• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yemek kartı ile ödeme seceneği sunan Kahve Firmaları

OrangeFlower

Yeni Üye
İsim
Orange Flower
Daha fazla  
İsim
Orange Flower
Merhaba Arkadaşlar!

Bu konu başlık altında online satışta Sodexo(Pluxee)/Multinet vb. yemekkartları ile ödeme seceneği sunan Kahve Firmalarını toplayalım.

1. Federico (Sodexo/Pluxee):
Dört farklı çekirdek sunuyorlar. hepsini denedim. Kaliteli çekirdekler. Guatemala ile Colombia ara sıra aldığım tercihlerim.
Kavrum tarihi yazmıyorlar, ama haftalık kavrum yaptıklarını bildirdiler Insta üzeri, ve çekirdeğin kıvamından ve demleden taze olduğu anlaşılıyor.

2. Kimbo (Sodexo/Pluxee - Setcard):
bilnen ticari Kahve kavurucusu. Denemelik bir kac kahve türü ve fincan sipariş vermiştim. Sorunsuz.

3. Lugano (Sodexo/Pluxee):
Denemedim, bir yorum yapmak doğru olmaz.

4. Addis Ababa (Sodexo/Pluxee)
Farklı Kahve çeşitleri ve Kumtel ve Hario marka ekipmanlar.

5. kahvemod (Sodexo/Pluxee)
Farklı ticari kahveler

6. Venado Coffee (Sodexo/Pluxee)
Venado Marka Kapsül - Çekirdek ve Hatır marka Türk Kahvesi

7. BeansBazaar (Sodexo/Pluxee)
Farklı ticari kahveler

---
Updates: (dolaylı siteler)

Prafendy (Sodexo/Pluxee)
ANİŞAH Marka Kahveler

Ünal Kuruyemiş (Sodexo/pluxee - Setcard - Ticket Retaurant)
Türk kahvesi ve bir cok yöresel dünya kahveleri – çekirdek – denemedim, gelecek ay almayı düşünüyorum.

CerezciyizBiz - (Sodexo/Pluxee)
Türk kahvesi light roast olarak ve çiğ satıyorlar. Light roast aldım, filtre olarak türk kahve tadında fena değil. Özellikle kahve sevmeyen ama içmek isteyenler için cok uygun(light). Ve elbette türk kahvesini light roast sevenlere uygun. Güncel Paketleme tarihi vardı, insta üzerine kavurma tarihi bildirildi, taze! (light roast olduğu için çekirdekler biraz daha sert oluyor.)

Meraklılar (Sodexo/Pluxee)
Çekirdek türk kahvesi (çiğ de var) – denemedim

YiyecekPazarı (Sodexo/Pluxee)
Mineiro Coffee Markası Kahveler – çekirdek olup olmadığı belirtilmemiş, bana göre abartı fiyat.

Sanalpaketim (Sodexo/Pluxee) // Update: site bayağıdır acılmıyor
Jacobs ve Mehmet efendi – meh.. ama yinede eklemek istedim.

GurmeJet - (Sodexo/Pluxee)
22C isminde bi kahve markası - Farklı yöresel kahveler - 22c.com.tr yazıyor paketlerin üzerinde, sayfa yakında diyor - denemedim

SezginGurme (Sodexo/Pluxee)
Fropie Öğütülmüş Nitelikli Kahveler
---

Şubelerden Çekirdek Kahve:

@Tetra.n.Roastery Ankara 100. yıldaki kafesinde çekirdek satışları Yemekkartı ile alınabiliyor.

Daha farklı firmalar biliyorsanız lütfen (deneyimiz ile +1) paylaşınız.

Umarım sayılar artar ve burada tanınmış nitelikli kahve kavuruclar da bu ödeme seceneğini ilerde sunar.

Son düzenleme:
Yemek Kartları ödeme yöntemi sektörde yayılsa, firmalar açısından da oldukça verimli bir gelir alanı açılır. En azından ben açısından alım yapmam daha kolay olay. Çok güzel konu.

Bildigim kadariyla bu yemek karti firmalarinin mobil uygulamalarinda hangi firmada gecerli oldugu konumuna gore bakilabiliyor. Buradan veri toplayana kadar uygulamaya girip bakmak baya pratik bir yontem olabilir.

Bildigim kadariyla bu yemek karti firmalarinin mobil uygulamalarinda hangi firmada gecerli oldugu konumuna gore bakilabiliyor. Buradan veri toplayana kadar uygulamaya girip bakmak baya pratik bir yontem olabilir.
Çevrendekilere bakmak için mantıklı olabilir ama online sipariş için bu başlık faydalı bence. Uygulamadaki arayüz çok kısıtlı çünkü.

bir kaç eklenti yaptım ana paylaşıma.

