OrangeFlower
Yeni Üye
- İsim
- Orange Flower
Daha fazla
- İsim
- Orange Flower
Merhaba Arkadaşlar!
Bu konu başlık altında online satışta Sodexo(Pluxee)/Multinet vb. yemekkartları ile ödeme seceneği sunan Kahve Firmalarını toplayalım.
1. Federico (Sodexo/Pluxee):
Dört farklı çekirdek sunuyorlar. hepsini denedim. Kaliteli çekirdekler. Guatemala ile Colombia ara sıra aldığım tercihlerim.
Kavrum tarihi yazmıyorlar, ama haftalık kavrum yaptıklarını bildirdiler Insta üzeri, ve çekirdeğin kıvamından ve demleden taze olduğu anlaşılıyor.
2. Kimbo (Sodexo/Pluxee - Setcard):
bilnen ticari Kahve kavurucusu. Denemelik bir kac kahve türü ve fincan sipariş vermiştim. Sorunsuz.
3. Lugano (Sodexo/Pluxee):
Denemedim, bir yorum yapmak doğru olmaz.
4. Addis Ababa (Sodexo/Pluxee)
Farklı Kahve çeşitleri ve Kumtel ve Hario marka ekipmanlar.
5. kahvemod (Sodexo/Pluxee)
Farklı ticari kahveler
6. Venado Coffee (Sodexo/Pluxee)
Venado Marka Kapsül - Çekirdek ve Hatır marka Türk Kahvesi
7. BeansBazaar (Sodexo/Pluxee)
Farklı ticari kahveler
---
Updates: (dolaylı siteler)
Prafendy (Sodexo/Pluxee)
ANİŞAH Marka Kahveler
Ünal Kuruyemiş (Sodexo/pluxee - Setcard - Ticket Retaurant)
Türk kahvesi ve bir cok yöresel dünya kahveleri – çekirdek – denemedim, gelecek ay almayı düşünüyorum.
CerezciyizBiz - (Sodexo/Pluxee)
Türk kahvesi light roast olarak ve çiğ satıyorlar. Light roast aldım, filtre olarak türk kahve tadında fena değil. Özellikle kahve sevmeyen ama içmek isteyenler için cok uygun(light). Ve elbette türk kahvesini light roast sevenlere uygun. Güncel Paketleme tarihi vardı, insta üzerine kavurma tarihi bildirildi, taze! (light roast olduğu için çekirdekler biraz daha sert oluyor.)
Meraklılar (Sodexo/Pluxee)
Çekirdek türk kahvesi (çiğ de var) – denemedim
YiyecekPazarı (Sodexo/Pluxee)
Mineiro Coffee Markası Kahveler – çekirdek olup olmadığı belirtilmemiş, bana göre abartı fiyat.
Sanalpaketim (Sodexo/Pluxee) // Update: site bayağıdır acılmıyor
Jacobs ve Mehmet efendi – meh.. ama yinede eklemek istedim.
GurmeJet - (Sodexo/Pluxee)
22C isminde bi kahve markası - Farklı yöresel kahveler - 22c.com.tr yazıyor paketlerin üzerinde, sayfa yakında diyor - denemedim
SezginGurme (Sodexo/Pluxee)
Fropie Öğütülmüş Nitelikli Kahveler
---
Şubelerden Çekirdek Kahve:
@Tetra.n.Roastery Ankara 100. yıldaki kafesinde çekirdek satışları Yemekkartı ile alınabiliyor.
Daha farklı firmalar biliyorsanız lütfen (deneyimiz ile +1) paylaşınız.
Umarım sayılar artar ve burada tanınmış nitelikli kahve kavuruclar da bu ödeme seceneğini ilerde sunar.
Bu konu başlık altında online satışta Sodexo(Pluxee)/Multinet vb. yemekkartları ile ödeme seceneği sunan Kahve Firmalarını toplayalım.
1. Federico (Sodexo/Pluxee):
Dört farklı çekirdek sunuyorlar. hepsini denedim. Kaliteli çekirdekler. Guatemala ile Colombia ara sıra aldığım tercihlerim.
Kavrum tarihi yazmıyorlar, ama haftalık kavrum yaptıklarını bildirdiler Insta üzeri, ve çekirdeğin kıvamından ve demleden taze olduğu anlaşılıyor.
2. Kimbo (Sodexo/Pluxee - Setcard):
bilnen ticari Kahve kavurucusu. Denemelik bir kac kahve türü ve fincan sipariş vermiştim. Sorunsuz.
3. Lugano (Sodexo/Pluxee):
Denemedim, bir yorum yapmak doğru olmaz.
4. Addis Ababa (Sodexo/Pluxee)
Farklı Kahve çeşitleri ve Kumtel ve Hario marka ekipmanlar.
5. kahvemod (Sodexo/Pluxee)
Farklı ticari kahveler
6. Venado Coffee (Sodexo/Pluxee)
Venado Marka Kapsül - Çekirdek ve Hatır marka Türk Kahvesi
7. BeansBazaar (Sodexo/Pluxee)
Farklı ticari kahveler
---
Updates: (dolaylı siteler)
Prafendy (Sodexo/Pluxee)
ANİŞAH Marka Kahveler
Ünal Kuruyemiş (Sodexo/pluxee - Setcard - Ticket Retaurant)
Türk kahvesi ve bir cok yöresel dünya kahveleri – çekirdek – denemedim, gelecek ay almayı düşünüyorum.
CerezciyizBiz - (Sodexo/Pluxee)
Türk kahvesi light roast olarak ve çiğ satıyorlar. Light roast aldım, filtre olarak türk kahve tadında fena değil. Özellikle kahve sevmeyen ama içmek isteyenler için cok uygun(light). Ve elbette türk kahvesini light roast sevenlere uygun. Güncel Paketleme tarihi vardı, insta üzerine kavurma tarihi bildirildi, taze! (light roast olduğu için çekirdekler biraz daha sert oluyor.)
Meraklılar (Sodexo/Pluxee)
Çekirdek türk kahvesi (çiğ de var) – denemedim
YiyecekPazarı (Sodexo/Pluxee)
Mineiro Coffee Markası Kahveler – çekirdek olup olmadığı belirtilmemiş, bana göre abartı fiyat.
Sanalpaketim (Sodexo/Pluxee) // Update: site bayağıdır acılmıyor
Jacobs ve Mehmet efendi – meh.. ama yinede eklemek istedim.
GurmeJet - (Sodexo/Pluxee)
22C isminde bi kahve markası - Farklı yöresel kahveler - 22c.com.tr yazıyor paketlerin üzerinde, sayfa yakında diyor - denemedim
SezginGurme (Sodexo/Pluxee)
Fropie Öğütülmüş Nitelikli Kahveler
---
Şubelerden Çekirdek Kahve:
@Tetra.n.Roastery Ankara 100. yıldaki kafesinde çekirdek satışları Yemekkartı ile alınabiliyor.
Daha farklı firmalar biliyorsanız lütfen (deneyimiz ile +1) paylaşınız.
Umarım sayılar artar ve burada tanınmış nitelikli kahve kavuruclar da bu ödeme seceneğini ilerde sunar.
Son düzenleme: