• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yıllanan ekipmanlarınız

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
Yine bir ekipman alma arifesindeyken aklıma takıldı. Bardaklar kırılıyor, tartılar bozuluyor, değirmenleri yükseltiyoruz. Yıllara meydan okuyan ekipmanlarınız var mı?

Bu sorunun cevabı benim için çok net: Kruve

Benim bu hobideki 8. yılım. Herkesin bir heves deneyip bıraktığı bu ekipmanı 5 senedir düzenli kullanıyorum. Yanında ne ekipmanlar eskidi gitti. Bir ara satışa çıkardım, sonra vazgeçtim. Ben kalp Kruve

2017 de aldığım moccamaster ve feldgrind. İlk gündeki gibiler.

2015'de aldığım bodum chamboard french pressim var. Ne yazık ki iki yıldır yedek camını bulamıyorum.

Şu an en eski ekipmanım 2018'de ilk başladığımda aldığım mavi ekranlı generic tartı galiba, son 1 aya kadar sorun çıkarmadığı için de değiştirme gereği görmedim yakın zamana kadar. 3 V60 değiştirdim bu süreçte, sonra aldığım ilk şey 2021'de aldığım Aeropress. Bi de 2018'de ilk değirmen olarak kullandığım(hediye gelmişti onu ben almadım) Comandante olabilirdi ama 2021'de sattım onu da.

Hala elimde olan en eski ekipmanlarım 2016 dan kalma espro french press ile 2017den kalma comandante.

Tchibo French press, sanırım 2010 öncesi almıştım. Yine Tchibo küçük boy makine tipi dripper, 2011 gibi aldığımı hatırlıyorum. İkisini de halen kullanmaya devam.

nescafe içtiğimizi gören ingiliz bir arkadaşımız getirmişti 27 ya da 28 yıl önce, yanında 2 kg kahveyle. bodum camı 15 yıl kadar dayanıp devam edemedi, metal filtresine tam uyan bir sürahi buldum, kullanmaya devam ettik.
ama bir kaç yıldır emekli oldu sayılır artık, ev çok kalabalık olursa kullanıyoruz arada..

Ekli dosyalar

• IMG_20250307_103012723.jpg
    IMG_20250307_103012723.jpg
    58.4 KB · Görüntüleme: 36
2012 Sözen el değirmeni
2012 Beko 2170 (Gaggia Evolution)

Geri