• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2024 de en iyi süt hangisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertt03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mertt03

Yeni Üye
İsim
Mert
Daha fazla  
İsim
Mert
Arkadaşlar şu an en iyi sonuç aldığınız süt hangisi ?
Ben dost süt 3.3 yağ oranlı kullandım, memnun kaldım fakat lezzet olarak istediğimi alamadım.

Ulaşılabildiğim sütler içerisinde Sütaş Laktozsuz beğendiğim bir süt oldu.

Bir de fazla beklenti olmayan bayat çekirdeklerde Sütaş'ın Çilekli Süt'ünü kullandım. Strawberry Infuse Caffé Latte olarak inanılmaz performans verdi. :)

Bimin yüksek yağlı günlük (pastörize) sütünü deneybilirsiniz. Sadece SKT’ye dikkat edin yeter.

Yağ oranı olarak diyorsanız şok günlük süt .ucuz olsun diyorsanız içim barista süt 2 Yağ ama kıvamlı .pınar latte güzel ama fiyatı pahalı değmez günlük sütlerle aynı
Dipnot :jersey süt yag oranı fazla olduğu için ağır oluyor ama dark kavrum yada bazı cekirdeklerle güzel gidiyor

Her ne süt olursa olsun bana dokunuyor gaz yapıp şişkinlik yaratıyor , o yüzden kahvelerimde artık Alpro Barista yulaf sütünü kullanmaya karar verdim , sütten daha güzel bir içim sağlıyor

tarım kredi koop. süt denenebilir

Ulaşılabildiğim sütler içerisinde Sütaş Laktozsuz beğendiğim bir süt oldu.

Bir de fazla beklenti olmayan bayat çekirdeklerde Sütaş'ın Çilekli Süt'ünü kullandım. Strawberry Infuse Caffé Latte olarak inanılmaz performans verdi. :)
Pınar 3.3 yağlı süte çilek püre koyarak denedim bir umut ama ne krema oldu ne de sonuç tatmin etti. Ben çilekle kahveyi yakıştıramıyorum bir türlü.

Pınar 3.3 güzel sonuç veriyor bu arada.

%4 yağ oranıyla Pınar Barista bence alanında tek. İpek gibi latte oluyor. Fiyatı markette 55 TL, gayet normal.

Yulaf sütü, badem sütü diye marketlerde satılan katkılı kimyasallı sıvıların yulafla bademle sütle hiçbir ilgisi yok. ev yapımı değilse asla tercih etmem.

Geri