• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni başlayan birine değirmen önerisi

hario mini plus bu kadar kötü mü yav
İlk başta çok iyi demesem de fena değirmen değil. Yeni alanlar için bahsediyorum. İlk 250 gram içilebilir kahve sunuyor. Sorun ordan sonra başlıyor. Burdan sonrası çöp. Tam benim değirmenim de güzelmiş dediğiniz yerde mil gevşemesi ve burr yıpranmasıyla başlayan gitgide kötü kahveler ortaya çıkarıyor. Bi yerden sonra toz oranı %40ı geçiyor ( 400 microndan küçük kahve )

Dediğim gibi çok güzel ama çok kısa ömürlü.

Yukarıda çok söylenmiş zaten ama hiç kafanızı ağrıtmayın bir aylık kahve giderini üstüne koysanız timemore c3 alırsınız.

Timemore C3s > C3 modelin güncel hali bundan bakın en kötü derim. En olmadın Direk c3'de alabilirisniz. Espresso için ise alacağınız ürün Timemore C3 ESP

konu kilitlenebilir mi başka bir konu açıcam bütçeyi arttırdım şuana kadar yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
Ben değirmen alırken bir değirmen alayım konu kapansın, yerli yabancı forumları gezdim önerilen değirmenleri inceledim sonuçta bütçe yetseydi en iyisi Kinu. O zaman muhabbeti dönüyordu bunlar çok iyi diye aldım 1zpresso jx pro. 2 -3yıl oldu ilk günkinden iyi performansla devam. Bu nedenle iyi bir değirmeni başta alırsan özel bir yükseltme isteğin doğmadıkça değirmenden yana kafanda soru işareti kalmaz
Timemore konusunda şunu belirteyim Ankara Zümrüt Karaca kafesinde beyaz tinemore kullanılıyordu.
Pocket timemoreun bir tık altıdır. Filtre kahve için ikisi arasında ekstrem bir fark olmaz, ama bütçe ayarlama imkanı varsa bir üst her daim iyidir. Yalnız pocketin tek seferde öğütebileceği gram az diye hatırlıyorum. 3kişiye falan kahve yapuyorken bir kaç kez öğüttürür.
Artık şu değirmeni alda forumcak rahatlayalım kardeş(:

Merhaba @kocakli ,bu zehre maruz kaldığın için üzgünüm 😂 Burada daha önce benzer sorulara cevap verilen ve sıkça sorulan soruların cevabının bulunduğu başlıklar bulabilirsin.Şimdiden hayırlı olsun.

Çelik dişli içeren bir öğütücü alacağın enfes kahve çekirdeklerini daha zahmetsizce ve homojen öğütmenizi sağlar. Çinliler muazzam iyi işçilikle ürün kopyalayabiliyorlar, yukarıda 1250 lira fiyatı olan ve kargo ücreti olmayan değirmeni öneririm @kocakli vereceğiniz paraya değecek.
Ürünün muadili elimde mevcut,yorumların her birine birebir katılıyorum.Değirmen bıçağının dış kısmına ulaşmak benim için önemli değil diyorsanız aliexpresste muadil modeli ya da şu anda indirimli Timemore Chestnut C3'ü tercih edebilirsiniz.Bu arada mesajı hızlı görürseniz Timemore a "Super Deal" kısmından bakarsanız şu an 800 lira.Bu çok çok iyi bir fiyat ben çakma ürünü vergi dahil o fiyata almıştım(Pişman değilim ikinci değirmenim olarak duruyor). Değirmende tek pişmanlığım Hario Mini Plus'tır.

Merhaba,
Ofis ortamında 1-2 fincanlık kahve yapmak için değirmen arıyorum. Uygun fiyatlı bir model peşindeyim önerileriniz var mı?
Şu model karşıma çıkıyor deneyen oldu mu? https://sezycoffee.com/urun/seramik-kahve-degirmeni/
timemore mail attım . Aliexpress offical store bize ait dedi ordan alablirsin gerçi diğer 2-3 tane mağaza var kullananlar oralarda orjinal diyor birde sakın benim gibi gidip hario alma site sağolsun beni bu yanlıştan dönderdiler hemen iade ettim

Geri