• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni üye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşbuldum,forumda eski konuları bir kaç gündür zevkle okuyorum,kahve konusunda merak edene bir çok bilgi var.Bana gelirsek ,Espresso ve Türk kahvesi için çok iyi bir öğütücü ve iyi bir espresso makinesı almak istiyorum.Yine forumdan bilgilendiğim kadarıyla espresso makinesı Lelit bianca olabilir diye düşünüyorum, forumda hem espresso hem deTürk kahvesi için üst düzey bir öğütücü tavsiyesi varsa da kaçırmış olabilirim,şimdiden teşekkür ederim.

Espresso için tecrübeli değilim ama niche değirmen bildiğim kadarıyla bu işte en üst seviyede fakat Türk kahvesi performansı nasıl bilmiyorum.

Hoş geldiniz, ben pour over demliyorum ama bildiğim kadarı espresso ve türk kahvesine en uygun el değirmenleri Comandante ile 1Zpresso K-Plus; elektrikli değirmen olarak ise Eureka ideal. Başka çok seçenek var elbet özellikle elektrikli değirmen olarak ama hem espresso için ideal hem de daha uygun fiyatlı ve/veya kolay temin edilebilir.

Geri