• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Weber - The Bird Brewer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir mühendis olarak çokta mühendislik sanatı gibi değerlendiremedim açıkçası :LOL: Tam olarak ne amaçlamışlar acaba?

Bir mühendis olarak çokta mühendislik sanatı gibi değerlendiremedim açıkçası :LOL: Tam olarak ne amaçlamışlar acaba?
Aslında hibrit bir demleme planlanmış sanırım. Hem immersion hem percolation anladığım kadarıyla. Stabil sonuçlar verir mi? Bence evet, stabil kahveler alınabilir. Fakat her şeyden önce fiyatı. Fiyatı pahalı olacaksa değmez.

french press desen french press değil, aeropress desen aeropress değil.
direk immersion bu çok percolation kısmı yok.
sadece havalı bir french press modeli. weber olunca fiyatlar da uçucu olacaktır.
şu başlık bence gayet uygun;

Biraz American Press'i anımsattı bana çalışma prensibi.
Fiyatı, demleme kalitesi nasıldır bir şey diyemem tabii ama çok eğlenceli bir oyuncak gibi duruyor.

Aeropress'e tek artısı karıştırmak için kaşığa gerek olmaması. Bununla birlikte çok alengirli; onu çeviriyorsun, şunu gevşetiyorsun sonra farklı çeviriyorsun, sonra sıkıyorsun biraz da şöyle çeviriyorsun, yukarı doğru cıvatayı sıkıyorsun, kahve çıkıyor, bilmem ne parçasını söküyorsun arasından başka parça çıkartıyorsun sonra diğer parçada kalan posayı döküyorsun, sonra bunları tekrar birleştir zart zurt ohooooo. Aeropress'in aşağı yaptığını yukarı yapıyor günün sonunda.

Geri