• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A Roasting Lab

Daha önce 3-4 siparişim olan ve fiyat performans açısından beğendiğim bir firmaydı.

Hatta son siparisimde çikolata notalarını beğendiğim Indonesia Sumatra yı sürekli bulundururum diyordum ki sipariş aşamasında şok oldum. Bu fiyat farkını beklemiyordum açıkçası.

1 ayda kilosuna yüzde 67 zam. 130'dan 217' ye.

Ekli dosyalar

• IMG_20210803_172021.jpg
    IMG_20210803_172021.jpg
    43.6 KB · Görüntüleme: 247
  • Screenshot_2021-08-03-17-16-42-930_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-03-17-16-42-930_com.android.chrome.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 200
Daha önce 3-4 siparişim olan ve fiyat performans açısından beğendiğim bir firmaydı.

Hatta son siparisimde çikolata notalarını beğendiğim Indonesia Sumatra yı sürekli bulundururum diyordum ki sipariş aşamasında şok oldum. Bu fiyat farkını beklemiyordum açıkçası.

1 ayda kilosuna yüzde 67 zam. 130'dan 217' ye.
Evet benim de dikkatimi çekti, 250gr paketlerde fazla zam göremedim ama 1kg paketler inanılmaz zamlanmış. Kendi Filtre Harmanları zamlanmamış gördüğüm kadarıyla. Kahve borsası hareketleriyle mi ilgili acaba? Belki @firatkahriman konuyla ilgili daha aydınlatıcı bilgiler verir.

Firmanın son tüketiciye güven vermeyen saçma bir fiyat politikası var Fiyatlar çok kısa periyotlarda aşırı dalgalaniyor.Trendyol üzerinden almış olduğum Adado yaklaşık olarak 2ay once 134 TL iken şu anda 299 TL. F

Firmanın son tüketiciye güven vermeyen saçma bir fiyat politikası var Fiyatlar çok kısa periyotlarda aşırı dalgalaniyor.Trendyol üzerinden almış olduğum Adado yaklaşık olarak 2ay once 134 TL iken şu anda 299 TL. F
İki ay önce 134 değildi aslında, satış fiyatı 219'du. %40~ civarı bir zam söz konusu. 250gr da %30~ zamnlanmış. Konunun aslı şudur:

Firma o zaman yaz indirimi olarak tüm fiyatlara %25 uygulamıştı bunun üstüne de firmadan bağımsız Trendyol 150/30 indirim olduğu anda, 219 lira satış fiyatı olan ürün 134e denk gelmişti. (Bazı arkadaşlar 100/40 kupon kullanıp 94'e aldılar 😂)

Not: Kahveler Amazon sitesinde hala eski fiyat ama Amazon kendi deposundan gönderiyor.

İki ay önce 134 değildi aslında, satış fiyatı 219'du. %40~ civarı bir zam söz konusu. 250gr da %30~ zamnlanmış. Konunun aslı şudur:

Firma o zaman yaz indirimi olarak tüm fiyatlara %25 uygulamıştı bunun üstüne de firmadan bağımsız Trendyol 150/30 indirim olduğu anda, 219 lira satış fiyatı olan ürün 134e denk gelmişti. (Bazı arkadaşlar 100/40 kupon kullanıp 94'e aldılar 😂)

Not: Kahveler Amazon sitesinde hala eski fiyat ama Amazon kendi deposundan gönderiyor.
Aynı dönemde 15/30 dan bagimsiz 10 günde en az 3 kez fiyat değiştirdiler. .

En uygun fiyatı bu satıcıda bularak ben V60 v2 plastik aldım daha geçen gün 90 TL ye direk Bursa’da cafelerine giderek baristaları çok beyefendi cana yakın birisiydi hediye olarakta 3-4 farklı kahvelerinden 30 gramlık test ürünü verdiler

İş için gittiğimden dolayı çok fazla oturup sohbet edip kahvelerini içemedim fakat en kısa zamanda tekrar uğramayı planladığım bir yer oldu benim için

Fırat Bey buralarda çokça görünüp hem site aracılığıyla hem buradan yardımcı olan, memnuniyetimizi gözeten bir işletmeci. Ben de bu fiyat artışını/dalgalanmasını anlamlandiramadim. Ancak eminim ki hakli gerekçeleri vardır.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Yazılanların hepsini tek tek okuyup, değerlendiriyoruz. Şeffaf olmak adına bir açıklama yapmak istedim.

Pandemiyle birlikte her gün artan maliyetlerle karşı karşıyayız, üstüne birde don olayı gelince ticari varlığımızın sağlığı açısından fiyat artışı yapmak zorunda kaldık.

