• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurtdışı Kahve Siparişlerinde Gümrük Ücreti

kahveanalisti

Üye
Editör
Konum
Ankara
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
La cabra aboneliğim için 249 DKK'ya 51 TL gümrük ücreti ödedim az önce. Peak ile aldığım pakette bu 60 TL idi daha önce 35 ve bir kere de 18 TL ödedim. Bu Gümrük ücretleri bu şekilde devam ederse yurtdışı kahveleri cidden pahalı olmaya başlayacak. ya da cidden bu iş çığrından çıkacak gibi.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Burada iki konu var o sebeple her zaman olumlu dönüş alamayabiliyoruz. İlki etik zaten ancak diğeri firmayı finansal olarak zarara uğratacak bir konu zira fatura üzerine ne kadar yazarsa kaybolma veya hasar durumunda o meblağ üzerinden geri ödeme alıyor.
 
Sanıyorum böyle bir riski hiçbir firma üstlenmez. Acaba düşük yazanlar bu durumu bilmiyor mu? Bilip de yapıyorlarsa cidden ilginç bir durum.
mutlaka biliyordur ancak takipli kargolarda pek problem olmadığı için ve çok nadirde olsa kaybolursa büyük bir meblağ olmadığı için sineye çekiyorlardır.
 
  • Like
Tepkiler: mmm
Geri
Üst