• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 Filtresinden Delter Filtresi Yapımı

Bu postu görünce aklıma geldi alakasız olacaksa kusura bakmayın; french press'e böyle bi filtreyle basınç yaratıp demlemek nasıl fikir? @Kahveciningalaksirehberi denemiştir diyorum ben🤪
 
Bu postu görünce aklıma geldi alakasız olacaksa kusura bakmayın; french press'e böyle bi filtreyle basınç yaratıp demlemek nasıl fikir? @Kahveciningalaksirehberi denemiştir diyorum ben🤪
ben o şekilde demleme yapıyorum french press de. bununla ilgili yazıyı uzun bir zaman önce galaksinin ayrı bir yerinde paylaşmıştım. french press demlemesinde ki o kahve tortusu olayı olmuyor temiz fincan çıkıyor ortaya.
 
ben o şekilde demleme yapıyorum french press de. bununla ilgili yazıyı uzun bir zaman önce galaksinin ayrı bir yerinde paylaşmıştım. french press demlemesinde ki o kahve tortusu olayı olmuyor temiz fincan çıkıyor ortaya.

french press camına fazla basınç uygulamaz sanırım? deneyeceğim bunu en kısa zamanda..
 
Selamlar,

Delter coffee press ürününü ülkemize ilk getirdiğimizde daha çok yeni bir üründü ve henüz dünya genelinde bilinirliği çok yüksek değildi. Üretim süreci de bu oranda düşüktü ve filtre konusunda da sıkıntılar vardı. Firma ithal etmeyi planladığımız (gümrük işlemleri ve analizlerin yarattığı mali yüke değmeyecek ve fiyatında gereksiz artışa sebep olacak kadar az miktar, hatta ithal ettiğimiz ekipman sayısından az diyeyim :) ) miktardan az üretip gönderebildiği için beklemedeydik. Filtre üretimi artık oturdu ve bizde siparişimizi verdik ancak maalesef salgın çıktı ve üretim çinde yapılıyor. Biz de şuan için beklemedeyiz ancak en kısa sürede filtreler stoklarımıza girecek. Bilgisini mutlaka togay ile paylaşacağız @raistlin . Filtresi olmaması gibi bi durum olamaz tabi ki :).
Peki fiyatı aeropress filtreleri seviyesinde olacak mı?
 
Eskiden aeropress filtresi bittiği zaman V60 filtresi değil de ekonomik olması açısından Melitta tipi kağıtlardan yapardık.Şu an benimde azaldı bayağı.Galiba eski yönteme geri döneceğim :) Elimde de bol miktarda var bu düz kağıtlardan.Hem ziyan olmamış olur.V60 filtresi pahalı olduğundan pek ekonomik olmaz ondan yapmak.Lakin nasıl düzgünce kesilir onu bilmiyorum.
 
Geri
Üst