• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimki de hesaplanmış sonunda:
Gümrük Vergisi28.68 TL
Damga Vergisi0.8 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti8.0 TL
Yurtdışı İade Ücreti0.0 TL
Toplam37.480000000000004 TL

Abi ben apartmanda yaşıyorum hergün de işe gidiyorum. Takipsiz bir kargoyu yakalama şansım yok. Takip edip gidip şubesinden alacaktım. Chris bey indirim kodluları takipsiz gönderdik diyor bilseydik sipariş vermezdim dedim 14 gün içerisinde gelmezse haber ver diyor. Yahu ben gelip gelmediğini bilmediğim bir şeyi nasıl haber verem.

Abi ben apartmanda yaşıyorum hergün de işe gidiyorum. Takipsiz bir kargoyu yakalama şansım yok. Takip edip gidip şubesinden alacaktım. Chris bey indirim kodluları takipsiz gönderdik diyor bilseydik sipariş vermezdim dedim 14 gün içerisinde gelmezse haber ver diyor. Yahu ben gelip gelmediğini bilmediğim bir şeyi nasıl haber verem.
Gümrük vergisi çıkacağı için kapıya ihbar yapıştırırlar normalde. Gelirse tabi :)

32₺ de bana hesaplanmış. 190₺ ye biri 90 biri 91 puanlı 2 kahve. Tatları da güzel olur inşallah.

Gümrük vergisi çıkacağı için kapıya ihbar yapıştırırlar normalde. Gelirse tabi :)
14 gün sonra direk gelmedi deyin hocam. Tekrar yollasınlar. Onlarda nerede olacağını bilemeyecekler sonuçta

Yurtdışındaki yeşil çekirdeklerin çoğu gelmiyor bile. Kavrumlarına hiç girmeyeyim zaten. İyi bir fiyat yakalanırsa kaçırılmaması gereken fırsatlardan. Özet: çok fark var.
Merhaba,
Yurt dışında ki her kavurucunun çekirdeği çok iyi değil maalesef. Blue Bottle benim için tam bir hayal kırıklığı olmuştu. 49th parallel, five senses, ona ve The Barn tatmin edici seviyede. Fakat doğru seçim yapılmazsa Türkiye'de ki kavurucu ve kahveleri hasretle arıyorsunuz 😜

Merhaba,
Yurt dışında ki her kavurucunun çekirdeği çok iyi değil maalesef. Blue Bottle benim için tam bir hayal kırıklığı olmuştu. 49th parallel, five senses, ona ve The Barn tatmin edici seviyede. Fakat doğru seçim yapılmazsa Türkiye'de ki kavurucu ve kahveleri hasretle arıyorsunuz 😜

Blue Bottle 5 sene önceki halinde değil ama, bunu da unutmamak gerek.

Heart’tan içtiğimiz bir kahvede kalbimiz duracak gibiydi. TW, Coffee Collective, Friedhats, Nomad, Barn, Hasbean, Fjord, daha niceleri... Düzenli bir şekilde alamasam da kampanya oldukça kaçırmamaya çalışıyorum. Türkiye’deki kavurucuları yermeye değil, yurtdışındaki kavurucuları yüceltmeye yönelik bir söylemdi 👍🏻 Eminim ki imkân olsa çok daha iyisini yapabiliriz, ama yeşili tedarik etmenin ne kadar zor olduğunu kavurucularımızdan duyuyoruz...

Blue Bottle 5 sene önceki halinde değil ama, bunu da unutmamak gerek.

Heart’tan içtiğimiz bir kahvede kalbimiz duracak gibiydi. TW, Coffee Collective, Friedhats, Nomad, Barn, Hasbean, Fjord, daha niceleri... Düzenli bir şekilde alamasam da kampanya oldukça kaçırmamaya çalışıyorum. Türkiye’deki kavurucuları yermeye değil, yurtdışındaki kavurucuları yüceltmeye yönelik bir söylemdi 👍🏻 Eminim ki imkân olsa çok daha iyisini yapabiliriz, ama yeşili tedarik etmenin ne kadar zor olduğunu kavurucularımızdan duyuyoruz...

Var mı mevcut, başka güzel bir kampanya?

Coffee Collective'den 2x250g abonelik kargo dahil yaklaşık 200 liraya denk geliyor. Geliş süresi ve takipli/takipsiz gönderdikleri hakkında bilgisi olan var mıdır?

Coffee Collectif çok ilgimi çekiyor, deneyimleyenlerden fikir alsak keşke...
Benim de ilgi alanımda collectiv, şu günleri atlatalim, belki kiloluk sipariş geçeriz beraber abi, ne dersin?

Geri