• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

O şekilde ayar yapılırken bazen burrlerde sıkışma olabiliyordu okuduklarımdan hatırladığım. Burr sıkışınca da biraz zor olabiliyordu açma süreci. Bu sebeple öyle söyledim.
Ben de burr'lerde sıkışma yapmadı. 0.6 kliğe kadar kolu Cevirdiğimde hafif sürtme sesi geliyor, 0.7 klikten sonra sürtme sesi kesiliyor. Ben ayar kadranını 0(sıfıra) getirip öyle sıfır ayarını yapıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Bence sıfır ayarını yapmak isteyenlerin bu yöntemi de denemelerini naçizane tavsiye ederim.

Merhaba herkese jx prom ve kahvelerim bugün geldi. Bayram öncesi süper oldu. Herkesin eline emeğine sağlık,geçen ki kampanyayı kaçırmıştım bu sefer 2 kampanyayıda yakaladım.
Değirmende ilk izlenimim çok güzel oturaklı sağlam hissi üst seviyede wolswagen kapısındaki tokluk var :)
Öğütüm referans kartı bende de çıkmadı sanırım paket içeriğini değirtirmiş Dems Coffee ama paketi çok güzel hazırlanmıştı.
Bir de burr alt kısmı mı deniliyor tam yerin adını bilmiyorum ufak bi traş izi var sanki ama problem edilecek birşey durmuyor sizce de öyle mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20210511_204708.jpg
    IMG_20210511_204708.jpg
    90.6 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20210511_195721.jpg
    IMG_20210511_195721.jpg
    49.8 KB · Görüntüleme: 121
Buradaki görselde daha iyi anlaşılıyor ama dediğim gibi öğütüme bir eksisi olacağını düşünmüyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210511_213358.jpg
    Screenshot_20210511_213358.jpg
    72.4 KB · Görüntüleme: 126
Buradaki görselde daha iyi anlaşılıyor ama dediğim gibi öğütüme bir eksisi olacağını düşünmüyorum.

Selamlar @Serkan

Öğütüme etki edecek bir husus değil çünkü eğitim sürecinde olan bir parça değil.Güle güle sağlıklı günlerde güzel fincanlarda kullanmanı dilerim.Bir JX PRO'cu daha kazandı forum,hoşgeldin.

Selamlar @Serkan

Öğütüme etki edecek bir husus değil çünkü eğitim sürecinde olan bir parça değil.Güle güle sağlıklı günlerde güzel fincanlarda kullanmanı dilerim.Bir JX PRO'cu daha kazandı forum,hoşgeldin.
Merhaba haklısınız az önce dems Coffee ile de konuştuk onlarda kesinlik sıkıntı olacak birşey değil dediler. Sağolsunlar birşey olursa dahi haber vermeniz yeterli dediler. Walla Jx alacaktım sizin tavsiyeniz ile pro ya döndüm iyikide öyle olmuş çok beğendim.

Merhaba haklısınız az önce dems Coffee ile de konuştuk onlarda kesinlik sıkıntı olacak birşey değil dediler. Sağolsunlar birşey olursa dahi haber vermeniz yeterli dediler. Walla Jx alacaktım sizin tavsiyeniz ile pro ya döndüm iyikide öyle olmuş çok beğendim.

Selamlar @Serkan

Eline alır almaz ben buradayım diyor bana güvenebilirsin diyor.

Değirmen ile biraz daha vakit geçirdikten sonra ve öğütüm dereceleri üzerinde gezinmek için ne kadar geniş bir aralık sunduğunu hissedince daha çok seveceğini düşünüyorum.

Bu da hoşmuş

Ekli dosyalar

• 1ZPRESSOK-ProGunMetalGrey_0002_1024x1024.jpg
    1ZPRESSOK-ProGunMetalGrey_0002_1024x1024.jpg
    51.7 KB · Görüntüleme: 129
WhatsApp Image 2021-05-12 at 13.59.00.jpeg

Benim K-pro'm da geldi sonunda. Gerçekten kalitesini hissettiren bir değirmen.

Hemen açıp burrleri içini dışını kontrol ettikten sonra sıfır ayarını yaptım. Ama 0,7 'e kadar sanki hafif sürtme oluyor. 0,8'den sonra tamamen serbest. Normal midir ?

Aeropress'te kaç ayarında kullanmalıyım ?

Hemen açıp burrleri içini dışını kontrol ettikten sonra sıfır ayarını yaptım. Ama 0,7 'e kadar sanki hafif sürtme oluyor. 0,8'den sonra tamamen serbest. Normal midir ?

Aeropress'te kaç ayarında kullanmalıyım ?
Öğütücüyü güzel günlerde kullanın. Ben de K-Pro kullanıyorum, birkaç arkadaş daha bahsettiğiniz sürtme sesinden bahsetmişti, 0.1 den 0.7-0.8 e kadar gittikçe azalan bir sürtme sesi hepsinde var sanırım. Ki diğer marka/model öğütücülerde de en küçük ayarlarda bu tür sürtme sesinden bahsedilmişti forumda.

Ekli dosyayı görüntüle 12613

Aeropress'te kaç ayarında kullanmalıyım benimki 0.6 dan sonra sürtmüyor. Bence sürtme sesi normal. 1 kliğin altında öğütüm yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
İyi günlerde kullanın

Jx-pro ile 10 gram CD kahvesini (ismi çok zor 😀) 1 tam turda 30 saniyede çektim. (Türk kahvesi icin)
Acaba jx-pro k serisinden daha mı hızlı?

O şekilde ayar yapılırken bazen burrlerde sıkışma olabiliyordu okuduklarımdan hatırladığım. Burr sıkışınca da biraz zor olabiliyordu açma süreci. Bu sebeple öyle söyledim.
Kesinlikle katılıyorum.

Sıkıştırırsanız panik yapma olasılığınız yüksek. Bir türlü çıkıyor ama uğraştırabiliyor. İnceleme sırasında bunda bahsetmiştim. İlk el değirmeniniz ise kesinlikle panik olursunuz :) El alışkanlığı gerekiyor.

Geri