igorcirpanovic
Barista
- İsim
- Can Cirpan
Daha fazla
- İsim
- Can Cirpan
Selamlar,
Koreli arkadaslarimiz oradan almis, buradan kacmis yeni bir uygun fiyatli degirmen piyasaya surme hazirligindalar.
58espresso.com
Henuz hicbir bilgi yok. Arastirdigim kadariyla ozellikleri su sekilde:
- 38 mm Burr (Comandante'de kullanilan burr'un aynisi imis.)
- Stepless degil. Buyuk aptallik. Mikron araliklari da comandantenin red clix takilmamis halinden dahi daha genis. Espresso icin oldugunu ileri suruyorsun. Bu ne perhiz. bu ne lahana tursusu derler adama.
-Fiyat bakimindan cok uygun 290 dolar gibi bir fiyati olacakmis.
-Goruntuyu lagom mini'den neredeyse birebir cakmislar.
Piyasada biraz dahi Lagom Mini sayisi artarsa bu arkadasa neden ihtiyac duyulsun o kismi tam anlayamadim. Lagom Mini'de burr upgrade'i yaparak cok daha uygun seviyelere cikilabilir diye dusunuyorum.
Yine de sizlerle paylasmak istedim. Isin ehli kisiler daha dogru yorumlayacaktir.
Ilgi cekmeye calisan bir influencer da 300 dolarlik niche killer baslikli bir video paylasmis: https://www.tiktok.com/@kyle.rowsell/video/7063881729794264325
Koreli arkadaslarimiz oradan almis, buradan kacmis yeni bir uygun fiyatli degirmen piyasaya surme hazirligindalar.
SPTK-38G Single Dose All Round Motor Grinder (Bellows & Matching Plug Included, 1 year warranty)
The strength of the SPTK-38G grinder is unimaginable for its size. Installed with the 420 High-Nitrogen Steel burr, the strongest out of any 7-core steel, SPTK-38G can grind to the smallest of grinds including Turkish Coffee. Feature Summary: 38mm 7-Core Conical Burr, 420 High-Nitrogen Steel...
Henuz hicbir bilgi yok. Arastirdigim kadariyla ozellikleri su sekilde:
- 38 mm Burr (Comandante'de kullanilan burr'un aynisi imis.)
- Stepless degil. Buyuk aptallik. Mikron araliklari da comandantenin red clix takilmamis halinden dahi daha genis. Espresso icin oldugunu ileri suruyorsun. Bu ne perhiz. bu ne lahana tursusu derler adama.
-Fiyat bakimindan cok uygun 290 dolar gibi bir fiyati olacakmis.
-Goruntuyu lagom mini'den neredeyse birebir cakmislar.
Piyasada biraz dahi Lagom Mini sayisi artarsa bu arkadasa neden ihtiyac duyulsun o kismi tam anlayamadim. Lagom Mini'de burr upgrade'i yaparak cok daha uygun seviyelere cikilabilir diye dusunuyorum.
Yine de sizlerle paylasmak istedim. Isin ehli kisiler daha dogru yorumlayacaktir.
Ilgi cekmeye calisan bir influencer da 300 dolarlik niche killer baslikli bir video paylasmis: https://www.tiktok.com/@kyle.rowsell/video/7063881729794264325