• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır pour over vs için degirmensiz kaldım. Uzun bir süre Comandante kullanmış biri olarak sizce tekrar cmd donmek mi mantıklı ki 4600 gibi bir fiyata alabiliyorum yurtdışından yoksa 1zpresso k serisinden mi almak mantıklı ona göre cmd muadili hangi modeli olur
K serisi rahatlıktır.

Merhaba, kullanan karşılaştıran arkadaşların yorumunu merak ettim:
1zpresso'da, en yüksek filtre öğütüm kalitesini hangi model sunuyor?

Merhaba, kullanan karşılaştıran arkadaşların yorumunu merak ettim:
1zpresso'da, en yüksek filtre öğütüm kalitesini hangi model sunuyor?
Ben K-plus ve K-max denedim. Ikisiyle kahve demlense ve bana hangisi k-max diye sorulsa bilemem sanırım ama denediğim değirmenler arasında en mutlu olduğum ve en iyi sonuçlar aldığım K-max oldu

Ben K-plus ve K-max denedim. Ikisiyle kahve demlense ve bana hangisi k-max diye sorulsa bilemem sanırım ama denediğim değirmenler arasında en mutlu olduğum ve en iyi sonuçlar aldığım K-max oldu
K-max mı kullanıyorsunuz şu an?

Cmd ile filtre karşılaştırmasında sizce hangisi kullandıysanız eğer cmd

Cmd ile filtre karşılaştırmasında sizce hangisi kullandıysanız eğer cmd
Evet ikisini de kullandım ancak ikisini yanyana kullanma şansım olmadı. Ben K-Max'ı daha çok sevdim. Eğer tekrar manuel değirmen alacak olsam tercihim K-Max olurdu.

şu doların rallisi kampanya bekleyenleri biraz üzebilir. :(

Arkadaşlar bayram nedeni ile kargolarda aksaklık yaşanma ihtimaline karşı organizasyonu bayram sonrasına erteledik.
sevgili NoDRaC bayram bitti, kargolardaki aksaklık yaşanma ihtimali bitti organizasyonu ertelemeniz ne zaman bitecek ?

1Zpresso Nisan kampanya detayları aşağıdaki gibidir;

Kod 26.04.2023 tarihinde Saat: 21.00 itibariyle geçerli olacak şekilde aktif edeceğiz.

Bu kampanya 28.04.2023 Cuma günü Saat: 24.00’a kadar geçerlidir.

Bir önceki kampanya gönderilerimizde olduğu gibi bu kampanyada da kargo tarafımıza aittir. Ürünler Yurtiçi Kargo ile gönderilecektir. 28 Nisan Cuma günü 15:00’dan sonra verilen siparişler 2 Mayıs Salı günü kargoya verilecektir.

Kampanya tüm modeller dahil 15 adet değirmen stokuyla sınırlıdır. Toplamda 15 adetlik değirmen satışı gerçekleştiğinde kod otomatik olarak kapanacaktır.

Kampanya Detayı:

View hidden content is available for registered users!

1Zpresso Nisan kampanya detayları aşağıdaki gibidir;

Kod 26.04.2023 tarihinde Saat: 21.00 itibariyle geçerli olacak şekilde aktif edeceğiz.

Bu kampanya 28.04.2023 Cuma günü Saat: 24.00’a kadar geçerlidir.

Bir önceki kampanya gönderilerimizde olduğu gibi bu kampanyada da kargo tarafımıza aittir. Ürünler Yurtiçi Kargo ile gönderilecektir. 28 Nisan Cuma günü 15:00’dan sonra verilen siparişler 2 Mayıs Salı günü kargoya verilecektir.

Kampanya tüm modeller dahil 15 adet değirmen stokuyla sınırlıdır. Toplamda 15 adetlik değirmen satışı gerçekleştiğinde kod otomatik olarak kapanacaktır.

Kampanya Detayı:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hocam temizleme kiti içinde geçerli mi

Arkadaşlar selamlar. Hali hazırda Jx kullanıyorum ama 2. bir set için 2. bir değirmen almak istiyorum ve açıkçası bu indirimi bekliyordum.
Sadece Pour Over demlemeler için kullanacağım. JX Pro mu daha iyi olur yoksa X Pro S mi? Ya da ikisi arasında tercih yaparken neye dikkat etmeliyim?

ilk sipariş verenler ne aldı acaba merak ediyorum bende alacağım ama kararsız kaldım hangisi konusunda :)

Bende #1294 ile sipariş verdim. 1-2 dk içinde baya sipariş verilmiş galiba 😅 15 ile sınırlıydı stok bakalım neler olacak.

Q2 ve K-max arasında kararsız kaldıktan sonra ilk değirmenim k-max oldu :) @NoDRaC indirim için teşekkürler :):)

#1292 (ben de patpatlı naylon istiyorum)

Geri