aktif hale gelmiştir, keyifli bir ay olsun 🙏🏼

Merhabalar,

Asiditesi yüksek, tatlı ya da meyveli çekirdek tavsiyeleriniz neler olur acaba?
Inmaculada meyve bombası daha tatlı tarafta
Los Cipreses de yine yoğun meyvemsi ama daha asidik tarafta ✌🏼

Selamlar, Inmaculada çekirdeği kahveler kısmında 750tl görünüyor ama seçenek seçtikten sonra 1750tl oluyor. Sistemsel bir hata mı yoksa doğru fiyat 1750tl mi acaba? @cemtolgaizm

100g fiyatı o aslında, atanmış stok bitmiş o yüzden gözükmemiş o. Aktif şimdi. 250g fiyatı da doğru :)

Siteye giriş de yaptım fakat kod uygulanmıyor. Satın alma kısmında hediye çeki kısmına girmiyor muyuz? başka bir yer göremedim.

Siteye giriş de yaptım fakat kod uygulanmıyor. Satın alma kısmında hediye çeki kısmına girmiyor muyuz? başka bir yer göremedim.
Selamlar sepetinizi kontrol ettik, promosyon seçili gözüküyor. Promosyon kullanmak istemiyorum seçeneğini seçerseniz kod geçerli olacaktır.

Selamlar sepetinizi kontrol ettik, promosyon seçili gözüküyor. Promosyon kullanmak istemiyorum seçeneğini seçerseniz kod geçerli olacaktır.
Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Site otomatik seçmiş sanırım. Dediğiniz gibi yapınca düzeldi. Teşekkürler.

Bu arada tekrardan sizden alım yapmak sevindirici. İlk kahvemi sizden almıştım. Her zaman başarılı bulurum kavrumlarınızı. Fakat nerde o kayısılı Etiyopya...

Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Site otomatik seçmiş sanırım. Dediğiniz gibi yapınca düzeldi. Teşekkürler.

Bu arada tekrardan sizden alım yapmak sevindirici. İlk kahvemi sizden almıştım. Her zaman başarılı bulurum kavrumlarınızı. Fakat nerde o kayısılı Etiyopya...
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, mevcut seçkimiz de memnun eder umarım :)

Merhabalar filtre kahve çekirdeklerinizi ufak notlar ile özetleyebilirmisiniz
Costa rica Los cipreses

El salvador La fany

El salvador La siberia

El salvador Finca divina İlgimi çekti ama farklı önerilerinirz varsa beklerim

Geri