Şurada reddit r/JamesHoffmann World's Largest Coffee Tasting 2020 pour over Öğütüm ayarları verilmiş çeşitli el değirmenleri için.
İçinde Jx ve Jx Pro da var. Tabloyu tam anlayamadım çarpı işareti vs. ama Jx için 22 numara (click değil) sanırım.
Anlayan biri varsa tabloyu yorumlayabilir mi? çarpı,çizgi, daire falan var.
Kaynak:
1 seneyi aşkın kullanıyorum, hiç zor bir süreç değil. Aksine değirmene alıştıkça çok çok kolay geliyor.K pro tek acabasi 0'a ayarlama sureci.
Gerek gorunusu, gorunen ogutum kalitesi, klik ayarlama kolayligi adeta beni al beni sec diye bagiriyor.
Bilmeyen biri icin biraz farkli geliyor. Benim gibi pinpirikli birisi icin İki cizgiyi denk getirmek acaba sorulari olabilir gibi geldi. Ancak daha once dedigim gibi degirmen muhtesem duruyor. Kalinlik ayarlamadaki kolaylik cok cezbedici. İndirimdeki fiyatida gayet makuldu.1 seneyi aşkın kullanıyorum, hiç zor bir süreç değil. Aksine değirmene alıştıkça çok çok kolay geliyor.
Hocam eline almadan önce öyle geliyor ama emin ol 1 günde alışıyorsunBilmeyen biri icin biraz farkli geliyor. Benim gibi pinpirikli birisi icin İki cizgiyi denk getirmek acaba sorulari olabilir gibi geldi. Ancak daha once dedigim gibi degirmen muhtesem duruyor. Kalinlik ayarlamadaki kolaylik cok cezbedici. İndirimdeki fiyatida gayet makuldu.
Teşekkür ederim Emre. Elimden geldiğince detaylı incelemeye çalıştım. Comandante ile ufak bir elek testi de yaptım. El değirmenleri ile ilgili bilgiler de verdim.@teyyaredenkahve abi inceleme muazzam olmuş eline sağlık.Çok detaylı.Olumsuz bulduğun şeyler de hep ergonomi için düşunülmüş sen daha iyi bilirsin.Gordugum kadariyla pudra kivaminda bile kaymak gibi dönuyor.Comandanteyle o kıvama inmek istesem alet elimde durmaz fırlar tıkanır durur.Şuan comandantenin desteğinden başka artisi kalmadi bana göre .Red clixle 2500 diye düşünülürse hiç mantıklı değil.Çok çok sağlam muhendislik var.Bu biraz boş golf polo araçların ulkemizde yok satmasına benzedi bence.Tok kapı sesi muhabbeti yani basit ama işini yapan.Uzun dönem kullanimi da sorunsuzsa bence mükemmel olmuş.3 rulaman koymakta çok mantıklı. Ayar mekanizması komple sökülmesi vs hepsi de iyi duşunulmuş
Ben teşekkür ederim. cevap bulamadığınız sorularınız varsa youtube video altına, buraya yazabilirsiniz. cevaplamaya çalışırım.1Zpresso K-pro incelemesi yeterince açıklayıcı olmuş @teyyaredenkahve teşekkürler.JX modelinde kullanılan Burr K-pro ile aynı mi acaba?
Kesinlikle öyle. Her değirmen için benzer aslında. Bir kaç seferde alışılıyor. Sadece korkmadan açın ve deneyin1 seneyi aşkın kullanıyorum, hiç zor bir süreç değil. Aksine değirmene alıştıkça çok çok kolay geliyor.
İndirimle ne kadara aldınız hocamK-PRO az önce geldi. Görüntüsüne hayran kaldımPaketlemesi de çok güzeldi. İndirim için teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 8860Ekli dosyayı görüntüle 8861
Kahve Kulübü'nün %15'lik indirimiyle 1690 TL'ye geldi.İndirimle ne kadara aldınız hocam
Ben 19-21 arasi ogutuyorum genelde. Immersion yapacagim zamanda cekirdege gore 22-23'e kadar cikiyorum.Jx kullanan arkadaşlar, pour over öğütüm ayarlarını söyleyebilir mi ?