• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

World of Coffee 2022

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvguzes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mvguzes

Barista
İsim
mvguzes
Daha fazla  
İsim
mvguzes
Ekipmanlar
V60
Gitmeyi çok isterdim... World of Coffee.

Biraz inceledim kahveye dair çok şey var.

"Cupping rooms
Lectures
Roaster village
Green coffee buyers sellers
Championships
Workshops"

Bildiğimiz büyük tadarikçilerin yanında onlarca farklı tedarikçi, ithalatçı, kavurucu var.
Lecture konuları güzel umarım yayınlanır.

Katılanlar olacaktır. Paylaşımlar bekleriz. Ortamın havası, kahve tadımı, farklı kahveler, yeni ekipmanlar, kahveye dair yenilikler...

Ben ve Joe, Comandante standını yönetiyoruz arkadaşlar. Gelebilecek olan varsa bekleriz. Brew Bar slotlarını neredeyse tamamen Cup of Excellence için ayırdık! Muazzam işler var. Bizim kahveler de var, Gardelli var, Bugan var.

Rwanda Muhondo WS ile beraber de oradayız, cupping organize ediyoruz. Dönüşte Muhondo'nun bizim için neler hazırladığının haberlerini de vereceğim.

Ikawa ile de oradayız :) Yolu düşen bizim Best of Panama'ları Ikawa'da tadabilir, sohbet edebilir.

O yoğunlukta ne kadar yetişebilirim bilmiyorum ama, olabildiğince paylaşım yapacağım.

Biz de Coffee Department olarak orda olucaz :coffee:
Etkin Dripper standında kahvelerimizi demliyor olacağız, aynı zamanda iyi kahve bulmak adına bol bol da kahve tadıyor olacağız.
Tahmin ediyorum bir çok kahveci ile takas yaparız, getirdiğimiz kahveler de bir sonraki hafta dükkanlarda olacak; açık büfe :)
Sosyal medyadan maceralarımızı takip edebilirsiniz. ✌️

Geri