• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık 58.5 mm espresso ekipmanları

Ürünün Fiyatı
1

yusuft.arc

Barista
İsim
Yusuf İzzettin TURHAN
Tamper: (Tercihen 2. El) Normcore v4 58.5 mm. yada çin malı 3 yaylı (klikli, impact tarzı) tamperlar
Leveler: çok pahalı olmayan çin malı tarzı

sıfır tamper var kutulu mhw3-bomber ve puck filtre disk de mevcut eğer uygunsa gönderebilirim.

Evet gördüm ama malzeme kalitelerini de bilemedim... Eğer kullanıp beğendiğiniz varsa tavsiye alabilirim. Bu ay temu limitim doldu ama gelecek ay eğer bulamazsam oradan alacağım artık...
Bir tanıdık ya da ailenize ait farklı bir tc ile sipariş verebilirsiniz eğer bulamazsanız aradığınız gibi birşey.

Ben bunu kullanıyorum.

İlk aldığım yaklaşık 4 ay sonra bozuldu, yayı artık çalışmıyor yayı tutan somun yalama yaptığı için vidaya tutunamıyor impact özelliği gitti. 180 gün sonra bildirdim 90 günlük süre geçti iade hakkınız yok ama size özel teklifimiz var diyerek yaklaşık 280₺ önerdi kabul ediyor musunuz diye sordu hayır diyince eski ve devamlı müşteri olduğunuz için falan filan diyerek 180 gün sonra ücretin tamamını iade etti. (Whatsapp grubundan bir arkadaş sağolsun bu şekilde web sitesinde destek üzerinden iade aldığını söylemişti, bende denemedim ve oldu. Sonra aynısından bir tane daha aldım 2-3 hafta önce.) İade olayını her ne kadar sevmesemde firma bozulan ve sorunlu bir ürün çıkarsa açık bir şekilde yardımcı oluyor. 2. ürün görünürde tamamen aynı olsada hem satıcı farklı hemde kutu detaylarından gördüğüm kadarıyla üretici farklı. Umarım bunda sorun yaşamam uzun vadede. Link güncel kullandığıma ait.

Bir tanıdık ya da ailenize ait farklı bir tc ile sipariş verebilirsiniz eğer bulamazsanız aradığınız gibi birşey.

Ben bunu kullanıyorum.

İlk aldığım yaklaşık 4 ay sonra bozuldu, yayı artık çalışmıyor yayı tutan somun yalama yaptığı için vidaya tutunamıyor impact özelliği gitti. 180 gün sonra bildirdim 90 günlük süre geçti iade hakkınız yok ama size özel teklifimiz var diyerek yaklaşık 280₺ önerdi kabul ediyor musunuz diye sordu hayır diyince eski ve devamlı müşteri olduğunuz için falan filan diyerek 180 gün sonra ücretin tamamını iade etti. (Whatsapp grubundan bir arkadaş sağolsun bu şekilde web sitesinde destek üzerinden iade aldığını söylemişti, bende denemedim ve oldu. Sonra aynısından bir tane daha aldım 2-3 hafta önce.) İade olayını her ne kadar sevmesemde firma bozulan ve sorunlu bir ürün çıkarsa açık bir şekilde yardımcı oluyor. 2. ürün görünürde tamamen aynı olsada hem satıcı farklı hemde kutu detaylarından gördüğüm kadarıyla üretici farklı. Umarım bunda sorun yaşamam uzun vadede. Link güncel kullandığıma ait.
Çok faydalı oldu gerçekten teşekkür ederim 🙏Peki 280 tlyi kabul etmeyip, hayır deyince direkt kabul ediyorlar mı yoksa yapmamız gereken başka bir prosedür falan var mı acaba?

Çok faydalı oldu gerçekten teşekkür ederim 🙏Peki 280 tlyi kabul etmeyip, hayır deyince direkt kabul ediyorlar mı yoksa yapmamız gereken başka bir prosedür falan var mı acaba?
Gerisi artık şans sanırım çünkü arkadaş söylediğinde denemiştim ve hayırı seçince özür dileyerek yardımcı olamayacağını belirtmişti. 😁 Yaklaşık 1 ay sonra girdiğimde aklıma geldi tekrar denedim öylesine ve oldu. Baya şaşırmıştım.

Geri