• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A4 Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonraki ayda denemek için alım yapmayı düşündüğüm kavurucu.
#1428 numaralı sipariş ile tekrardan merhaba. Alonso Bustos ve El Mango alımını gerçekleştirdim. Alonso Bustos için gelen övgülere güvenip uzun süre yetecek kadar aldım, El Mango da inanılmaz merak uyandırdı. Anaerobik kahvelerin demlenmesi gerçekten bazen soru işareti oluşturabiliyor benim için. Pour Over reçetesi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim. İki kahve için de reçetelere açığım.

Geçtiğimiz günlerde La Majada'yı espresso olarak almıştım ve çok beğendim. Hala tüketiyorum fakat az önce sitelerine girdim kahvelere bakmak için ve gördümki fiyatlara %25-30 gibi zam gelmiş :( La Majada'da tükenmiş zaten, üzücü :(

Geçtiğimiz günlerde La Majada'yı espresso olarak almıştım ve çok beğendim. Hala tüketiyorum fakat az önce sitelerine girdim kahvelere bakmak için ve gördümki fiyatlara %25-30 gibi zam gelmiş :( La Majada'da tükenmiş zaten, üzücü :(
La Majada benimde çok beğendim bir ürün umarım tekrar stoklara girer, lakin fiyatlar konusunda artık işletmelerinde elinde olan bir durum yok, borsada son 1 ayda %27,55 oranında artış oldu kahvede.

La Majada benimde çok beğendim bir ürün umarım tekrar stoklara girer, lakin fiyatlar konusunda artık işletmelerinde elinde olan bir durum yok, borsada son 1 ayda %27,55 oranında artış oldu kahvede.
Orası öyle tabi. Sadece birkaç gün önce aldığım ürünün fiyatını artmış görmek üzdü biraz ama alışık olmadığımız bir durum değil tabi 😅

Merhaba

Espresso kavrumu Kosta Rica Marsellesa aldım. Genel demleme tavsiyeniz var mı? Espresso oranı ve sıcaklık konusunda?

Teşekkür ederim

Merhaba

Espresso kavrumu Kosta Rica Marsellesa aldım. Genel demleme tavsiyeniz var mı? Espresso oranı ve sıcaklık konusunda?

Teşekkür ederim
Merhabalar

Doz: 18-20g kahve arası tercih edebilirsiniz.
Çıkış (Yield): 36-42g
Demleme Süresi: 27-32 saniye referans alabilirsiniz.
Sıcaklık: 92-94°C
Basınç: 9 bar
Oran: 1:2
Şimdiden afiyetler diliyorum.

Merhabalar, ambalajlar ile ilgili yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek isterim. Ambalajı iyice kapadıktan sonra dolaba koyuyorum fakat ertesi günü açılmış olduğunu farkediyorum. Muhtemelen gaz çıkışı oluyor ve cırt valfden kuvvetsiz olduğu için açılıyor ya da cırt iyi tutmuyor bilemedim. Bir tanesinde de cırtın düzgün kapanmaması sorunu yaşadım. İnce iplik gibi ayrıldı cırtın bir bölümü. Başta açılma mevzusunda kendimden şüphe etmiştim ama benle ilgisi yok diyebilirim🙂 Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum onu da merak ettim🙂

Bu arada ambalaj gramajı ve kalınlığıyla yüksek bir kalite hissi veriyor ama esnekliği az sanırım, bir şekilde cırt güçsüz kalıyor olabilir.

Merhabalar, ambalajlar ile ilgili yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek isterim. Ambalajı iyice kapadıktan sonra dolaba koyuyorum fakat ertesi günü açılmış olduğunu farkediyorum. Muhtemelen gaz çıkışı oluyor ve cırt valfden kuvvetsiz olduğu için açılıyor ya da cırt iyi tutmuyor bilemedim. Bir tanesinde de cırtın düzgün kapanmaması sorunu yaşadım. İnce iplik gibi ayrıldı cırtın bir bölümü. Başta açılma mevzusunda kendimden şüphe etmiştim ama benle ilgisi yok diyebilirim🙂 Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum onu da merak ettim🙂

Bu arada ambalaj gramajı ve kalınlığıyla yüksek bir kalite hissi veriyor ama esnekliği az sanırım, bir şekilde cırt güçsüz kalıyor olabilir.
Merhabalar öncelikle,
Bir kaç pakette bu sorunu aldık ve üreticiye geri dönüş sağladık.Paketlerin sertliği ve valf kısmı çok iyi durumla lakin ara ara paketlerin ziplerinde biraz sorunlar oldu kusura bakmayın.

Merhabalar öncelikle,
Bir kaç pakette bu sorunu aldık ve üreticiye geri dönüş sağladık.Paketlerin sertliği ve valf kısmı çok iyi durumla lakin ara ara paketlerin ziplerinde biraz sorunlar oldu kusura bakmayın.
Rica ederim, hiç önemli değil, aksiyon almış olmanıza da sevindim. Kafamız daha rahat sipariş verebileceğiz demek oluyor bu.

Tomas Ganamo Etiyopya'yı filtre olarak olarak beğendim. Tomas Ganamo ve Alonso Bustos beklentimi fazlasıyla karşıladı, öneririm epey iyi kahveler. Ek olarak kahveler hızlı bayatlamıyor enteresan bir şekilde Tomas Ganamo bir buçuk ayına girmesine rağmen tatlarda minör bir tat kaybı bile yok diyebilirim.

Tomas Ganamo Etiyopya'yı filtre olarak olarak beğendim. Tomas Ganamo ve Alonso Bustos beklentimi fazlasıyla karşıladı, öneririm epey iyi kahveler. Ek olarak kahveler hızlı bayatlamıyor enteresan bir şekilde Tomas Ganamo bir buçuk ayına girmesine rağmen tatlarda minör bir tat kaybı bile yok diyebilirim.
Afiyetler olsun,
özellikle ethiopia kahveleri 1 ayın sonunda dahada şekillenmeye başlayıp fincanda bunu yansıtıyor beğenmenize sevindim görüşmek üzere 🌿

Santa Rosa - Guatamala Antigua

Bu kahveyi çok beğendik 😍

Gövdeli ve düşük asidite sevenler için öneririm. Tadım notalarını bariz alabiliyorsunuz.

Ön demleme hariç 31sn de 18/37gr çıktı ile damak zevkime göre çok güzel bir sonuç aldım. Biraz uzun bir çekim olsa da acılık yok. Mineralle zenginleştirilmiş arıtma suyu kullandım.

Paketi kavrum tarihinden yaklaşık bir ay sonra bugün açtım.

Kavuranların eline sağlık.

Ekli dosyalar

• IMG_7886.jpeg
    IMG_7886.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Santa Rosa - Guatamala Antigua

Bu kahveyi çok beğendik 😍

Gövdeli ve düşük asidite sevenler için öneririm. Tadım notalarını bariz alabiliyorsunuz.

Ön demleme hariç 31sn de 18/37gr çıktı ile damak zevkime göre çok güzel bir sonuç aldım. Biraz uzun bir çekim olsa da acılık yok. Mineralle zenginleştirilmiş arıtma suyu kullandım.

Paketi kavrum tarihinden yaklaşık bir ay sonra bugün açtım.

Kavuranların eline sağlık.
Afiyetler şekerler olsun 🌿

Merhaba Sefer bey. Yeni espresso çekirdekleriniz eklenecek mi seçkilerinize? Keşke La Majada tekrar gelse :(

1740940461231.png
#1568 numaralı siparişle ben de katıldım. Birbirinden uzak 2 çekirdek tercih ettim merakla bekliyorum kargoyu.

Geri