• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vosco KD-835 vs KD-CG018

eğer sizi kahve hobinizde uzun süreli götürücek güvenilir ve kaliteli bir makine istiyorsanız 5-10k bandında hiçbir makine bunu sağlayamaz, ben makineniz ne kadar başlangıc seviyesi olursa olsun parayı basıp kaliteli bir öğütücü almanın makine değiştirirken tekrardan öğütücü almaktan daha ucuz ve mantıklı olacağını düşünüyorum.
Önerebileceğiniz fiyat performans elektrikli değirmen varmıdır

Önerebileceğiniz fiyat performans elektrikli değirmen varmıdır
Gelbura da yeni değirmen idose T64 Gen2 var geçişler kolay tikli sistem Türk kahvesinden Filtreye kadar kaliteli ögütüm yaptıgı söyleniyor bi bakın

Kısa vadede V60 için uzun vadede giriş seviyesi bir espresso makinesi ile kullanmak için düşünmeye başladım bu ürünü. Seven çok sevmiş sevmeyen hiç sevmemiş garip bir kitlesi var değirmenin şuan. Bu da haliyle ürünü almayı düşünenlerde oldukça kafa karışıklığına neden oluyo

Merhaba, bu öğütücüyü almayı planlıyorum ilk başta zwilling enfinigy düşünüyordum ama bu daha iyi gibi durmaya başladı, iki sorum olucak vosco kd-cg018'i kullanıyorsanız.

1. ne kadar kahve koyup ne kadar kahve alabiliyorsunuz? Başka bir deyişle makinenin içerisinde ne kadar kahve kalıyor?
2. bu videodaki modu yaptıysanız fotoğraf sağlayabilir misiniz veya ne kadar aliminyum folyo kullandığınızı söyleyebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.
merhaba satılık süşünür müsünüz

Geri