• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ağustos 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar,

Martha Archila Espresso kavrumunu bu hafta hazırlıyor olacağız.

Alternatif olarakta Kolombiya Santa Helena önerebiliriz.Filtre kavrumu espresso hazırlamak içinde uygundur.

Lot1, Lot2 ye göre daha düşük gövdeli ve daha meyvemsi bir karaktere sahip, Lot2 ise daha yoğun gövdeli ve bitter çikolata gibi tatlar alacağınız bir karaktere sahip.

İki karışımda sütlü içecekler için uyumludur.Yazdığım detaylardan kendi damak lezzetinize yakın olanı seçebilirsiniz.

Kolombiya Santa Helena daha uygun olacaktır.Filtre kavrumu ile espresso olarak hazırlayabilirsiniz.

Başka sorunuz olursa lütfen çekinmeyin, sevgiler.

Merhabalar,

[Sipariş #4041] (5 Ağustos 2024) ile ortaya bir karışık yaptım.​

• SİPARİŞ NUMARASI:4048

Sadece sipariş içerisindeki filtre lot v60 öğütüm olacak, dikkat ederseniz sevinirim.

Herkese Selam,

İlginiz için çok teşekkürler.Siparişlerin ilk kısmı kargoya verilmiştir.

3991 numaraya kadar olan siparişler yurtiçi kargoya teslim edilmiştir.Sisteme girildiğinde cep telefonunuza kargo bilgileri gönderilecektir.

Teşekkürler.

Merhabalar @LotCoffeeRoastery 30 Temmuz kavrum tarihli Etiyopya bochesa, sample boz filter, pearl ve cyato( kavram tarihi yazmıyor bu ikisinde) degass süresi nedir acaba ?

Selamlar, kahvelerin dinlendirme süreleri aşağıdaki gibidir.

Bochesa : 3 gün
Pearl : 3 gün
Cyato : 5 gün
Muhondo : 8 gün
Castellon: 8 gün
Bernardina : 3 gün
Martha Arcila: 5 gün
La Esperanza : 10 gün
Las Vereneras : 8 gün
La Divisa : 8 gün
San Joaquin : 5 gün
Ruiru : 5 gün
Helena : 3 gün
Indio : 3 gün
Lot1 ve Lot2 : 3 gün

Afiyet olsun.

3960 sipariş numarası ile bu ayki etkinliğe katılım sağladım.

lot 01 espresso blend
etiyopya bochessa
kolombiya martha arcila aldım. bochessa sevdiğim ve elimden geldiğince tüketmeye çalıştığım bir kahve.

şuana kadar yalnızca espresso blend'i deneme şansı buldum. benim gariban espresso makinem ile dahi üst düzeye yakın sonuç verdi. tabii belki bunda öğütümü inceltmem de etkili olmuş olabilir. henüz 3 bardak deneyebildim.
diğer 2 kahveyi ve espresso hususunu deneyimledikçe güncelleyeceğim.

Selamlar, kahvelerin dinlendirme süreleri aşağıdaki gibidir.

Bochesa : 3 gün
Pearl : 3 gün
Cyato : 5 gün
Muhondo : 8 gün
Castellon: 8 gün
Bernardina : 3 gün
Martha Arcila: 5 gün
La Esperanza : 10 gün
Las Vereneras : 8 gün
La Divisa : 8 gün
San Joaquin : 5 gün
Ruiru : 5 gün
Helena : 3 gün
Indio : 3 gün
Lot1 ve Lot2 : 3 gün

Afiyet olsun.
Hocam bu mesajı bence girişteki mesaja sabitlerseniz gözden kaçmamış olur.

Geri