Bir tanıdık ya da ailenize ait farklı bir tc ile sipariş verebilirsiniz eğer bulamazsanız aradığınız gibi birşey.
Ben bunu kullanıyorum.
İlk aldığım yaklaşık 4 ay sonra bozuldu, yayı artık çalışmıyor yayı tutan somun yalama yaptığı için vidaya tutunamıyor impact özelliği gitti. 180 gün sonra bildirdim 90 günlük süre geçti iade hakkınız yok ama size özel teklifimiz var diyerek yaklaşık 280₺ önerdi kabul ediyor musunuz diye sordu hayır diyince eski ve devamlı müşteri olduğunuz için falan filan diyerek 180 gün sonra ücretin tamamını iade etti. (Whatsapp grubundan bir arkadaş sağolsun bu şekilde web sitesinde destek üzerinden iade aldığını söylemişti, bende denemedim ve oldu. Sonra aynısından bir tane daha aldım 2-3 hafta önce.) İade olayını her ne kadar sevmesemde firma bozulan ve sorunlu bir ürün çıkarsa açık bir şekilde yardımcı oluyor. 2. ürün görünürde tamamen aynı olsada hem satıcı farklı hemde kutu detaylarından gördüğüm kadarıyla üretici farklı. Umarım bunda sorun yaşamam uzun vadede. Link güncel kullandığıma ait.