kahvekaraf
Barista
Beyoğlu Karaköy lokasyonuna yakın olan arkadaşlara Parsa'dan espresso deneyimlemelerini şiddetle öneririm. Becerikli ellerden ve Slayer makineden çıkan leziz bir espresso deneyimlemiş olacaksınız.
Orkun bey, gerçekten zor bir süreçti. oldu ki gecenin geç saatlarda bile YT live dan kaç dakika seyırcı kaldim ve bu kadar geç saatlarda bile işi devam etirmenizi yarişin cidiyetini gördüm. Ama ne demişler her yokuşun bir inişi var.Tebriklerini ileten tüm dostlarımıza, forum arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum çok.Yakında tüm yarışma sürecini gösteren anlatan bir vlog geliyor. Meraklısına bir çok soruyu cevaplayacak, ortamı yarışmayı rehberli anlatan bir kullanım kılavuzu gibi bir yandan.
Bir yandan yarışma günleri özetleri.
Herkesin hoşuna gidecektir umarım.![]()
TeşekkürlerAyrı bir konu açmak istemedim. Bügün ilk siparişimi parsa dan teslim aldım. Kendisinden foruma ve etkinliklere katılmaya davet ettim.
Herkese merhabalar. Güzel mesajlarınız için çok çok teşekkür ederizevet malesef daha önce böyle platformlarda bulunma şansımız olmadı. Kahvelerimizi denemek için sizi dükkanda ağırlamayı çok isteriz ve ayrıca dün websitemiz açıldı, ben linki aşağıda bırakıyorum. Umarım ileride çok daha iyi şeyler yapabiliriz.
TeşekkürlerAyrı bir konu açmak istemedim. Bügün ilk siparişimi parsa dan teslim aldım. Kendisinden foruma ve etkinliklere katılmaya davet ettim.
Süper! Tekrar teşekkürlerHoşgeldin şampiyon!
konunuz burada, güncellemeleri yapabilirsiniz. yeniden tebrikler.
Parsa Coffee Roasters
Karaköy’de ara bir sokakta kalan çok şirin bir kahveci. Kahvelerini hemen kafenin yanında olan kavurmahanelerinde kavuruyorlar. Son 1 yıldır Karaköy’e her yolum düştüğünde kısa bi’ soluklanıp kahvelerini içerim. Hiç çekirdek kahve almadım, online siparişleri henüz yok, yakın zamanda...www.kahvekulubu.net
Sca kavurma şampiyonası sonuçları bugün belli oldu. Bu konuyu özellikle ben açmak istedim. Çünkü İlk üçte kahve dünyasında tanıştığım ve çok sevdiğim iki tane dostum var. İkisini de tebrik ediyorum. Zaten yarışmacı kadrosu şampiyonlar ligi gibiydi. İlk 3'te de şampiyonlar paylaşmış.
Birinci Parsa Abedini İkinci Orkun Üstel ( @orkunustel )
Üçüncü Alireza Razzaghzadeh ( @Niji Coffee Co. )
Hasta hasta yarışan Alireza'yı ayrıca tebrik ediyorum. Müthiş azim müthiş başarı.
Formlar karışmış, sonuçlar değişmiş
Arkadaşlar herkese selamlar.Formlar karışmış, sonuçlar değişmiş