• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Comandante' nin gelmesini çok bekledim ama bu arada elimdeki değirmenin tozuyla ve öğütüm kalitesizliğiyle başa çıkamadığımdan dün gece CM dışında farklı değirmen araştırdım. Hiç aklımda yokken 1Zpresso incelemeleri, yorumları aklıma çok yattı.

Ağırlıklı olarak V60, yanında günde 1-2 tane de espresso olacağından ve hali hazırda CM bütçesine çıkacağımdan dolayı K serisine karar verdim.

K-Pro mu, K-Plus mı derken 1 tane K-Plus siparişi verdim. Comandante' yi beklemediğim için üzmez umarım :)
Bende ayni durumdaydim. Olabildigince yerli yabanci incelemelere baktim ve K-Pro almaya karar verdim. Az once yapilan guzel indirim ile beraber almis oldum. Hayirlisiyla artik kargonun gelip hemen denemelere baslayacagim.

Indirim icin hem kulube hemde ilgili saticiya cok tesekkurler.

Bir adet JX siparişi verdim pour over için kullanacağım, bu indirimi bize sağlayan başta @NoDRaC olmak üzere Dems Coffee’ye teşekkür ederim. 😃

Bir JX'de ben sipariş ettim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İçtiğiö her kahvede sizleri hatırlayacağım. :D

K-pro aldım ben de. Yurtdışında K-pro ve K-plus fiyatları kafa kafaya ama burda baya bir fark var niyeyse. Gerçi aynı olsa bile yine K-pro alırdım sanırım, aradaki farklar benim için gerekli değil.
Emeği geçenlere teşekkürler.
Bu arada geçen gün aramıştım Dems Coffee'yi gerçekten ilgililer ve işlerini severek yaptıklarını anlıyorsunuz. Bundan sonraki süreçten de memnun kalacağımızı düşünüyorum.

K-PRO mu K-PLUS mi diye karar veremedim. PLUS in gorunumu daha cok hosuma gitsede miknatis yapisindan dogabilecek olasi sorunlar ile espresso icin eklenen aparata ihtiyacim olmadigi icin K-PRO siparis ettim. Aradaki fiyat farkini baska bir ekipman icin degerlendirecegim. Kampanya icin tesekkur ederim.

Ben de espresso icin jx pro aldim emegi gecenlere tesekkurler.

Değirmeninize taş değmesin hep güzel kahveler öğütün arkadaşlar :) değirmenlerinizi gelince bizi etiketleyerek paylaşımlar yapmayı unutmayın.

Ben de 1 adet Jxpro aldım. Vesile olanlara teşekkür ederim :)

Geri