• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 İçin Kaz Boynu Kettle Önerisi

merhaba aliexpresse de bakabilirsiniz kapağında derece olanlar da bu fiyata geliyor

Tüm bu olumlu yorumların ardından Epinox Slim sipariş ettim. Genel olarak kahve materyallerim gri olduğu ve daha uygun fiyatlı olduğu için inox modelini tercih ettim. Ara ara doğrudan ocakta kullanmam da gerekecek. Umarım sorun olmaz. Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumlarınız için.
Eğer ateşi çok şiddetli açmazsanız, yani kenarlarından yukarı çıkmazsa bence sorun olmayacaktır, sadece kozmetik olarak kararabilir altı onu da güzel antika ürünlerdeki "patina" gibi bir eskitme sayabiliriz 😁 . Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Çok beğeneceğinizi düşünüyorum.

Eğer ateşi çok şiddetli açmazsanız, yani kenarlarından yukarı çıkmazsa bence sorun olmayacaktır, sadece kozmetik olarak kararabilir altı onu da güzel antika ürünlerdeki "patina" gibi bir eskitme sayabiliriz 😁 . Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Çok beğeneceğinizi düşünüyorum.
Aynen öyle artık bir şekilde idare edeceğim. Çok teşekkür ederim.

Ben de epinox slim siyah mat olanı kullanıyorum. Bugüne kadar ocak üzeri kullandım hep. Suyun sıcaklığını ölçmek için de harici termometre kullanıyorum. Şuana kadar kozmetik bir problemle karşılaşmadım. Başlangıç için ideal olduğunu düşünüyorum.

Ben de epinox slim siyah mat olanı kullanıyorum. Bugüne kadar ocak üzeri kullandım hep. Suyun sıcaklığını ölçmek için de harici termometre kullanıyorum. Şuana kadar kozmetik bir problemle karşılaşmadım. Başlangıç için ideal olduğunu düşünüyorum.
Gri olan model de aynı performansı sergiler umarım 🙂

Kapaktaki deliklerden geçirip ölçmeyi soruyorsanız bendeki termometre malesef geçmiyor ve danıyorum ki diğer termometreler için de geçerli bu. Kapağı kaldırıp ölçüm yapıyorum. Elektrikli kettle alana kadar çok da büyük olmayan zahmetlere katlanmak gerekiyor.

Deliklerini genişletip termometre ile direk üzerinde kullanılabiliyor mu? Elektrikli termometreli kettle gelene kadar alternatif olsun diye sipariş versem mi diye düşünüyorum.

Kapaktaki deliklerden geçirip ölçmeyi soruyorsanız bendeki termometre malesef geçmiyor ve danıyorum ki diğer termometreler için de geçerli bu. Kapağı kaldırıp ölçüm yapıyorum. Elektrikli kettle alana kadar çok da büyük olmayan zahmetlere katlanmak gerekiyor.
Hayır ocak üzerinde kullanımda siyah kararmayı belli etmeyebilir fakat umarım gri de aynı şekilde ocak üzerinde kullanımda sorun yaratmaz anlamında dedim.

Sizin mesajınıza cevap değildi. Termometreyi soran arkadaşa cevap olarak yazmıştım. O heralde yorumu silip tekrar yazınca öyle oldu.
Siz de bir problem yaşamazsınız umarım

Sizin mesajınıza cevap değildi. Termometreyi soran arkadaşa cevap olarak yazmıştım. O heralde yorumu silip tekrar yazınca öyle oldu.
Siz de bir problem yaşamazsınız umarım
Tamamdır. Umarım memnun kalırım. Teşekkür ederim.

Ocak üstü en ufak göz için fotolar:

LSHQmx.jpg

LSHJIv.jpg

Geri