Brezilyada yaşanan don olayından sonra ham madde fiyatlarımız ciddi derecede yükseldi. Bizi tercih eden birçok kullanıcımız eski fiyatlarımız üzerinden uygulanan indirimlerle alışveriş yaptı. Tekrar satın alma yapmak için web sitemizi ziyaret ettiğinde yeni fiyatları kampanyasız olarak görünce haklı olarak zam miktarını çok fazla buldu. Aslında sevgili @Stepherd durumu çok güzel açıklamış.

Fiyat politikamıza gelecek olursak. Kahvelerimizi mümkün olan en iyi fiyatla ve en iyi sunumla sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz. Bir çok pazar yerinde aktif olarak satış yapmaktayız. Fiyatlardaki değişikliklerin sebebi onların bize verdiği desteklerden kaynaklıdır. Bizde bu destekleri hemen satış fiyatlarımıza yansıtıyoruz. Yani her fırsatta avantajlı fiyatlar sunmaya çalışıyoruz. Bu zor zamanlarda tedarikçimize ve tüketicimize elimizden gelen desteği vermeye çalışırken güvensizlik yaratmak hiç istemeyiz.

Ayrıca yakın zamanda foruma özel bir kod tanımlayacağız ve bununla birlikte çok güzel kahveleri stoklarımıza ekleyeceğiz :)

Sağlıkla kalın.

bende şöyle bırakayım a roasting labtan baya memnunum şu 4 günde darkness ve sidamo yu denedim sidamo dan aşırı güzel aroma aldım ve memnun kaldım darkness blend yüksek gövdeli çok hoşuma gitti bu kahve 22,5 tl ye 250 gram olmasına rağmen

Ekli dosyalar

• 1629023862754.png
    1629023862754.png
    104.3 KB · Görüntüleme: 186
Titan blend'i v60da gayet beğendim. İnsanın lezzetli, taze kahve ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.
Fiyatların uçtuğu şu dönemde paketi 30 liraya hem de

Titan blend'i v60da gayet beğendim. İnsanın lezzetli, taze kahve ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.
Fiyatların uçtuğu şu dönemde paketi 30 liraya hem de
Onun da fiyatı uçmuş sanırım 😅

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-27-21-19-33-246_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-27-21-19-33-246_com.android.chrome.jpg
    55.2 KB · Görüntüleme: 114
Yaklaşık 2 yıldır colombia çekirdeğini aldığım firmadır. Fiyat performansına göre çok iyi.Ancak son zamanlar sanki kavurma standartını yakalayamıyorlar.Bu ay Colombia'nın yanında Etiyopya-Adade aldım başarılıydı.Üzülerek söylüyorum Burundi ve Honduras'ı beğenmedim.

Mayıs ayında aldığım Brezilya Bella Giana'yı tatilde şehir değiştireceğim için buzlukta bırakmıştım paketleri açmadan ve üzerine kilitli poşeti pipetle vakumlayarak, üç dört gündür demliyorum lezzet anlamında kötü bir deneyim yaşatmadı gayet iyi. İlk alışverişimdi ilerde de farklı kahvelerini denerim fiyat anlamında da kampanyalarla birlikte çok cazip oluyor.

Honduras El Calan kullanarak ilk soğuk demleme denememi yaptım. 24 gr kahveyi Molent g50 ile 52 klikte öğüttüm, french preste üzerine 200 ml oda sıcaklığında su ekledim. Oda sıcaklığında demlenmeye bıraktım. Buzlu sütle deneyeceğim için 1/12 oranı tercih ettim. Bakalım nasıl olacak...

Hepsiburada üzerinden Honduras siparişi vermiştim, dün elime ulaştı. Değirmenim henüz gelmediği için çekilmiş almak durumunda kaldım. Clever Dripper ile demlemek için sanırım v60 almam gerekiyordu ama kağıt filtre çekimi siparişi vermişim. Dün 18-300 ile 2.dk karıştırma, 3. dk döküş denedim, acılık geldi. Bugün aynı oranla 1:45 karıştırma 2:30 döküş denedim ama acılıktan kaçamadım. Döküşü 2.dk'ya çekeceğim ama çok kavrulmuş olma ihtimali de aklıma geldi. Honduras'ı deneyimleyen oldu mu?

Hondurası denemedim. Ama aynı parametrelere ek olarak su ısısını düşürmeyi deneseniz.🤔 Eğer ısı ayarlı kettle yada ısı ölçeriniz yoksa suyu kaynatıp 1-2 dk bekleyip demleyebilirsiniz hala acılık varsa kahvedendir acılık. Bende sürekli james hoffman usulü demliyorum cleverde hep sıfır acılık v60'a yakın temiz fincanlar çıkıyor.

Ben de 3-4 kez alım yaptım son aldığım iki partinin kavrum durumu dediğiniz gibiydi, ben de bana mi öyle geldi diye düşünüyordum ama yalnız değilmişim. Espresso da Columbia supremo ve brezil Bella giana tavsiye olunur bu arada. Diğerleri benim için pek ön plana çıkamadı.

Geri