• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Firmaları Güncel Kampanya ve Kargo Seçenekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çoğu abonelik kahvesi bugün yola çıkmış sanırım.
CC içinde 1 aylık sürenin gayet ideal olduğunu söyleyebilirim, kavrum profilleri yakın ise makul duruyor.

La Cabra siparişi için mail geldi paket ülkeden çıkış yapmış bile :)

Güncel bir deneyimimi paylaşmak istiyorum alım yapacaklar için referans olabilir. Zamanlamalar İstanbul için geçerlidir.

Morgon postnord ile 8-9 günde gümrüğe geldi
CC postnord takipsiz ancak yaklaşık aynı zamanlarda gümrüğe girdiğini hesaplıyorum
Barn Deutsche post 7 günde gümrüğe geldi
Hasbean Royal mail 8 günde gümrüğe geldi
La cabra postnord 2 günde gümrüğe geldi

Buradan anladığım la cabra postnord un daha hızlı gönderi versiyonunu kullanıyor.

Güncel bir deneyimimi paylaşmak istiyorum alım yapacaklar için referans olabilir. Zamanlamalar İstanbul için geçerlidir.

CC postnord takipsiz ancak yaklaşık aynı zamanlarda gümrüğe girdiğini hesaplıyorum

Buradan anladığım la cabra postnord un daha hızlı gönderi versiyonunu kullanıyor.

Sizin binada boş daire var mı? Komşu olarak gelebilirim :)

Coffee circulor (Postnord) 4 günde gümrüğe geldi (y)
La cabra (Postnord) 2 günde gümrüğe girdi biraz önce :D
Bu adamlar baya hızlı :)

Son düzenleme:
Sizin binada boş daire var mı? Komşu olarak gelebilirim :)
:) siz daha çok espresso tüketiyorsunuz değil mi? Yoksa ben beraber siparişe her zaman açığım. Paket de bölüşebiliriz, ayrı ayrı paket de söyleyebiliriz. Denemek isterseniz filtre olarak her zaman beklerim :)
Son 1 aylık dönem bu, şu an gümrükte olan hasbean ve la cabra var sadece. Cc yeni abonelik de 2 hafta sonra ancak gelir.

:) siz daha çok espresso tüketiyorsunuz değil mi? Yoksa ben beraber siparişe her zaman açığım. Paket de bölüşebiliriz, ayrı ayrı paket de söyleyebiliriz. Denemek isterseniz filtre olarak her zaman beklerim :)
Son 1 aylık dönem bu, şu an gümrükte olan hasbean ve la cabra var sadece. Cc yeni abonelik de 2 hafta sonra ancak gelir.

Yaklaşık 12-13 yıldır her sabah Espresso ile uyanmaya alıştım. O yüzden tüketimim espresso ağırlıklı. Son günlerde espresso konusunda bir hareketlilik var forumda. Bence siz de espresso deneseniz vaz geçemezsiniz :)

Benim’de hasbean’den aldığım çekirdekler 4 günde gümrüğe gelmişdi.

Yaklaşık 12-13 yıldır her sabah Espresso ile uyanmaya alıştım. O yüzden tüketimim espresso ağırlıklı. Son günlerde espresso konusunda bir hareketlilik var forumda. Bence siz de espresso deneseniz vaz geçemezsiniz :)
Teşekkür ederim şu an iyiyim :), kendimi espresso gibi kompleks bir zevkin içine atacak kadar hazır hissetmiyorum henüz. (Para, zaman, emek vs.)
Bu arada espresso içmeyi çok severim ama evde kendim iyi bir espresso çıkarabilecek alet edevata, bilgiye ve tecrübeye ne zaman gelirim konusuna cevap bulamıyorum zira elle demlemeyi bile düzgün yapmaya başlayalı çok uzun süre olmadı. (İlk Melitta plastik dripperımı yurtdışından alalı 20 seneye yaklaşmış :), siz hesap edin ilerleme hızımı...

Ben sizin adresi vereyim de görün. :) sizin de postalar aylar sürmeye başlar ;)

Ben sizin adresi vereyim de görün. :) sizin de postalar aylar sürmeye başlar ;)
Haha aliexpress tarafından haber yok hala ama senin rekorunu kıramam sanırım :)
Kahvelerde zaman konusunda pek sıkıntı yaşamadım açıkçası, en fazla 2-3 hafta arasında ulaşıyor.

La Cabra abonelik için gümrükte 46+8+0.8 vergi çıkmış. Sanırım indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanmış. 2 paket bize yarım paket de malum yere gitmiş oldu.

La Cabra abonelik için gümrükte 46+8+0.8 vergi çıkmış. Sanırım indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanmış. 2 paket bize yarım paket de malum yere gitmiş oldu.
Evet maalesef indirimsiz fiyat var sanırım kutu üzerinde, 4 paket abonelik almıştım bana da 85TL vergi çıkmış. bir daha ki sefere söyleyeceğim firmaya.

ccccc.jpg
Bugün mutluyum çünkü ilk yurtdışı alımımı gerçekleştirdim. Öncelikle tavsiyeleriyle ağabeyliği ile sayın @mimds denizhan abiye teşekkür ederim 👋 Siparişten kargolama esnasına kadar her anda yardımcı oluyorlar (kahvenizin kavrulacağı günü ve kargolanacağı zamanı ). Kargolamayı hangi firmayla istediğinizi seçeneklerle bildiriyorlar Kargoyu Postnord ile gönderdiler ve 21.07 tarihi ile siparişimden tam 1 hafta sonra teslim aldım.Siparişim 4 x250 gr olmasına rağmen yanına hediye olarak ETHIOPIA Gesha Oma Kola Natural (100 gr =16 Euro SCA SCORE 92.00) çekirdeğinden göndermişler :)Kahve paketleri gerçekten muazzam herhangi bir deformasyona rastlamadım.4 paket üstü ücretsiz takipli kargo ile gönderiyorlar ve vergi olarak 60 Euro kahveye 33 tl ödeme yaptım.İletişimleri gayet güzel ve samimiler kahveye verdikleri değeri hissettiriyorlar 👍:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
4*250gr., 340+85 TL ödedim. Beklediğimden yüksek geldi bu arada vergi herhalde tam indirimsiz fiyat yazılmıştı...
Bende fiyatı düşük yazarmısınız diye ricada bulunmuştum. 2x250 = 21 tl gümrük bedeli çıktı. Dediğimi yapmışlar sağolsunlar.

Bende fiyatı düşük yazarmısınız diye ricada bulunmuştum. 2x250 = 21 tl gümrük bedeli çıktı. Dediğimi yapmışlar sağolsunlar.
Ben yazmamıştım ve pişman oldum :( artık bir dahaki sefere ders oldu...

298DKK için 58TL vergi çıktı benim de La Cabra dan, geçen hafta Salı verdiğim sipariş şuan Bursa da muhtemelen yarın teslim edilecektir.

Geri