@Beytbaba: evet doğrusun, bu siteleri uygulama üzeri buldum, tek sorun bende sadece sodexo/pluxee var, diğer kartların nerelerde geçtiğine dair fikrim yok.

Bu konuyla acılan daha önceki bir başlık altında(teşekkürler @VandalKoala) Kronotop’tan yemek kartı ile çekirdek alan arkadaş varmış. Kronotrop Kayseri de sadece yaş kahvelerde yemek kartının geçerli olduğunu izah ettiler bana, aynısı Kahve dünyasında da geçerli. Sanırım Farklı şubelerde farklı uygulamalar var. Gittiğiniz local cafelerde çekirdek de dahil ise lütfen paylaşınız.

Yeni Eklenti: Addis Ababa
Sodexo/Pluxee
Dire dawa lemmu hariç diğer çekirdekleri düşük asidite,orta seviye tatlılık orta yüksek gövde sevenler deneyebilir.Oldukca düz ama iyi demlendiginde gayet de tüketilebilir kahveler ama beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek.Bir de epey defect çekirdek var bilginiz olsun,yeşil kusurları da kavrum kusurlari da muhtemel.

@LMiura Federico da colombia ve guatemala espresso olarak tercihim, asiditesi ön planda.

@DtB ortaya karışık söyledim. Lemmu yu ilk olarak denedim V60. bayağı taze, gayet iyi. hepsini hem espresso hemde v60 olarak denicem. Kargo hızlı geldi, paketleme güzel. Bakalım tam kıvamında bi çekirdek bulursam sevinirim.

Ekli dosyalar

• addis.jpeg
    addis.jpeg
    111.8 KB · Görüntüleme: 44
@LMiura Federico da colombia ve guatemala espresso olarak tercihim, asiditesi ön planda.

@DtB ortaya karışık söyledim. Lemmu yu ilk olarak denedim V60. bayağı taze, gayet iyi. hepsini hem espresso hemde v60 olarak denicem. Kargo hızlı geldi, paketleme güzel. Bakalım tam kıvamında bi çekirdek bulursam sevinirim.
Afiyet olsun Lemmu güçlü bir arabica robusta harmanı diye biliyorum begendiyseniz digerlerinde de sıkıntı yaşamazsınız sanırım.Değirmeninize atmadan hızlıca göz gezdirmenizi öneririm, tekrardan afiyet olsun 😊☕

Afiyet olsun Lemmu güçlü bir arabica robusta harmanı diye biliyorum begendiyseniz digerlerinde de sıkıntı yaşamazsınız sanırım.Değirmeninize atmadan hızlıca göz gezdirmenizi öneririm, tekrardan afiyet olsun 😊☕
Verdiğin tüm bilgiler spot on!!

Maalesef dediğin gibi daha cok gövdeli kahveler. Robustalı mixler de ise robusta yoğunluğu ön plana cıkıyor. Tüm kahveleri ayıkladım ve bir adet taş buldum.
Arababicaları harmanlayıp cold brew olarak kullanacağım.

Dünya kahvelerde gelecek ay bi El Salvador'a bi şans verceğim. Genel olarak bu marka tafsiye edilmez.

Verdiğin tüm bilgiler spot on!!

Maalesef dediğin gibi daha cok gövdeli kahveler. Robustalı mixler de ise robusta yoğunluğu ön plana cıkıyor. Tüm kahveleri ayıkladım ve bir adet taş buldum.
Arababicaları harmanlayıp cold brew olarak kullanacağım.

Dünya kahvelerde gelecek ay bi El Salvador'a bi şans verceğim. Genel olarak bu marka tafsiye edilmez.
Firma deneyimi olarak olumlu bir sonuç alamamaniza üzüldüm ancak taşı erkenden fark etmenize sevindim.Umuyorum gelecek ay deneyeceğiniz El Salvador beklentinizi karşılar.Geçmiş olsun.🙏🏻

Selam, benim kahveler çok kavrulmuş şeklinde ya :) Seninkiler de öyle miydi? Hatta Ethiopia'nın yağı çıkmış neredeyse. Filtre için kullanacaktım ancak sanırım espresso olarak stokğa atacağım.. Kavrum tarihi yazmışlar bu arada. 22.05'te kavrulmuş. Degassing bekleyeceğim
Hayır hic öyle denk gelmedi, herzaman medium+ ve herhangi bir yağlanma yoktu.

Geri