Merhaba epinox slim kettle kullanıyorum . V60 demlerken suyu kaynadıktan sonra 1-2 dk bekleterek demlemeye başlıyorum. Daldırma termometre kullanmam fayda sağlar mı tavsiye edebileceğiniz model var mı ben bulduklarımı fotoğraflara ekledim.
Elektrikli kettle için bütçe oluşturana kadar uzun süre Joe Frex süt termometresi kullandım fotoğrafta görüldüğü şekilde, gayet sağlıklı sonuçlar elde ettim tavsiye edebilirim. Espresso Perfettodan satın almıştım. Linki; https://www.espressoperfetto.com/urun/sut-termometresi-buyuk-gostergeliMerhaba epinox slim kettle kullanıyorum . V60 demlerken suyu kaynadıktan sonra 1-2 dk bekleterek demlemeye başlıyorum. Daldırma termometre kullanmam fayda sağlar mı tavsiye edebileceğiniz model var mı ben bulduklarımı fotoğraflara ekledim.
Bu isimle bulamadım amakesinlikle ikea fantast'ı tavsiye ederim. hem tepki süresi oldukça hızlı hem de timer özelliği var.
Yok bu fiyat değil.
Sanırım ikea dan toplamışlar piyasada pahalıya satıyorlar. Başka bir sited 145 tl ye buldum. Güzelmiş aslında.Yok bu fiyat değil.ben 6-7 ay önce Ikea mağazasından 60-70 liraya almıştım.
şimdi ikea da görünmüyor. olsa hemen alırdıkben de 1 sene önce filan 60 liraya almıştım ikea mağazasından.
eğer ikea mağazasına gitmek sizin için çok zahmetli olmayacaksa bi ikea mağazasına gidip stok durumunu sorun bence, bazen internet sitesinde olmayan ürünler mağazada olabiliyor.şimdi ikea da görünmüyor. olsa hemen alırdık![]()