• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2023 SCA Kavurma Şampiyonası Sonuçlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebriklerini ileten tüm dostlarımıza, forum arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum çok. 🙏 Yakında tüm yarışma sürecini gösteren anlatan bir vlog geliyor. Meraklısına bir çok soruyu cevaplayacak, ortamı yarışmayı rehberli anlatan bir kullanım kılavuzu gibi bir yandan. 😅 Bir yandan yarışma günleri özetleri.
Herkesin hoşuna gidecektir umarım. 🙏
Orkun bey, gerçekten zor bir süreçti. oldu ki gecenin geç saatlarda bile YT live dan kaç dakika seyırcı kaldim ve bu kadar geç saatlarda bile işi devam etirmenizi yarişin cidiyetini gördüm. Ama ne demişler her yokuşun bir inişi var.
Sonunda Parsa dan ilk sipariş geçtim. Bakalim şampion kavurması nasil olur. ;)

Tebrikler herkese.

Tebrikler tüm katılımcılara.
Parsa Abedini kendisi ya da temsilcisi aramızda olsa, soru-cevap, deneyim paylaşımları renklendirirdi muhakkak.

@orkunustel gönülden tebrikler. Videoyu bekliyoruz. Yine rehber olacak, çok şey katacak.

1. Parsa Coffee 2. Kafein Kültür

3. Niji Coffee 4. Mayard Coffee Works

5. Flora & Fauna 6. Paper Coffee

7. Pines Micro Roastery 8........................

9. ....................... 10 Calibre Coffee

11. Paper Coffee 12. Khaldi Coffee (açıklamadan sonra artık yeni 1.ci)

13. Kernel Coffee 14...................

15........................ 16. Kungpow Coffee

17. Tetra N ROASTERY 18. Owl Coffee Roastery

Eksik, yanlış ve güncelliğini yitirenleri düzeltmek sizde artık =)

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. Güzel mesajlarınız için çok çok teşekkür ederiz ☺️🖤 evet malesef daha önce böyle platformlarda bulunma şansımız olmadı. Kahvelerimizi denemek için sizi dükkanda ağırlamayı çok isteriz ve ayrıca dün websitemiz açıldı, ben linki aşağıda bırakıyorum. Umarım ileride çok daha iyi şeyler yapabiliriz.

Hoşgeldin şampiyon!
konunuz burada, güncellemeleri yapabilirsiniz. yeniden tebrikler.
Herkese merhabalar. Güzel mesajlarınız için çok çok teşekkür ederiz ☺️🖤 evet malesef daha önce böyle platformlarda bulunma şansımız olmadı. Kahvelerimizi denemek için sizi dükkanda ağırlamayı çok isteriz ve ayrıca dün websitemiz açıldı, ben linki aşağıda bırakıyorum. Umarım ileride çok daha iyi şeyler yapabiliriz.

Ayrı bir konu açmak istemedim. Bügün ilk siparişimi parsa dan teslim aldım. Kendisinden foruma ve etkinliklere katılmaya davet ettim.
Teşekkürler 🙏 Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum
Hoşgeldin şampiyon!
konunuz burada, güncellemeleri yapabilirsiniz. yeniden tebrikler.
Süper! Tekrar teşekkürler 🤩

Sca kavurma şampiyonası sonuçları bugün belli oldu. Bu konuyu özellikle ben açmak istedim. Çünkü İlk üçte kahve dünyasında tanıştığım ve çok sevdiğim iki tane dostum var. İkisini de tebrik ediyorum. Zaten yarışmacı kadrosu şampiyonlar ligi gibiydi. İlk 3'te de şampiyonlar paylaşmış.

BirinciParsa Abedini
İkinciOrkun Üstel 😍 ( @orkunustel )
ÜçüncüAlireza Razzaghzadeh 😍 ( @Niji Coffee Co. )

Hasta hasta yarışan Alireza'yı ayrıca tebrik ediyorum. Müthiş azim müthiş başarı.

Arkadaşlar, çok çok teşekkür ederim …
Çok güzel , zor , yorucu ve stresli bir yarışmaydı , tüm yarışmacılara gönülden tebrik ediyorum .
Umarım bu yarışmanın tecrübesini iyi bir şekilde kahve sektörüne hep birlikte aktarırız .
Sevgilerimle, Alireza

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231028_162929_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20231028_162929_com.instagram.android.jpg
    115.9 KB · Görüntüleme: 137
Talihsiz bir durum olmuş.. Fakat bu tarz organizasyonların beraberliği ve dostluğu da temsil ettiğini unutmamak gerek.. Yorucu ve herkes adına zorlayıcı bir yarışma oldu.. Umarım herkes bu durumu anlayış ile karşılayabilir.. Tüm katılımcıları ayrı ayrı tebrik ederim.. Harika bi iş çıkartıldı 💐

Formlar karışmış, sonuçlar değişmiş
Arkadaşlar herkese selamlar.

Öncelikle açıklanan yeni sonuçlarla ilk yarıştığım sene 2016 sonu 2017 şampiyonasında tanışıp arkadaş olduğumuz sevgili Talha'yı tebrik ediyorum çok! Yeni liste açıklandığı üzere Talha 1. Parsa 2. ben 3. Alireza 4.'yüz. Hepimizin emeklerine sağlık.

Önceden gelebilme ihtimali olan belli sorgulamalar olursa diye sektöre girdiğimden beridir iki farklı yönetim altında 2'si dünya 6'sı ulusal yarışmada yarışmış ve bir kez de Demleme alanında SCA için ulusal jürilik yapmış biri olarak şimdiden açıklama yapma gereği duydum.

SCA Türkiye ekibindeki arkadaşlarımız süreci bizlerle toplantı yaparak oldukça şeffaf bir şekilde paylaştılar, durumu kimseyi rencide etmeyeceği şekilde tolere etmek üzere nasıl düşünceli şekilde günlerdir çalıştıklarını paylaştılar. SCA Türkiye ekibindeki tüm arkadaşlarımıza ve SCA temsilcisi olarak emek vermiş hocamız Şerif Başaran'a çok teşekkür ediyorum. Böyle zor bir durum nezaketle, incelikle bu kadar iyi çözülebilirdi çünkü.

Yarışmalarda ödül alan almayan, ekiplerin koçları, yarışmayı düzenleyenler, sponsorlar herkesin çok büyük emeği var. Bundan dolayı bu süreçle ilgili yapılacak yorumlarda forum arkadaşlarımızdan hassasiyet rica edeceğim.

Talha arkadaşımıza Dünya Şampiyonasında bol şans ve başarı diliyorum!

Geri