• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Arkadaşlar başınızı ağrıtıyorum biliyorum ama bana özelden Mart ayı Kahve alım kodu gönderebilecek var mı? Bu değirmenle elimdeki vasat kahveleri kullanmayayım. Ne yazık ki Whatsapp yüklemiyorum ve kullanmıyorum. Sadece bu iş için yüklemek zorunda kalacağım. Bir arkadaş yardımcı olursa şu mereti yüklemek zorunda kalmam.

Teşekkür ederim

sağlıcakla

JX Pro'ya niyetlenmiştim stok kalmamış 😔 Edit : Sepete atmıştım alım aşamasında stok tükendi nasıl olduysa.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Aeropress ile kullanmak için taşınabilir değirmen arıyordum bir süredir. Timemore Slim ile Q2 arasında kalıp Q2de karar kıldım. En son yapılan kampanyada Q2 için stok kaldı mı acaba? Form da doldurdum ama yeni üye olduğum için daha onay bekliyorum, o yüzden bildirim alamadım. Sadece stok kaldı mı onu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Ben de indirimden yararlanıp k-plus aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler

Benim siparişim de ulaştı bugün. Çok güzel paketlemiş.

Hario Skerton Pro'dan geçiş planım olan Jx Pro alma planım stoklarla birlikte suya düşerken neden K Pro almıyorum düşüncesiyle K Pro siparişimi verdim emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

24.03 Çarşamba günü akşama doğru JX sipariş ettim Perşembe günü öğlen elimdeydi. Değirmen tank gibi sağlam arkadaşlar. Gayet hızlı öğütüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Firmada sadece pour over yöntemi kullanacağım için JX aldım. 2,5 tur da gayet güzel sonuçlar elde ettim.

@Aureuen Selamlar,

Pişmanlığın kullanımdan sonra mı oluştu yada hangi ihtiyacını karşılamadı.Sorum yalnızca meraktan.Bende JX PRO kullıyorum,şuan demlemelerimi mokapot ile yapıyorum fakat ilerleyen zamanlarda espresso demlemeye geçiş yapmak istediğim için 1ZPresso JX PRO modelini tercih ettim.Fakat forumumuzda ilgili değirmenin her ne kadar espresso için ince ayar imkanı sunsada türk kahvesinden french prese kadar çok geniş bir demleme gamı sunduğu ve iyi performans gösterdiği yazıyordu.Yaklaşık olarak bir aylık kullanımımı değerlendirecek olursam beni üzmedi,dediğim gibi yalnızca meraktan soruyorum.Yanlış anlaşılmak istemem.

@Aureuen Selamlar,

Pişmanlığın kullanımdan sonra mı oluştu yada hangi ihtiyacını karşılamadı.Sorum yalnızca meraktan.Bende JX PRO kullıyorum,şuan demlemelerimi mokapot ile yapıyorum fakat ilerleyen zamanlarda espresso demlemeye geçiş yapmak istediğim için 1ZPresso JX PRO modelini tercih ettim.Fakat forumumuzda ilgili değirmenin her ne kadar espresso için ince ayar imkanı sunsada türk kahvesinden french prese kadar çok geniş bir demleme gamı sunduğu ve iyi performans gösterdiği yazıyordu.Yaklaşık olarak bir aylık kullanımımı değerlendirecek olursam beni üzmedi,dediğim gibi yalnızca meraktan soruyorum.Yanlış anlaşılmak istemem.
JX pro almadığıma pişmanım demiş.

Demlemeye yeni baslayan biri olarak cok fazla fikir sahibi degilim ve ilk degirmenim o sebeple birsey soylemem yanlis olur kampanya dahilinde k-pro aldim bolca inceleme videosu izledim ayar mekanizmasinin kolayligi bakimindan tercih etmistim ama ince ayar konusunda sanirim okuduklarimda biraz hata yapmisim 😀 yanlis anlasilma olmamasi adina jx pro sahibi degilim k-pro sahibiyim pismanligim sadece klik farklarindan dolayi dostum @VuralUfuk

@nuclearmoonrise Selamlar,

Haklısın,ben okuduğumu yanlış anladım.K-Pro hakkında da @teyyaredenkahve levent abinin kıymetli yorumları ile hazırladığı ve kahveması youtube kanalında yayınlamış olduğu video yu aşağıda dikkatinize sunarım.Hatta commandante ile belkide kafa kafaya bir değirmen olduğunu söylediğini hatırlar gibiyim,belkide aklınıza takılanları bu video cevaplayabilir.

Demlemeye yeni baslayan biri olarak cok fazla fikir sahibi degilim ve ilk degirmenim o sebeple birsey soylemem yanlis olur kampanya dahilinde k-pro aldim bolca inceleme videosu izledim ayar mekanizmasinin kolayligi bakimindan tercih etmistim ama ince ayar konusunda sanirim okuduklarimda biraz hata yapmisim 😀 yanlis anlasilma olmamasi adina jx pro sahibi degilim k-pro sahibiyim pismanligim sadece klik farklarindan dolayi dostum @VuralUfuk

@Aureuen Selamlar,

Bende okuduğumu yanlış anlamışım :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Dilerim seni pişman etmeyen ve güzel fincanlar içmeni sağlayan bir değirmen olur.

Aynı dileklerimi gerek toplu alımdan faydalanan gerekse benim gibi seramik burr'lü değirmenden daralıp sabredememiş tüm 1ZPresso ve tüm forum üyeleri için senin nezlinde paylaştığımı belirtmek isterim.

@VuralUfuk tesekkur ederim pisman olmak ya da olmamak suan icin anlayabilecegim bir durum degil tabi farkli bir degirmen alip karsilastirma yapmadan. Umarim kimse pisman olmaz 😀 bol tatli kahveli gunler dilerim

@KFAT4 @darkspace Selamlar,

Konu değirmeni aldığım süreçte kıymetli destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Hem güzel bir değirmene sahip oldum hemde DemsCoffee gibi güzel insanlardan kurulu bir firma ile tanıştım.

Çok teşekkür ederim.

Geri