• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - 3. Yıl İndirimleri!

raistlin

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Bizim için oldukça heyecanlı bir zaman, 3. yılımızı bitirmişiz! 3 yıl boyunca muazzam anlar biriktirmişiz, son dönemde beni takip edenleriniz Instagram paylaşımlarımdan görmüştür muhakkak. :) Bu güzel 3 yılı taçlandırmak için ne yapıyoruz?

3. yılın sonunda kahve topluluğuna geri vermek adına 3 marka için, Comandante - Eureka ve Hiroia, çok özel bir jest uyguluyoruz: EDİT. Her bir markada bir tipte üründe bir adet için geçerli. Aksesuarlarda daha geniş bir stok öneriyoruz(Detayı aşağıda). Birkaç yıl dönümü sonra ancak tekrar edebileceğimiz bir durum olduğunu da belirtmek istiyorum.


- İndirim 7 Eylül Pazartesi(dahil)'ye kadar geçerli, başlığa ilk yazan indirimi kazanır. Sadece buraya yazılana göre hareket edeceğiz. Biz bize değil miyiz neticede! :)
- Tüm fiyatlara KDV ve Yurtiçi Kargo gönderim bedeli dahil!


COMANDANTE:

1 Adet C40 WENGE: (Ürünler yolda ve 2 hafta içinde teslim edilecek, ödemenizi şimdi rica ediyoruz. Buna göre hareket ediniz). TÜKENDİ

Aksesuarlar:

- Red Clix Competition Axle: - 5 adetle sınırlı TÜKENDİ
- C40 Kılıflar:
- 5 adetle sınırlı TÜKENDİ
- Wood Care Balm:
- 5 adetle sınırlı TÜKENDİ

EUREKA:

1 adet Mignon Perfetto 15 BL Siyah:
TÜKENDİ
1 adet Mignon Perfetto 16 CR Siyah:
TÜKENDİ
1 adet Mignon Specialita 15 BL Siyah
: TÜKENDİ
1 adet Mignon Filtro
: TÜKENDİ
1 adet Zenith 65E Espresso:
TÜKENDİ

HIROIA:

1 adet Jimmy Smart Scale: TÜKENDİ

Peşinen NOT: Delter ve Cafec gümrük işlemleri bitecek çok yakında. Bu ikisi için ayrı bir jestimiz olacak. Bunlara dair bilgilendirmeyi sonra yapacağız.


Herkese Sevgiler,
Togay
 
Son düzenleme:
Kaçırdık mı Comandante'yi, 1 tane az olmuş :)
 
Cafecleri Sabırsızlıkla bekliyoruz Sırf Harionun o igrenç filtrelerini almamak için şu ara Kalita kullanıyorum. Gelsin artık Cafecler 😂 😂 😂 3.Yılınız kutlu olsun bu arada :)
 
Son düzenleme:
Satın alma telaşından ben de yazmayı unuttum. Çok güzel bir indirimle uzun zamandır istediğim Comandante'nin sahibi oldum. 3. yılınızı kutlar bol kazançlar dilerim :)

Hayırlı olsun (y)

Üçüncü yılınız da size hayırlı olsun Togay Bey. Nice 10 yıllara diyelim...
 
Keşke origami de olsaydı 🙈
 
Geri
Üst