• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Bir arkadaşım için değirmen bakıyoruz çok bütçesi olmadığı için Timemore c3 düşünüyor fakat aynı fiyatlara fazla kullanılmamış jx pro getiriyormuş arkadaşı yurtdışından sizce hangisi özellikle pour over için uygundur jx pro avantajı espresso için de kullanılabilir sonrasında o seçenek de var
JX-Pro iyi bir seçim olmakla birlikte,” fazla kullanılmamış” çok göreceli

Kpro açık kavrum kahvelerde biraz fazla toz çıkarıyor gibi geliyor, aynı durumu yaşayan var mı?
Değirmeniniz hakkında bilgim yok ama açık kavrum naturellerde özellikle çok toz oluşur. Hem Timemore C3 hem de Comandantede gözlemledim bu durumu bir çok kez. Çamurumsu yataklar oluştuğu da oluyor.

Pul yönleri için bir resim v.s. var mı kolayınızda?

Selamlar,

Ben bir JX Pro modeli kullanıcısıyım ve puldaki çıkıntılı kısım yukarı bakmalı, yayın dar olan tarafı ise bıçağın üzerine oturmalı. Zannediyorum ki bu dizilim 1ZPresso modellerinin hepsinde böyledir.

Şu an bu kampanyaya katılım sağlayamadığım için elim kan ağlıyor. Umarım ilerleyen süreçlerde yeniden böyle bir indirim ile karşılaşırız. Emeği geçen herkese kendi adıma da teşekkür ederim
Zaman her şeyin ilacı :D

Amazon.com.tr üzerinden "Amazon Almanya" satıcısından satın aldığım X-Pro S
30 Mart Sipariş
4 Nisan Teslim
Her şey dahil 3.665,00 TL

Son düzenleme:
X-Pro 0-3-0
8 gram kahve 40 saniye sürdü

Her şeyi aynı tutup sadece incelik konusunda farklılaştım. Timemor c3-6 klik daha iyi bir çıktı vermişti çünkü 1z epey ince çekmiş oldum.

1-2 su fıs fıs ile epey az statik çıktı aynı zamanda.

Ekli dosyalar

• IMG_1641.jpeg
    IMG_1641.jpeg
    183.8 KB · Görüntüleme: 59
Geri