lelit bianca v3 modeli yurt dışında ucuz olur muMerhabalar Herkese,
iki hafta sonra yurtdışına çıkacağım, burada bulamadığınız makine vs. bir siparişiniz var ise benimle iletişime geçebilirsiniz.
Merhaba, öncelikle umuyorum ki niyetiniz iyidir ve amacınız yalnızca araya belki de cüzi miktarda bir kâr payı koyup insanlara yurtdışından ihtiyaçları olan ekipmanları temin etmektir. Fakat foruma üye olduktan 3 dakika sonra ilk mesajınızın bu olması, sipariş vermek isteyen arkadaşlar için pek de güven verici olmayacaktır.Merhabalar Herkese,
iki hafta sonra yurtdışına çıkacağım, burada bulamadığınız makine vs. bir siparişiniz var ise benimle iletişime geçebilirsiniz.
Size neden güvensinler?Merhaba tekrar, araya tabikide cüzi bir miktar kar payı koyacağım. uçak bileti masrafım var ve belki duruma göre ek bagaj ücretim olacak sanırım kimse ücretsiz birşey getirmemi beklemiyordurinsanların ihtiyaçları da bu şekilde karşılanmış olacak. eğer ciddi birşekilde birşeyler getirtmeyi düşünüyorsanız yazın lütfen.
Hocam yanlış anladınız herhalde kimseden öncesinde bir para isteyecek değilim. Söz verecekler ürünü getireceğim sonra para işine bakacağız. Ürünü almazda elimde kalırsa o da benim enayliğim olur. Daha uygun bı komisyona başkasına bırakırım. Konu bu kadar basit.Size neden güvensinler?