• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni başlayan birine değirmen önerisi

hocam aliexpresste de var diyorlar 1.300 tl felan ama nasıl güvenicez herşeyin çakması var yani bilemedim. Ondan bende amazon vb yerlerden almayı düşündüm.
Dandik değirmen alacağına çakma C3 alırsın hocam, hem neyi çakma olacak ki bıcak ayni olduktan sonra, üst seviye bir degirmen de değil, leshu coffee, timemore xc store vs . güvenilir olanlar, yorumlara da bakabilirsiniz

Dandik değirmen alacağına çakma C3 alırsın hocam, hem neyi çakma olacak ki bıcak ayni olduktan sonra, üst seviye bir degirmen de değil, leshu coffee, timemore xc store vs . güvenilir olanlar, yorumlara da bakabilirsiniz
vevoukta çelik yorumlarda iyi demişler ama işte anlamıyorum hangi bıçak vb durumlardan.hario mini plus bu kadar kötü mü yav

vevoukta çelik yorumlarda iyi demişler ama işte anlamıyorum hangi bıçak vb durumlardan.hario mini plus bu kadar kötü mü yav

O kadar kötü.Dış burr yerine sabitlenmiyor tasarım gereği nereden baksanız 10-15 mm boşluk var,değirmen milinin içinden geçtiği yatakla arası yine boşluk dolu ve diğer değirmenlerin aksine tek rulmanla mil yerine sabitlenmeye çalışılmış.Düşük kliklerde dahi heterojen öğütüm veriyor.Elimde Çin'den satın aldığım fason bir çakma c2 var,emin olun harioyu falan ikiye katlar.Şu anda aliexprestte indirimde hatta.Çift rulmanlı,gayet stabil bir mil üzerinde paslanmaz çelik burr ve alüminyum gövde.Kesinlikle Hario değirmenlerden daha homojen öğütüyor,eksisi çok toz üretiyor ama işinizi giriş seviyesinde kesinlikle görür.

Timemore giriş değirmenleri arasında f/p olarak en iyi değirmenlerden biri. Portakallı reisinde belirttiği üzere aliexpressin leshu coffee gibi kimi satıcılarından trendyoldan daha güvenilir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Timemore konusundaysa forumda forum dışı sayısız inceleme mevcut ve güncel ürün için incelemeler gülücükler gönderiyor. Hario ya da vevouk alıp ne çıkacağını bilmediğiniz bir alım yapmaktansa, Ali'den timemore almak daha güvenli duruyor.

fiyat aralığınızı bilmiyorum ama 2000 lira civarlarına çıkarsanız Molent Pocket'ta tercih edilebilir.

maks 1.500 hocam.filtre kahve makinesi kullanıyorum ço fark yapar mı hario ile onuda bilmiyorum.
Açıkcası en önemli ekipman değirmen diyebilirim. O yüzden bütçenizin büyük bölümünü değirmene yatırım olarak yaparsanız ilerde rahat edersiniz.

şimdi aliexpressten 1.500 e leshu satısıncan getirtebiliyorum vergi dahil. 500 daha verip molent almak daha mı mantıklı sence

Molent pocket kullandım fakat timemore'un değirmenlerini kullanmadım o yüzden net bişey söyleyemem.
Pocket'la genelde v60 ve türk kahvesi öğütümleri yaptım ikisinde de oldukça memnun kaldım.
Hangisi daha iyidir konusunda iki değirmeni de deneyimleyen arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla timemore c3 molent pocket'tan bir tık daha iyi. C2'yi hiç bilmiyorum.

İki değirmeni de kullanan arkadaşlar daha doğru bilgi verirler :)

Geri