kornman887
Barista
- İsim
- Can Kara
Roasting lab kavrumlarında ben de acılık aldım, sıcaklık düşürüp çekimi bir iki tık kalınlaştırınca azalsa da kaybolmadı. Sütlü içecekler hazırlayarak tükettim.
I ıh, olmadı yine. Ben de Hoffman usülü demliyorum. 18 gram/300ml, su kaynadıktan 1.5 dk sonra clever'a dökerek üstüne kahve ekleyiş, 1:30 karıştırma, 2:00 server'a döküş yaptım ama acı hala. Kahveden gelen bir acılık sanırım..Hondurası denemedim. Ama aynı parametrelere ek olarak su ısısını düşürmeyi deneseniz.Eğer ısı ayarlı kettle yada ısı ölçeriniz yoksa suyu kaynatıp 1-2 dk bekleyip demleyebilirsiniz hala acılık varsa kahvedendir acılık. Bende sürekli james hoffman usulü demliyorum cleverde hep sıfır acılık v60'a yakın temiz fincanlar çıkıyor.
Merhaba,I ıh, olmadı yine. Ben de Hoffman usülü demliyorum. 18 gram/300ml, su kaynadıktan 1.5 dk sonra clever'a dökerek üstüne kahve ekleyiş, 1:30 karıştırma, 2:00 server'a döküş yaptım ama acı hala. Kahveden gelen bir acılık sanırım..
arl nin bence en keyifli çekirdekleri columbia supremo ile brazil serra negra (espresso için)2 tur deneme paketi almıştım. Hiçbir sorun yoktu. Çok lezzetliydi. el salvador shg aldım indirimli diye. Resmen kömür.
Merhabalar,2 tur deneme paketi almıştım. Hiçbir sorun yoktu. Çok lezzetliydi. el salvador shg aldım indirimli diye. Resmen kömür.
Honduras'taki acılıktan sonra Dün Guetamala'yı da çekirdekten öğüterek denedim. Aynı şekilde bunda da acılık var maalesef.Merhabalar,
Sipariş numaranızla birlikte benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçer misiniz ? Konuyla hızlıca ilgilenelim![]()
Hepsiburada Sipariş Numarası: 270 959 790 İlgilenmelik bir durum yok. İade yada telafi talebim bulunmamaktadır. Sadece beğenip ucuza görünce içerim ben bunu yaa demiştim. Beklentimi karşılamadı. Lütfen bunu bir geri bildirim olarak algılayın.Merhabalar,
Sipariş numaranızla birlikte benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçer misiniz ? Konuyla hızlıca ilgilenelim![]()
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederizHepsiburada Sipariş Numarası: 270 959 790 İlgilenmelik bir durum yok. İade yada telafi talebim bulunmamaktadır. Sadece beğenip ucuza görünce içerim ben bunu yaa demiştim. Beklentimi karşılamadı. Lütfen bunu bir geri bildirim olarak algılayın.
Not: vakumlayıp buzluğa koydum. Ara ara içip kendimi ne kadar geliştirdiğimi ölçüyorum.
Burdaki telafiden kastınız nedir.Yine de beğenmediniz kahveyi içmenizi istemeyiz. Bu gibi durumlarda %100 telafi sağlıyoruz.
Merhaba,Burdaki telafiden kastınız nedir.
Merhaba,
Ürünü değiştirebiliriz, yeni ürün gönderebiliriz. Bu konularla ilgili Whatsapp destek hattımızdan yardım alabilirsiniz ya da bana özelden yazabilirsiniz![]()
çok beğenirseniz fiyatı artar.İyi günler, kahvelerinizde indirim olmayacak mı?
1-2 ay önce 30 liraya aldığım ve çok beğendiğim titan blend şu an 50 lira en düşük.
Kavrum tarihi paketin arka üst kısmında silik ve küçük bir şekilde yazıyor . Ben de ilk başta bulamamıştımA roasting lab siparişimi indirim dolayısıyla son gün yapmıştım. V60'a göre öğütülmesini istemiştim. Ancak elime ulaşan kargoda kahveler önceki siparişlerime göre biraz daha ince öğütülmüş ve fazla koyu gördüm ve ne kahvelerde ne de kutuda kavrum tarihi yazmıyordu. Sevdiğim bir kavurucudan beklemediğim işler.