• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 için termometre kullanmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakyuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eğer ikea mağazasına gitmek sizin için çok zahmetli olmayacaksa bi ikea mağazasına gidip stok durumunu sorun bence, bazen internet sitesinde olmayan ürünler mağazada olabiliyor.
Birazdan gideceğim. Belki bulurum. Birde french press bakacağım. Nasıldır bilmiyorum? İş yerinde kullanmak için.

Bu yarın BİM’e geliyor muş

Ekli dosyalar

• E4A61F95-3EDB-4BEB-9AF9-70A73276697C.jpeg
    E4A61F95-3EDB-4BEB-9AF9-70A73276697C.jpeg
    238 KB · Görüntüleme: 19
Sepete başka ihtiyaçlar da atarak kargo ücretsiz hale getirilirse, teyzelerle boğuşmaya gerek yok gibi.
Yorumlarına baktımda çok hasarlı gelmiş bilginiz olsun

Termometre denedim, uzun süre kullandım. Kahve seviyorsanız bir elektrikli kettle gerek diye düşünüyorum. Ocak üstünde su ısıtıldığında sıcaklık değişimi çok hızlı oluyor. Termometrelerin ucuzları geç tepki veriyor ve sağlıksız ölçüm yapıyor. Kaliteli termometreye bütçe ayırmak yerine bu bütçe kettle için kullanılırsa daha mantıklı bir yatırım olacaktır.
En azından iş yapar bir değirmen ve kettle, ikisi maalesef şart.

Geri