• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@LotCoffeeRoastery iyi günler dilerim. kahvelerinizi aldım içiyorum. bir öneride bulunmak istiyorum. kahve paketleri kutuda içlerinden kahve paketleri çıkıyor kutu atılıyor ve içindeki kahve paketi kaldığında kahve ile ilgili hiç bir etiket bilgisi vb. yok hepsi iç paket çıkınca aynılar paketler. çözüm önerim kutu kullanmayarak hem çevreye dost kahvelerinin kutu maliyeti kadar kahve fiyat indirimi paketlerde kavurum tarihi ve kahvenin adı ve notaları yazması. böylelikle hem kullanışlı hem de bir tık fiyat inmiş olur. iyi günler
Merhaba,

Öneriniz için öncelikle teşekkür ederiz.
Dediğiniz gibi ülkemizde kutu ve paketlerin maliyetleri maalesef ki çok fazla arttı. Tasarımcı arkadaşlarımızın çalıştığı birkaç farklı alternatif paketlerimiz hazırlanıyor, elimizde ki stoklar biter bitmez yeni farklı paketlerimize geçiş yapıcaz.

Mesajınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Lot Coffee Roastery

2 kahve denemiştim. Kolombiya La Divisa kesinlikle sıcak - ılık içilmesi gereken bir kahve. Immersion - japanese arası bir soğuk demleme metoduyla pek verim alamamıştım. Sıcak içtiğimdeyse hafif bir limon otu ve onun da üstünde lavantayı aldım. Kırmızı üzümü bitterlikte, sanki kabuğunu çiğniyormuş gibi aldım. Keyif aldığım ve kahve sevmeyen eşimin bile beğendiği bir kahve.

El Salvador Bernardina ise umami notasıyla ilgimi çekmişti. Oldukça iddialı bir nota. Filtrede içtiğim kahvenin acı, ferah ve umami tatlarına vardım ilk anda. Tatlılığı ağızdaki varlığını belli eden umami tadın arkasından gelmişti. Gerçekten ilginç bir kahve ve Türk kahvesinde denemek için yarını bekletiyor bana.

Her ne kadar en pahalı kahvelerden indirimle sipariş etmiş olsam da fiyat / performans olarak değerlendirdiğimde ortalama diyebiliyorum. Beklentilerim karşılandı, oldukça keyif aldım ancak indirimsiz alsam aynı şekilde hissetmezdim. Bernardina 50 gram söyleyince Comandante kavanozunda geliyor ancak sitede bu açıkça belirtilmemiş veya benim görebileceğim kadar açıkça belirtilmemiş. C40 kullanıcısı olarak memnun oldum ancak fiyatın bir kısmının sebebi de tabi ki o kavanoz. 150 gram siparişlerde de 3 tane mi kavanoz geliyor diye merak ettim. Bir sonraki siparişimi vermek için kahveleri inceliyorum.

Edit: Türk kahvesinde bitterlik iyice ön plana geldi. İyi olmadı. Kahvenin potansiyelini boşa harcamış oldum. 6 gram kalmıştı zaten yapacak çok bir şey yoktu. Keşke başka bir kahveye karıştırsaydım, daha çok lezzet almış olurdum.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: sry
2 kahve denemiştim. Kolombiya La Divisa kesinlikle sıcak - ılık içilmesi gereken bir kahve. Immersion - japanese arası bir soğuk demleme metoduyla pek verim alamamıştım. Sıcak içtiğimdeyse hafif bir limon otu ve onun da üstünde lavantayı aldım. Kırmızı üzümü bitterlikte, sanki kabuğunu çiğniyormuş gibi aldım. Keyif aldığım ve kahve sevmeyen eşimin bile beğendiği bir kahve.

El Salvador Bernardina ise umami notasıyla ilgimi çekmişti. Oldukça iddialı bir nota. Filtrede içtiğim kahvenin acı, ferah ve umami tatlarına vardım ilk anda. Tatlılığı ağızdaki varlığını belli eden umami tadın arkasından gelmişti. Gerçekten ilginç bir kahve ve Türk kahvesinde denemek için yarını bekletiyor bana.

Her ne kadar en pahalı kahvelerden indirimle sipariş etmiş olsam da fiyat / performans olarak değerlendirdiğimde ortalama diyebiliyorum. Beklentilerim karşılandı, oldukça keyif aldım ancak indirimsiz alsam aynı şekilde hissetmezdim. Bernardina 50 gram söyleyince Comandante kavanozunda geliyor ancak sitede bu açıkça belirtilmemiş veya benim görebileceğim kadar açıkça belirtilmemiş. C40 kullanıcısı olarak memnun oldum ancak fiyatın bir kısmının sebebi de tabi ki o kavanoz. 150 gram siparişlerde de 3 tane mi kavanoz geliyor diye merak ettim. Bir sonraki siparişimi vermek için kahveleri inceliyorum.
Bernardina 150 g pakette geliyor. 3 tane kavanoz olarak gelmedi bana😅. 50 g olan birim fiyat olarak daha pahalıya geliyordu. Sanırım kavanozdan dolayıymış

• Like
Merhaba

Ruanda Muhondo'yu beğendiğimi söyleyebilirim. Demleme ayarları tam ayarlamadım ama güzel bir kahve, tatlı şeftali.

• Like
Ruanda Cyato
Kolombiya El Indio

Siparişi geçtim bende, merakla bekliyorum.

Ayrıca Kolombiya Santa Helena, Kolombiya Martha Arcila, El Salvador San Joaquin bu 3 kahveyi merak ettim gerçekten. Ayın son günü tekrar sipariş geçebilirim.

Son düzenleme:
  • Like
Ben de denemek istediğim için Colombia Santa Helena ve Martha Arcila aldım. Santa Helena güzel fakat Martha Arcila bana biraz yavan geldi. @LotCoffeeRoastery nin belki önereceği bir reçete vardır.

#4372 kodu ile bu ayki alıma katıldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

• Like
Herkese tekrar merhaba,

Çok güzel bir Ağustos ayı geçirdik, emeği geçen yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz.

Toplu alım olarak sizleri lezzetsel ve geri dönüşler olarak tatmin ve mutlu ettiysek ne mutlu bize.

Aldığımız telefonlarla, direk güzel mesajlar ve yorumlarla bizi çok mutlu ettiniz
❤️

Kendimizi geliştirmemiz gereken geri bildirimleri de hemen düzeltmeye çalıştık veya ileriye dönük olarak cebimize koyduk, bu da bizim için çok güzel bir tecrübeydi.

Sevgili dostlarımız Spada ailesiyle de güzel bir Eylül ayı toplu alımı geçirmenizi dileriz. 🙏

Şimdi en yakın tarih olarak ilk durağımız 20-22 Eylül tarihlerinde Ankara Kahve Festival ’i olacak, yolu düşen herkesi kahve içmeye sohbet etmeye standımıza bekleriz.

Herkese sevgiler, saygılar.

Lot Coffee Roastery

Geri