Jx pro mu aldınız?linke bakarken almış bulundum ben de, otomatik doldurma gereksiz alışverişin en büyük sebebi sanırım![]()
Jx pro mu aldınız?linke bakarken almış bulundum ben de, otomatik doldurma gereksiz alışverişin en büyük sebebi sanırım![]()
evet fiyatı çok uygun geldi aldım, specialitayı aratmazsa ayda iki çeşit kahve içiyorum biri genelde medium - dark arası oluyor biri de açık kavruma daha yakın. specialitada bir kademeyi aşan öğütüm ayarı yapmam gerekebiliyorJx pro mu aldınız?![]()
Bende aynısından aldım bakalım heyecanla bekliyorum. Umarım espresso'da istenen performansı verirevet fiyatı çok uygun geldi aldım, specialitayı aratmazsa ayda iki çeşit kahve içiyorum biri genelde medium - dark arası oluyor biri de açık kavruma daha yakın. specialitada bir kademeyi aşan öğütüm ayarı yapmam gerekebiliyorbakalım umarım öğütüm süresiyle, kullanım keyfiyle mutlu eder.
cmd espresso için pek efektif çalışmıyordu.
Verdiğiniz kriterlere göre Molent G50 daha mantıklı gibi geldiKararsızlıktan alamadım birşey. Türk kahvesi, moka pot, sifon ve french press gibi geniş bir aralıkta, en az tozu üretecek ve en homojen parçacık boyutu dağılımını yakalayacak değirmen şu seçeneklerden hangisidir?
-Molent G50
-1zpresso JX (espresso yapmadığım için prodaki çok daha hassas ayar imkanına ihtiyacım yok)
-Timemore slim plus
-Timemore G1 plus
Ben bu konuyu 1 aydır araştırıyorum, şahsi tercihim şu yönde oldu, öncelikle Molent'in renkleri çok cezbetti, ekipmanlarımla da uyuyordu, o yüzden çok istiyordum. Molent konusunu baştan sona kadar okudum, arada toz konusunda şikayetçi olanlar vardı, her ne kadar toz değil tadım testi önemli deseler de Molent'in benim Sözen değirmenle aynı oranda toz çıkarmasını görünce çok canım sıkıldı, illa ki toz testi de önemlidir bence.Fiyatı ve yerli olması sebebiyle benim de aklıma yatan o fakat bir kere alıp, evladiyelik kullanmak amacıyla, özellikle JX'in kaliteli yapısı cezbediyor.![]()
Bir karşılaştırma inceleme bekliyoruz o zaman hocamEvde Comandante kullandığım için araçta bulundurduğum v60 seti içinde 2. Cmd’yi almaktı niyetim ama bi şans verelim dedim ve az önce bir JX modelide ben sipariş ettim bakalım, ki kısa süre önce Timemore Slim S kullanıyordum onunlada mutluydum, değişik ekipmanlar denemeyi seviyorum, hepimize tekrar hayırlı olsun.
Q2 muadili Timemore Nano çok daha tatlı benceQ2 satın alan ve kullanan kimse yok mu ya? maşallah jpro'lar , kpro'lar havada uçuşuyor![]()
espresso için elektrikli öğütücüm var, sadece pour over için yeter yazıyordu o yüzden aldım indirimi görünce. siz böyle diyince biraz pişman oldum, hata mı yaptık acaba? hayır, forumdan da yardım alamayacağız gibi "q2 mi ıyhhh ne kadar banal" der gibi bakılıyor şu an. walla biri çıkıp abi onla karabiber bile öğütemezsin dicek diye çok korkuyorum.Q2 muadili Timemore Nano çok daha tatlı bence![]()
Gayet iyi kotu diyen yok.Bu varsayim nerden çikti.İndirimli fiyatina slim bile alınamîyorken mantklı olmuşespresso için elektrikli öğütücüm var, sadece pour over için yeter yazıyordu o yüzden aldım indirimi görünce. siz böyle diyince biraz pişman oldum, hata mı yaptık acaba? hayır, forumdan da yardım alamayacağız gibi "q2 mi ıyhhh ne kadar banal" der gibi bakılıyor şu an. walla biri çıkıp abi onla karabiber bile öğütemezsin dicek diye çok korkuyorum.
Chesnut X demişken, Gelbura.com sitesinde satışa başlanmış. Fiyatı 2 bin lira.Timemore Chestnut X bomba gibi geliyor, hele bir gelsin, ne kpro kalacak ne c40 şahsi görüşüm bu şekilde.
2000 iyi bir fiyat gibi duruyor cmdden ucuz olduğunu düşünürsekChesnut X demişken, Gelbura.com sitesinde satışa başlanmış. Fiyatı 2 bin lira.
Kesinlikle çok iyi fiyatı. 1zpresso ve chestnut x girdi, bi de kinu girerse piyasaya cmd nin tekelliği baya sallanacak gibi2000 iyi bir fiyat gibi duruyor cmdden ucuz olduğunu düşünürsek
Kesinlikle çok iyi fiyatı. 1zpresso ve chestnut x girdi, bi de kinu girerse piyasaya cmd nin tekelliği baya sallanacak gibi