• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı: İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Şimdi gelelim Ağustos'a.

Merhaba Arkadaşlar

Ankete katılan her (268) üyeye çok teşekkürler. Ağustos ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Lot Coffee Roastery (79 oy) olurken 2. Spada Coffee (61 oy) oldu. 3.Firma (21 oy) ise Old School Roastery , 4. Coffee Department (17 oy) oldu.

1.olan Lot Coffee yetkilisi Rıfat ve Anıl bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Firmaya olan sorularınız için

Telefon: +905354504500
E-Posta: info@lotcoffeeroastery.com

İNDİRİM KODU BURADA
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
- 250 GR KAHVELERDE %25 İNDİRİM - 1KG PAKETLERDE %10 İNDİRİM

Lot Coffee Roastery Linki

1722491455953.png

1722491488459.png1722491500089.png

Kiloluklar hariç tüm kahvelerde geçerli indirim, kiloluklar %15 indirim yapıyordu sistem ona ek olarak %10 daha tanımlandı kod girişinden bağımsız. kiloluklarda koda ihtiyaç yok arkadaşlar.

#3969 siparişimi verdim, 2 kahve ve ilk defa deneyeceğim cafec filtre kağıdı ile.

Herkese merhaba,

Öncelikle bize göstermiş olduğunuz ilgi için herkese çok teşekkür ederiz, haberi alır almaz hemen hazırlıklarımıza başladığımızı bildirmek isteriz.

LOT25 kampanya koduyla kiloluk kahvelerimiz hariç tüm kahvelerimizden yararlanabilirsiniz. Kiloluk kahvelerimizden de size ve Ağustos ayına özel normal indirimimiz haricinde %10 indirim daha uyguladık, bunun için kod girmenize gerek yoktur.

-Kargo şirketi olarak Yurtiçi Kargo ile anlaşmalıyız.
-Verilen siparişler toplu olarak Pazartesi ve Perşembe günleri kargoya verilecektir, ilk gönderimimiz 5 Ağustos Pazartesi günü olacaktır.
-Stok bilgilerimizi de yakın zamanda sizlere bildirmiş olacağız.

Aklınıza gelen tüm soruları bize info@lotcoffeeroastery.com mail adresinden veya telefon numaralarımızdan sorabilirsiniz.

Hepimiz için güzel bir toplu alım olmasını dileriz.

Dün aldığım the Pearle bugün 115 lira indirim gelmiş 😢🤔
Herkese tekrar merhaba,

Tüm sorularınızı bizlere iletebilirsiniz, elimizden geldiğince sizlere cevap veremeye çalışıcaz.

Bazı firmalarla fiyat farkları olabilir, düşük kaldığımız gibi yüksek kaldığımız kahvelerde olabilir, haklısınız. Ama bunların sebeplerini aslında hepimiz biliyoruz.(Alım miktarları, çalışan sayıları, genel giderler vs gibi konular)

Bu konu hakkında geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.
Bu kampanyayı bizim kazandığımız açıklandığında hızlıca listemizde daha olmayan 2 kahveyi sizlere sunmak istedik ve gece yarısı web sitemizi düzenleyen arkadaşa bilgi verdik fakat sizin bilgilendirmeniz sonucunda yanlış fiyat girdiğini farkettik, tekrar teşekkür ederiz.
Fiyatımızı güncelledik, güncellemeden önce sipariş veren arkadaşlara da siparişler gönderilmeye başlandığında hatamızı telafi edecek kahveler gönderilecektir 🙏🏻

Hepimiz için güzel Ağustos ayı olması dileğiyle.

Sevgiler.

Lot Coffee Roastery

4013 numaralı siparişimde El Salvador Bernardina - 2023 SCA Turkey Barista Champion ve Kolombiya La Divisa Gesha - Sebastian Gomez alarak katıldım. Beklentim yüksek. Denemek istediğim bir kavurucuydu.

İndirim olmasına rağmen fiyatlar bana bir hayli fazla geldi. Sipariş verdim. Sırf fiyatlardan dolayı beklentim de oldukça yüksek.

1722694899191.png

Bende şöyle bir sipariş verdim. :)

• Like
Tepkiler: sry
Bütçeme uygun çok az kahve olduğundan dolayı bu ay sepet yapmakta zorlanıyorum maalesef. Ama yine de yapacağız bişeyler 💪

Son düzenleme:
maşallah bu fiyatlarla bu ayı boş geçicem yada espresso blend tek çare 🤔

İyi akşamlar Espresso blendlerde sütle uyum açısından hangisi daha iyi olur acaba

Benim anlayamadığım bir konu var bu ay herkes seçilen firmanın fiyatlarından şikayetçi buna bende dahilim. Ama ben oy vermedim kendilerine. Fakat bu firma oylamadan önce de yüksel fiyat politikası olan bir firmaydı, ne bekleniyordu anlanadım %50 mi indirim yapacaktı zaten oran belli ya 25 ya 30. Neden seçildi o zaman hiç anlamadım.

Yorumunuzun çoğuna katılmakla birlikte seçilen firma yüzde 30'la seçildi. yüzde 70 lik kısım oy vermedi bu firmaya öyle birşey de var.
Benim anlayamadığım bir konu var bu ay herkes seçilen firmanın fiyatlarından şikayetçi buna bende dahilim. Ama ben oy vermedim kendilerine. Fakat bu firma oylamadan önce de yüksel fiyat politikası olan bir firmaydı, ne bekleniyordu anlanadım %50 mi indirim yapacaktı zaten oran belli ya 25 ya 30. Neden seçildi o zaman hiç anlamadım.

Merhabalar,
Espresso için,uzun after taste,caramel,kırmızı meyveler,çikolata tadında önerileriniz neler olur acaba?
Teşekkürler

Espresso icin single origin olarak oneri var mi?
Selamlar,

Martha Archila Espresso kavrumunu bu hafta hazırlıyor olacağız.

Alternatif olarakta Kolombiya Santa Helena önerebiliriz.Filtre kavrumu espresso hazırlamak içinde uygundur.

İyi akşamlar Espresso blendlerde sütle uyum açısından hangisi daha iyi olur acaba
Lot1, Lot2 ye göre daha düşük gövdeli ve daha meyvemsi bir karaktere sahip, Lot2 ise daha yoğun gövdeli ve bitter çikolata gibi tatlar alacağınız bir karaktere sahip.

İki karışımda sütlü içecekler için uyumludur.Yazdığım detaylardan kendi damak lezzetinize yakın olanı seçebilirsiniz.

Merhabalar,
Espresso için,uzun after taste,caramel,kırmızı meyveler,çikolata tadında önerileriniz neler olur acaba?
Teşekkürler
Kolombiya Santa Helena daha uygun olacaktır.Filtre kavrumu ile espresso olarak hazırlayabilirsiniz.

Başka sorunuz olursa lütfen çekinmeyin, sevgiler.

Geri