• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2023 SCA Kavurma Şampiyonası Sonuçlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice başarılara Sağlıcakla

Biz kahveseverlere böylesi bir başarıya tanık ettiği için çok teşekkürler Talha Bey. Çok büyük emek çok büyük gurur. Kendisini birincil ağızdan deneyim paylaşımları için burada görmek isteriz.

Herkese selamlar, Sizlerin karşısına daha önceden de sözünü verdiğim gibi elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz vererek gittiğim Tayvan Dünya Kahve Kavurma Şampiyonasından ikinci olarak gelmenin , sözümü tutabilmemin ve kahve konusunda ülkem adına güzel bir başarı elde etmenin gururu içerisindeyim. Bu yolculukta tabi ki de yalnız değildim bu başarının arkasında büyük bir emek ve destek var. Başta beni asla yalnız bırakmayan @OkanT Okan Turfandaya , destek mesajlarıyla beni destekleyen herkese çok çok teşekkür ederim. Bilgi ve deneyimiyle Türkiye'deki kahve ustalarının başında gelen @OkanT Okan Abim bu yolculukta beni cesaretlendirmekle beraber bilgi ve birikimlerini bana aktarmasıyla bu gururu size yaşatabildiğimi itiraf edebilirim. Dünya yarışmasında koçluğumu yapan Okan abimden bir başkasını düşünemezdim. Bana ve kahve konusunda ülkemize bir çok şey kattı ve katmaya devam edecektir. Orada yarışırken asla yalnız değildim bu ödülü @OkanT ile beraber kazandık ve beraber getirdik. Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Kendimi geliştirmeye ve bu konuda çalışmalarıma döner dönmez tekrar başladım. Herkese saygı ve sevgilerimle

Herkese selamlar, Sizlerin karşısına daha önceden de sözünü verdiğim gibi elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz vererek gittiğim Tayvan Dünya Kahve Kavurma Şampiyonasından ikinci olarak gelmenin , sözümü tutabilmemin ve kahve konusunda ülkem adına güzel bir başarı elde etmenin gururu içerisindeyim. Bu yolculukta tabi ki de yalnız değildim bu başarının arkasında büyük bir emek ve destek var. Başta beni asla yalnız bırakmayan @OkanT Okan Turfandaya , destek mesajlarıyla beni destekleyen herkese çok çok teşekkür ederim. Bilgi ve deneyimiyle Türkiye'deki kahve ustalarının başında gelen @OkanT Okan Abim bu yolculukta beni cesaretlendirmekle beraber bilgi ve birikimlerini bana aktarmasıyla bu gururu size yaşatabildiğimi itiraf edebilirim. Dünya yarışmasında koçluğumu yapan Okan abimden bir başkasını düşünemezdim. Bana ve kahve konusunda ülkemize bir çok şey kattı ve katmaya devam edecektir. Orada yarışırken asla yalnız değildim bu ödülü @OkanT ile beraber kazandık ve beraber getirdik. Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Kendimi geliştirmeye ve bu konuda çalışmalarıma döner dönmez tekrar başladım. Herkese saygı ve sevgilerimle
Seni ve @OkanT tekrar tebrik ediyoruz gurur duyuyoruz 👏👏👏

Bende kendi adıma tüm güzel sözler için teşekkür ederim.
Talha bileğinin hakkıyla müthiş bir sonuç aldı, şampiyon olmayı kıl payı kaçırdığımız için üzülüyoruz.
Detayları ve hikayeleride en kısa zamanda muhakkak paylaşacağız.

Geri